most nem csak erről a meccsről van szó, de totál alibi, jobb lábbal nulla a gyerek, mind fizikálisan mind fejben borzasztóan lassú
isco forgatás meg finom volt

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 18., vasárnap 12:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 18., vasárnap 12:44
Jesé egy isten, de még nincs bebizonyítva.ziro4vr írta:Mesélj még.realfan91 írta:James és Bale egy zsák krumplit érnek.Jesé, és Di Maria lenne a helyükön mi lennénk a királyak. Dehát nembaj, butaargentínt majd pótolja ez a mihaszna úgyis. Állítólag.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 18., vasárnap 12:43
A mostani állapotban levő Jesé, mivel lenne jobb, mint Bale? Komolyan érdekel. Valami normális érvet is szeretnék, nem csak annyit, hogy hát....mert.realfan91 írta:James és Bale egy zsák krumplit érnek.Jesé, és Di Maria lenne a helyükön mi lennénk a királyak. Dehát nembaj, butaargentínt majd pótolja ez a mihaszna úgyis. Állítólag.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 18., vasárnap 12:42
Mesélj még.realfan91 írta:James és Bale egy zsák krumplit érnek.Jesé, és Di Maria lenne a helyükön mi lennénk a királyak. Dehát nembaj, butaargentínt majd pótolja ez a mihaszna úgyis. Állítólag.
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 18., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. január 18., vasárnap 12:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 18., vasárnap 12:41
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 18., vasárnap 12:41
minek? hova? hogy legyen a barca ellen még két meccs?Pipita írta:tovább akart jutni a mocskos antimadridistája. monnyonle!fel nem tudom fogni miért nem pihentette a csapatot az atma ellen.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. január 18., vasárnap 12:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 18., vasárnap 12:39
tovább akart jutni a mocskos antimadridistája. monnyonle!fel nem tudom fogni miért nem pihentette a csapatot az atma ellen.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 18., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 12:38
Bale olló...ziro4vr írta:Fásult és kevésbé motivált a csapat. Valahogy be kell gyötörni egyet. Tippem Ramos fejes vagy CR tizi .
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 18., vasárnap 12:38
Gondolom látott esélyt a továbbjutásotokra...BBeno írta:fel nem tudom fogni miért nem pihentette a csapatot az atma ellen.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 18., vasárnap 12:37
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 18., vasárnap 12:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 18., vasárnap 12:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 18., vasárnap 12:36
Nyugi,ha ma nem nyerünk akkor már a meccs utánTürelem? Szerintem ha még a következő meccsen is így játszik akkor jönnek majd az el kell adni mondatok. :Đ
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 18., vasárnap 12:34
Türelem? Szerintem ha még a következő meccsen is így játszik akkor jönnek majd az el kell adni mondatok. :ĐEnrique írta:A magánéleti gondokat nem könnyű félretenni, ő is ember.Sunsky írta: Jah,de minek dribblizik, ha mindig elveszti? Meg azért egy 3xos aranylabdás minden passza ellenfélhez megy?
Szerintem ennyi jó teljesítmény után megérdemel egy kis türelmet, ráadásul még így is veszélyes.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 18., vasárnap 12:33
+1 és Ő az, akiben bármikor benne van a gól, mégha ilyen gyámoltalanul is játszik magához képest.Enrique írta:A magánéleti gondokat nem könnyű félretenni, ő is ember.Sunsky írta: Jah,de minek dribblizik, ha mindig elveszti? Meg azért egy 3xos aranylabdás minden passza ellenfélhez megy?
Szerintem ennyi jó teljesítmény után megérdemel egy kis türelmet, ráadásul még így is veszélyes.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 18., vasárnap 12:32
A magánéleti gondokat nem könnyű félretenni, ő is ember.Sunsky írta: Jah,de minek dribblizik, ha mindig elveszti? Meg azért egy 3xos aranylabdás minden passza ellenfélhez megy?
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem