Mióta átvették a UPCt vállalhatatlanok sajnos.
Nekem is volt bajom, megszűnt a Horizon GO és a helyette induló Vodafone TVhez meg nem kaptam hozzáférést, mert a MyVodafone bugos szar volt
Rengeteg időm elment rá... Felhívtam őket, azt mondták ez meg ez meg lesz csinálva, ránéznek az okos arcok stb pár nap, visszatelefonáltam bő 1 hét után, azt mondják nem látnak semmit a rendszerben, hogy én beszéltem volna velük
És ez így ment napokig
Volt hogy helyrejött a dolog, de aztán meg a TV adásom ment el, vissza lett állítva a TV adás hogy jó legyen, erre megint elcsesződött a myvodafone és ott voltam ahol elkezdtem a dolgokat
Végül nem kaphattam hozzáférést, mert régi csomagom van, ami már nem is létezik és emiatt új szerződést kellett kötni... Pedig előtte 2 ügyintéző is mondta, hogy nem fog kelleni újat kötni
Kedvencem az volt mikor az ügyintézők egymásnak mondtak ellen folyamat és mikor mondtam nekik hogy x dolgot ők mondtak, nem én találtam ki meg nèztek nagyokat
Egyszer elmondtam mi a bajom és mi nem működik a nő kb lehazugozott, hogy hát biztos jónak kell lennie, ilyen baja nem lehet... Mondtam neki kapcsoljon egy másik kollégát inkább
Majd erre rá nem sokkal Karácsony előtt kiküldtek egy 70 ezres csekket, mert észrevették mikor telefonálgattam nekik, hogy valami hibás náluk
Kiderült egyszer anno elfelejtettem befizetni a számlát, kikapcsolták a szolgáltatást és mikor aznap még visszakapcsoltattam valamit elbasztak és a számlámból kimaradt valami TVs tétel amit nem küldtek ki utána fene tudja meddig, tehát az a tétel 0 Ft volt mindig és kiszámlázták egybe az egészet, miközben ők basztak el valamit és még részletre se lehetett lehetőséget kérni
Másik kedvencem, hogy kijön a szerelő mediaboxot cserélni, majd cseszik rá, hogy aztán a rendszerbe meg àtírja, hogy akkor most milyen is van nàlunk azt bármi bajom van, hívom őket és kérik a mediabox számát nem egyszer néznek nagyokat, hogy az nincs is a nevemen
Mikor megújult a myvodafone meg egy random cím volt a lakóhelyennek beírva, ami kb 200km-re van tőlem, hogy ott van a szolgáltatásom meg az a címem
Net legalább stabil meg fasza, de amúgy botrány ami ott megy mióta bővültek.