HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 10:20
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 29., szerda 10:19
Nemrég tiltották el 10 meccsre, és állítólag a Liverpool vezetőinek és szurkolóinak is tele a töke a baromkodásaival. Angliából nem sok kérője akad, sok szurkoló nem szereti őt.CS0ki írta:Honnét veszitek Suarez árát? Nem lehet tudni, mert nem volt rá utalás sem. De nyugodtan higyjétek el, hogy 40-50 millió körül van.
Ezt meg teljesen adom. Remélem, azért a színfalak mögött dolgoznak keményen a KP megreformálásán, mert lehet itt akárki az edző, játszhat akárki a támadósorban, ha a KP marad a régi. Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ez az elmúlt 3+X évben senkinek sem tűnt fel Madridban.Ne nekem mond. Az a baj, hogy szépen halkulnak a középpályás hírek. Helyette Xabi Alonso van, meg Khedira hosszabbítás. Ha nagy bevásárlásra készülnék, valószínűleg Casimero-t se hozzuk el ennyiért, hogy soha ne játszon.
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:16
igy igaz, de meg Perez se biztos h tovabbra is elnok lesz, habar nagyon minimalis az esely arra is h valaki jelentkezzen , nm h mas elnok legyenProfessore írta:Egy szó mint száz most azért szívunk mert a nem tuti hogy jön Ancelotti, és az jogos hogy a leendő edző véleményét is ki szeretnék kérni az igazolások terén. Na jó Bale-t leszámítva. Szóval ha beljebb akarunk kerülni akkor végre el kellene Perez döntse hogy Ancelotti vagy Heynkes mert így nehéz tárgyalni...persze attól még tuti hogy tárgyalnak x játékos ügyében. Itt sokan elfelejtik hogy annó kiket tudott idehozni Perez, persze sokat változott a piac de akkor is...
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:09
mar van egy Pepe szemelyebe,hehe írta:én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. május 29., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 29., szerda 10:04
Bale-nek nincs kivásárlási ára tudtommal. Ha lenne, már bejelentették volna az érkezését...érdekes amúgy hogy Bale kivásárlási ára 65 millió, a Marcán meg olyat olvasni, hogy Perez 70 millió körül is fizetne érte. kérdés, hogy akkor most ez vagy egy nagy kamu, vagy a marca nem tájékozódott.
Honnét veszitek Suarez árát? Nem lehet tudni, mert nem volt rá utalás sem. De nyugodtan higyjétek el, hogy 40-50 millió körül van.Suarez képességei megkérdőjelezhetetlenek, és most jó áron hozható lenne. Kb fele annyiba kerülne, mint Cavani. Nincs miről beszélni, én is Luist hoznám.
Ne nekem mond. Az a baj, hogy szépen halkulnak a középpályás hírek. Helyette Xabi Alonso van, meg Khedira hosszabbítás. Ha nagy bevásárlásra készülnék, valószínűleg Casimero-t se hozzuk el ennyiért, hogy soha ne játszon.ha jött volna neymar, ha jön bale, suarez, cavani, meg akiket még nézegetünk, teljesen mindegy, nem nyerünk semmit jövőre megint, mert nincs kp.
ilyen egyszerű a képlet.
Ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem igaz.Amúgy Suarez eddig az egyetlen csatár akivel idén szóba hoztak minket és örülnék is neki, a 25 + egy ifista meg nem is kérdés, ennyit simán megérne.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 29., szerda 10:03
Amúgy engem is ez idegesít. Röpködnek a támadókról a hírek, a középpályáról meg alig esik szó...ha jött volna neymar, ha jön bale, suarez, cavani, meg akiket még nézegetünk, teljesen mindegy, nem nyerünk semmit jövőre megint, mert nincs kp.
ilyen egyszerű a képlet.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. május 29., szerda 9:57
Cavani meg Suarez közül? Zombori úr, maga az?én is az uruguayit hoznám.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 29., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 29., szerda 9:51
ha jött volna neymar, ha jön bale, suarez, cavani, meg akiket még nézegetünk, teljesen mindegy, nem nyerünk semmit jövőre megint, mert nincs kp.CS0ki írta:Ha marad a 4-2-3-1, akkor Özilnek és Modricnak is lehet helye, már ha nem Khedira van Modric mellett. Egy top vkp mellett megoldható lenne, remélem nem próbálkozunk meg a dologgal úgy, hogy egy Khediránk van.Nem is érdekes az egész csatárkérdés. Ha mi kiadunk 60-70 millát Bale-re onnantól kezdve Zidane is szépen leírja magát nálam. Nem fognak tudni összerakni egy olyan csapatot, amiben CR és Bale is maximális hatásfokkal működhet.
