Biztato, de maradjunk a foldon.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. augusztus 15., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 15., vasárnap 17:39
HozzászólásSzerző: géza » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:17
Valahogy így. Mindenki a játékosokról meg a sérülékesről beszél, közben meg azért az edző csere is nagyban befolyásolja a játékunkat. Meglátjuk mit tud az öreg.El Sie7e írta:a mostani szezon fogja kiállítani ZZ bizonyítványát, egy kb. ugyan azzal a kerettel vajon mire megy Carlo?! ZZ láttuk mit tudott (illetve nem tudott) a keretből kihozniANDS írta:
Bale egyértelmű erősítésnek számít, szvsz Hazard is.
A gondot a kp jelenti, Modric és Kroos egy évvel öregebbek lettek, Modricot többet kell pihentetni. Nem látom, ki lenne helyette ( jövőre Pogba, de idén...).
Vini szvsz jobb volt mint tavaly.
Militao meg rosszabb.
De ha összességében nézem, azért a tegnapi meccs nézhető volt, sokkal inkább mint az utóbbi 2 szezon meccseinek 80 %- a.
én most bizakodó vagyok, sztem Carlo remek edző, a keret ha egységes lesz és a bajnoki cím fog a szemük előtt lebegni, akkor meglehet
de ehhez az is kéne, hogy ne legyen durva sérüléshullám, és a csapat magja hozza az elvárható minimumot amire képesek
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:06
sztem most pont tökéletes egyensúlyt lehet kialakítani a KP-n ezekkel a játékosokkal akiket felsoroltálR. Carlos írta: Nem értem miért vagytok annyira elfoglalva ezzel a Modric dologgal. Egyértelmű, hogy Valverdének kell átvennie a szerepét és ha nem lesz sérült, akkor ő is fogja. Kroost és Modricot kell rotálni. Hol egyik, hol másik játsszon, egy-egy meccsen. Iscot is be kell oda dobni néha, és Casemiro helyére Blancot vagy Alabat néha napján. Rendben lesz ez a kp., velük nem lesz gond. A támadószekciót kell helyrepofozni, ami úgy látszik a tegnapi meccs alapján, hogy jó úton halad.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. augusztus 15., vasárnap 16:01
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:33
Be kell tenni közben Iscót is, ha formában van tartva, akkor nehogy-már a bajnokságban ne lehessen használni.ANDS írta:
A gondot a kp jelenti, Modric és Kroos egy évvel öregebbek lettek, Modricot többet kell pihentetni. Nem látom, ki lenne helyette ( jövőre Pogba, de idén...).
Militao meg rosszabb.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:27
a mostani szezon fogja kiállítani ZZ bizonyítványát, egy kb. ugyan azzal a kerettel vajon mire megy Carlo?! ZZ láttuk mit tudott (illetve nem tudott) a keretből kihozniANDS írta:Bale egyértelmű erősítésnek számít, szvsz Hazard is.reeed_ati írta: Tavaly épphogy behúzta az atleti, volt 60akárhány sérülésünk..
Ha idén ez lecsökken csak harmadannyira, akkor szerintem minden nagyképűség nélkül állíthatom, hogy mi vagyunk az esélyesek.
+ Ha a szezon második felére kijön a Pintus faktor, gondolok itt arra, hogy a 70.percben már nem fogják tudni tartani velünk a lépést fizikálisan.., akkor jóval kevesebb pontvesztésünk lehet idén.
Béla is csak elrakott előző szezonban 16 gólt a PL-ben, ha hozza ugyanezt Carlónál, már sokkal-sokkal előbbre leszünk.
Militao meg rosszabb.
De ha összességében nézem, azért a tegnapi meccs nézhető volt, sokkal inkább mint az utóbbi 2 szezon meccseinek 80 %- a.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 15., vasárnap 15:16
Mindenhol van ha, de nálunk annyi kell, hogy az edzői stáb jól forgassa a keretet és a sérülések vagy kezelve legyenek vagy megelőzve. Egyébként az előző szezon nagy részében többen is ezért írtuk, hogy egy edző csere sokdolgot megoldhatna.Remy írta:Én azt érzem, hogy azért ezzel a kerettel sok a HA. Bőven jó lehet ez a keret bármire, kis túlzással ezzel BL-t lehetne nyerni. Csak hát sok a HA. A középpálya motorja öreg, a támadószekció hiába áll papíron 3 világsztárból, lényegében 1 van. (Az eddigi éveket nézve).Pad'em írta:
Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végig
Padon Vini és Isco meg a nagykirály Asensio. Hát nem tudom.
Míg az Atleticónál viszont azt érzem, hogy ők egy kész csapat, akik kisebb hullámvölgyekre képesek. Ebből indulok csak ki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:56
Én azt érzem, hogy azért ezzel a kerettel sok a HA. Bőven jó lehet ez a keret bármire, kis túlzással ezzel BL-t lehetne nyerni. Csak hát sok a HA. A középpálya motorja öreg, a támadószekció hiába áll papíron 3 világsztárból, lényegében 1 van. (Az eddigi éveket nézve).Pad'em írta:Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végigRemy írta:
Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:45
Ez az egyértelműen azért távol áll a valóságtól, bajnokságra bőven elég a keretünk. Simán összeállhatunk elég ha idén nem lesz annyi sérülés. Tavaly is egy centivel maradtunk le pedig az ág is húzott minket végigRemy írta:Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.Sierra írta:
Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:41
Mert Messi nélkül lófaszok lesznek az elmúlt évekhez képest. Már tavaly is hányszor mentette meg a seggüket. Idén már nem lesz ez.Realista24 írta:Miért lennénk esélyesebbek?
Miért? Lehet a fogas idén már nem fog úgy termelni.Remy írta:Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:38
Egyértelműen az Atletico az esélyese a bajnoki címnek.Sierra írta:Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:34
Miért lennénk esélyesebbek?Sierra írta:Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. augusztus 15., vasárnap 14:30
Hát azért így h Messi koccolt, egyértelműen esélyesebbek vagyunk sztem, persze az Atlético idén is közbeszólhat.kiserik írta: A meccsről lemaradtam nyaralás miatt, de mókás, hogy a Carlo novemberre ki lesz rúgva hozzáállásból 1 meccs alatt bajnokságot nyerhetünk hozzáállás lett![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 15., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. augusztus 15., vasárnap 11:48
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem