Förtelem az új mez... Ráadásul milyen betűtípussal vannak fent a nevek te jó ég...
Szerintem a fehér nem rossz. Amennyit láttam nekem pont tetszenek a betűk és számok. Persze ízlések és pofonok.
Ezt a betűtípust számomra semmi nem múlja alul. Undorító volt.
Amúgy egyik játékos sem ér ennyit, mint amilyen összegekről szó van. Sportszakmailag. Itt már tényleg a marketing lehet döntő faktor. Ezért Neymar "minden" pénzt megért. Feltéve, hogy a marketingbevételeiből részesül a vevő klub. A Barcánál ha ez nincs így, akkor sokkal kevesebb bevétele lesz. Úgy már kérdéses a dolog.
Bale pedig alapesetben nem ér ennyit. Ez nyilvánvaló. Annak ellenére, hogy mocsok jó spíler. Nála az a baj, hogy nem is akarják eladni.
Az meg, hogy nem érdekel valakit, hogy ki mennyibe fáj, jogos ebből a szempontból, hogy nem az Ő pénzét költik. Engem viszont rohadtul érdekel, mert így más, általam fontosabbnak vélt igazolásokra valószínűleg sokkal kevesebb zseton marad, ha mondjuk egy Bale - Suárez pakkot hozunk 110 milláért. Ezt fedeznék hellyel-közzel az eladások, de 2 érkező lenne 5-6 távozó mellé. Ami nem is lenne akkora baj, jöhet ingyen Jesé, olcsón Carvajal, Nacho stabilan fel.
Viszont a közpéppálya még mindig lóg a levegőben, és kérdés, hogy mennyit szánnak rá. A hírek alapján nem prioritás, jön egy Casemiro, meg talán még valaki, aki lehet Kondogbia. Ez nagyon sovány lesz így.