az a helyzet sajnos, hogy egy Knézy Menczer csere emelné a színvonaltziro4vr írta:tényleg már csak egy jó knézy jr hiányzik a mostani csapatbólwxyz írta:Nem gondoltam akkor, hogy lesz még annál rosszabb kommentátor csapat
Lett..

VB - 2014
Re: VB - 2014
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
hehe
2-1

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk akkor én sehehe írta:ha kikapunk a nyitón a horvátoktól, akkor nem jövök

Ott vannak megint a rabszolgáid, mekkora gólt vert a kis Henry.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ha kikapunk a nyitón a horvátoktól, akkor nem jövöknmate írta:VB alatt amúgy mit fogsz te művelni, atyaúristenhehe írta:ott is van, buta rabszolgák, megkapjátok mind
isaura főnöke a gazdátok!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
VB alatt amúgy mit fogsz te művelni, atyaúristenhehe írta:ott is van, buta rabszolgák, megkapjátok mind
isaura főnöke a gazdátok!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
tényleg már csak egy jó knézy jr hiányzik a mostani csapatbólwxyz írta:Nem gondoltam akkor, hogy lesz még annál rosszabb kommentátor csapat
Lett..
Nem illik.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
brazil-francia a touloni u20 döntőn
vajon hányszor nyelik le a csigazabálók muhaha möhöhö

franciák közül elég sokan már alapemberek odahaza az első osztályban, viszont több szakíró is elmondta, hogy ez a brazil generáció megint arany, lássuk lássuk

vajon hányszor nyelik le a csigazabálók muhaha möhöhö

franciák közül elég sokan már alapemberek odahaza az első osztályban, viszont több szakíró is elmondta, hogy ez a brazil generáció megint arany, lássuk lássuk

Nem gondoltam akkor, hogy lesz még annál rosszabb kommentátor csapat
Lett..
Lett..
- ziro4vr
ezeknek semmi sem kínos szerintem..András93 írta:Hát idén is náluk van a labda.
Kaszinó Gyuri azért befigyel, nem is emlékszem milyen szakértői szerepet töltött be.
Nem illik.
- András93
Hát idén is náluk van a labda. 
Kaszinó Gyuri azért befigyel, nem is emlékszem milyen szakértői szerepet töltött be.

- ziro4vr
a Gundel..már az se semmi, amikor egy kommentátorcsapatban ő számít még a legelviselhetőbbnek, pedig most ez lesz a helyzetR.M.C.F írta:'' valószínűleg 1-1 millió dollárt tartalmazó táskával sétáltak el''
Gundel Te vagy az???
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'' valószínűleg 1-1 millió dollárt tartalmazó táskával sétáltak el''
Gundel Te vagy az???
Gundel Te vagy az???
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
pipita:
lopez jobb reinánál és van olyan mint iker.....simán mennie kellett volna. simán.
lopez jobb reinánál és van olyan mint iker.....simán mennie kellett volna. simán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Gondolom Del Bosque nyomon követte Carvajalt ebben a szezonban,éppen ezért felfoghatatlan számomra,hogy nem került be a spanyol keretbe...
Top5 védő már most,az egész jobb oldalt képes bejátszani.

Top5 védő már most,az egész jobb oldalt képes bejátszani.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kihagytad az USA-Törökországot'shutterisland írta:
ma pedig 3 meccs :
németország - kamerun (20:30, sport1)
svédország - belgium (20:30, digi1)
franciaország - paraguay (21:00)
én a belgákra fogok ránézni, tudom, hogy nagyon jó a keret, és ismerem a gerincet a pl-ből, de együtt mégis kevésszer láttam őket még.

Amúgy pont én is arra gondoltam, hogy tuti a belgákat nézem meg. Iszonyatosan jó a keretük, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak össze. Remélem a vb-n is alkotnak valami meglepőt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
carvajal kihagyását sajnálom, pedig az elvet értem.
úgy gondolhatta, hogy elég lesz a 3 szélsővédő, és ebben az esetben alba a baloson, juanfran a jobboson, azpilicueta pedig cserének jolly, mind a két szélen tud játszani.
ez a logikája be is jöhet, ha nem lesz sérülés/eltiltás.
itt az volt így a kérdés, hogy juanfran vagy carvajal, itt meg nem tudom, milyen szempont döntött, mind a két játékosnak nagy szezonja volt.
talán az, hogy juanfran valamivel stabilabb védekezésben (ez azért lehet fontos, mert alba nagyon támadószellemű a baloson, így a másik szélsővédő kevesebbet megy fel) és rutinosabb.
ma pedig 3 meccs :
én a belgákra fogok ránézni, tudom, hogy nagyon jó a keret, és ismerem a gerincet a pl-ből, de együtt mégis kevésszer láttam őket még.
úgy gondolhatta, hogy elég lesz a 3 szélsővédő, és ebben az esetben alba a baloson, juanfran a jobboson, azpilicueta pedig cserének jolly, mind a két szélen tud játszani.
ez a logikája be is jöhet, ha nem lesz sérülés/eltiltás.
itt az volt így a kérdés, hogy juanfran vagy carvajal, itt meg nem tudom, milyen szempont döntött, mind a két játékosnak nagy szezonja volt.
talán az, hogy juanfran valamivel stabilabb védekezésben (ez azért lehet fontos, mert alba nagyon támadószellemű a baloson, így a másik szélsővédő kevesebbet megy fel) és rutinosabb.
ma pedig 3 meccs :
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aki kicsit is a dolgok mögé lát, az már a kihírdetésnél tudta, hogy ez akkora bunda mint a ház. Ez a Katar minden szempontból csőd, kezdve attól, hogy télen akarják rendezni, egészen addig a szurkolók fogadásáig.(Most képzelj el egy olyan vb-t, ahol nem tudsz meginni egy sört az utcán, mert rádjön az idióta vallásrendőrségük, és ha a csajoddal vagy akkor lepedőbe kell tekerd mert abba megint belekötnek a törölközőfejűek.)
Gondolom a jegyárak is olyanok lesznek, hogy azt a hétköznapi szurkolók meg sem tudják fizetni, még a nyugatiak sem.
Mindenki tudja miről van szó, de tenni nem lehet ellene, aki pedig mégis megpróbál valami konkrétat lépni azt elássák mint egy kutyát.
Gondolom a jegyárak is olyanok lesznek, hogy azt a hétköznapi szurkolók meg sem tudják fizetni, még a nyugatiak sem.
Mindenki tudja miről van szó, de tenni nem lehet ellene, aki pedig mégis megpróbál valami konkrétat lépni azt elássák mint egy kutyát.