Anthony írta:(mondjuk sajnos Perez nem fogja az egész középpályát felrobbantani szerintem)
Nem hiszem, hogy robbantani kéne. Alonso még itt lesz egy évig. Az Ő alternatíváját/utódját kell(ene) már idén megtalálni, és a szezont nyomhatnák felesben. Így az új igazolás is szokhatná a csapatot, ami igen fontos lenne ha már az első úgyis egy tanulóév lesz mindenkinek.
Másik az Alonso és utódjának a párja, ide jönne Vidal/Pogba, Gündogan nem tudom milyen lenne itt. Ide is kell igazolni.
Előttük meg Modric, aki ha pihen vagy sérült/eltiltott, játszhat helyette Özil azon a poszton (persze más játékstílusban), vagy egy kis szerkezetváltással:
Alonso utód_____Vidal (csak azért is

)
__________Alonso
Illetve én a kisebb meccseken elnézegetném ott Alexet a Castillából, hogy mit tud.
Ez két igazolás, meg Alex. (Úgy vettem, hogy Casemiro már itt van "Vidal" cseréjének.) Nekem ez nem tűnik akkora robbantásnak. Inkább reform. :-)
realistahuni írta:ő azt tudja, hogy lezónázza a passzsávokat, és a megszerzett labdát lepsszolja a legközelebbi embernek
Akkor még kevésbé volt a csapat terhére, mikor ténylegesen ezt csinálta. Mostanában ebben az árnyék ék(vagy valami hasonló) szerepben, ahol ő van, közvetlenül a támadók mellett...hát mit is mondjak...több mint szánalmas, aztán nem tudom ez a drága unikum egyik titkos fegyvere volt-e, vagy egyszerűen mindenki annyira fél a tuniszi csákknorrisztól, hogy nem mernek rászólni, hogy játszál már a saját posztodon öcsém...
Volt egy nyilatkozata, hogy Ő ilyen "szeleburdi" volt, csak Mourinho helyrerakta. Azóta lett igazából támadó középpályás, amióta Mourinho látványosan "levette a kezét a csapatról". Azóta senki nem mondja meg Neki mit csináljon. De ez nem is a játékostársak dolga.
Vagy lehet Mourinho így akarja megmutatni Fergussonnak, hogy hiba volt Őt nem fogni.
Ryel írta:Toky írta:Ezt most gondold át még egyszer. Ronaldo kisebb csapatok ellen nem szokott, ez tény. De di María mindig visszarohan. Van hogy az alapvonalig visszazár, mintha 5-2-3-at játszanánk, és Ő lenne a jobb bekk.
Igen Di Mariá a kivétel aki erősíti a szabályt, nagyon kedvelem ezért, de van egy Ronaldó akinek 1-2 meccset kivéve még alibizni is derogál hogy pressingel plusz egy Marcelo aki ugyan nagyon jól támogat, de nem sokszor lehet tőle olyat látni mint Robi Carlostól, hogy egy százméteres sprintet kivágva szereli a kontrát.Ha nem Di Mariá játszik akkor a másik oldalon meg figyelhetjük ahogy Callejón vagy Özil nézi távolról hogy szerencsétlenkedik Arbeola vagy ami rosszabb hogy visszfutnak teljes lendületből és középre szabadítanak fel.

Vagyis akkor Callejón is visszazár. Az már két kivétel!
Marcelotól nem is fogsz olyan sprinteket látni, mint Roberto Carlostól. Elég ha ránézel RC combjára. Ő veszett gyors volt. Marcelo nem az. Alonso és Ramos általában jól zárnak mögötte, de a labda visszaszerzéséhez az is kéne, hogy Ronaldo is letámadjon. Meg ha nem Modric van ott, akkor Özil is, legalább a passzsávot zárja középen. Ez nincs meg, vagy nagyon ritkán, így egy bepassz középre, onnan indul a szélsőnek kifele, Marcelo meg nem egy RC féle sprinter.
Cserébe Marcelo szerintem sokkal jobban cselez, és szervez. Bár bevallom, nem láttam Roberto Carlost túl sokat játszani.
Lehet belőle egy hasonló legenda, mint RC, csak más stílusban.
Matt009 írta:Nagyon okos dolgokat írtál ebben a pár sorban. De a kiemelésnél látszik, hogy te már mindjárt 3 embert kicserélnél a gálakezdőből. Én pont erre akartam rámutatni. Lehet, hogy kicsit túlságosan is a védelmembe vettem Khedirát, de én csak erre akartam rávilágítani kezdetektől fogva. Egy Khedira-akárki csere nem elég.
Kössz, de ez a középpálya benne van az aláírásomban is.
Amúgy az én szemeben Modric már kezdő, szóval az a 2 inkább egy. Persze Özilt is lecserélném, de Ő Modric miatt már a jobb szélen nyomja. :-)
Matt009 írta:Lass támadásban ugyanazt csinálta, mint most di María
Jah kb. meccsenként 1x tényleg ezt csinálta. De nem az egész meccsen. Könnyű a negatív dolgokra emlékezni.
Nem egy volt az, és nem is kettő. És nem csak akkor, amikor jobb oldali védőt játszott.