Ez egyben azt is fogja jelenteni, hogy a Modric/Özil duóból valaki megint padozik, egyik sem padra való, ahogy a Benzema/új csatárunk páros sem.
Verratti meg kiírta magát szinténa piacról, legalábbis úgy néz ki. Jól érzi magát a PSG-nél, ha meg befejezte az ottani "munkáját", visszamegy reményei szerint Olaszországba, mert az számára a legjobb bajnokság. Szóval tényleg marad Gündogán meg Kondogbia. Illetve náluk is ismeretlenebb arcok. Valami Fernandinho-ról volt még szó Braziliából, illetve Zidane térnyerése miatt a francia fiatalok is előtérbe kerülhetnek. Ha lesz egyáltalán változás, hiszen Essien gyakorlatilag pótoltuk Casemiroval. Aztán ha a vezetőség elégedett a mostani középpályával...
Falcao meg...igazi jó Mendes kliens...
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 29., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 29., szerda 9:49
Ha marad a 4-2-3-1, akkor Özilnek és Modricnak is lehet helye, már ha nem Khedira van Modric mellett. Egy top vkp mellett megoldható lenne, remélem nem próbálkozunk meg a dologgal úgy, hogy egy Khediránk van.Nem is érdekes az egész csatárkérdés. Ha mi kiadunk 60-70 millát Bale-re onnantól kezdve Zidane is szépen leírja magát nálam. Nem fognak tudni összerakni egy olyan csapatot, amiben CR és Bale is maximális hatásfokkal működhet.
Ez egyben azt is fogja jelenteni, hogy a Modric/Özil duóból valaki megint padozik, egyik sem padra való, ahogy a Benzema/új csatárunk páros sem.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 29., szerda 9:47
ez milyen nevetséges, meg kell győzni céronaldot, hogy maradjon?A Marca címlapján számol be arról, hogy Zidane számára két “missziót” tartogat Pérez. A legfontosabb – erről a Punto Pelota is beszámol; az ő feladata lett, hogy meggyőzze Cristiano Ronaldót a hosszabbításról. A másik küldetése pedig, hogy hozza tető alá Gareth Bale leigazolását.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 29., szerda 9:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 29., szerda 9:43
ezt adom én is. suarez egy undorító viselkedésű ember, de ha beveri azt amit higuain meg özil soha nem tudott, akkor kit érdekel. az érte kért 25 millió + morata meg valóban jó ár, ha azt vesszük, hogy milyen jól termel egy angol középcsapatban.én akarok egy vérengző idiótát, akit minden ellenfél gyűlöl, aki az egész világ ellen van, és megy hajt, széttép mindenkit és bebassza a gólt. technikásabb, ügyesebb játékos, mint cavani. ha 2-jük közül kell választani, akkor egyértelmű. nem vagyunk szeretetszolgálat és eleve mindenki rühell minket, hát basszunk oda nekik egy ilyen emberrel. nekem rámenős, győztes mentalitású emberek kellenek, elég volt az özil és dimaria típusú vesztesekből és örökmásodikokból.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. május 29., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 29., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. május 29., szerda 9:32
OlvasokRealista24 írta:Olvass híreket :-) , pár héten belül a München játékosa lesz.Szóval Lewa a befutó szerintem...olcsó, könnyen megszerezhető, hintett nekünk egy 4-t, ja és persze Perez papával nem a tequila sunriserol dumálgattak az tuti
Cavani és Suarez maradt a sajót szerint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 29., szerda 9:31
Legyen igazad.hehe írta: ha meg eltiltják? benzema meg a többiek megoldják, semmi probléma.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 29., szerda 9:28
Jelenlévő fórumozók: 129 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem