HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 30., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. május 30., csütörtök 19:34
Kihez hasonlíthatná, mint az eddigi lehetséges opciókhoz? Amúgy tajparasztságán kívül top5 csatár jelenleg, szóval ha félre tudja rakni a baromságait, amit kétlek, én örülnék, Benzema tötyörgése, Higu .... után felüdülés lesz a játéka.realfan91 írta:Falcaohoz hasonlítod azt a zombit?
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 30., csütörtök 19:24
Falcaohoz hasonlítod azt a zombit?morientes írta:Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
Én azt mondom,jobb lenne mint Cavani,és lenne olyan jó mint Falcao.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. május 30., csütörtök 19:19
Lewandowski Bayern.r9fenomeno írta:Thiago- Egyértelmű ha lehet és akar jönni bár ezt kétlem el kell hozni max. 20m.
Suárez- Vannak vele próblémák,de ezt lehet kezelni, amúgy technikailag elég jó a srác. Cavani vagy ő?, hát nem tudom igazából egyiküket sem mondanám.Talán Cavani.
Bale- Egyértelmű kell ide főleg ha Di Maria megy.
Carvajal- szintén kell, Arbeolából már elég volt.
Az igazság az, hogy mondhatjuk itt a neveket szép sorban, de úgyis az edző dönt.Csak kérdés melyik?
Bale,Carvajal,- Pérez döntése alapján jönnének ez tuti,
Cavani,Suárez,..... Ancelotti választ
Heynckes-nél pedig talán Lewandowski jöhet.
A lényeg, hogy Pérez megválasztása és az edző bejelentése után már többet tudhatunk.
Persze, ha előbb jönne Suárez vagy Cavani lehet már az edzőt is meg lehetne tippelni,hogy ki lesz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 30., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. május 30., csütörtök 19:07
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. május 30., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. május 30., csütörtök 18:27
Max. miután Perez elhuz innenganjaman89 írta:Két évre Yupp,aztán jöhetne Vicente .
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 30., csütörtök 18:18
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 30., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 18:04
Nocsak, nocsak erre kiváncsi leszek?accel írta:ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:57
Na még ő kellene Suarez mellé,akkor aztán lenne itt bolond bőven...Marcelo Bielsa is esélyes a posztra, mint egy C terv
. Hát nem tudom, ez remélem kamu :D
Amíg nincs hivatalos hír, addig Kloppban reménykedem. Hátha B-)
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 30., csütörtök 17:56
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 30., csütörtök 17:51
ezt most olvastam. hát jobban örülnék neki, mint ancelottinak. remélem igazat beszél az ukránAnatolij Timoscsuk, a Bayern München játékosa az orosz Rosszija 2 csatornának: „Kilencvenkilenc százalék, hogy Jupp Heynckes lesz a Real Madrid új vezetőedzője.”
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 30., csütörtök 17:50
Szerencsétlen belerúg a labdába és lesérül. Felesleges, csak másnak a helyét rabolná ezzel. Maradjon ott ahol van.tubatibi írta: Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 30., csütörtök 17:48
Igen,valóban az.De ha idejön,és meccseket dönt el a góljaival,akkor talán megbocsátok neki... :-)És hogy jön ide ez most? Suarezzel akinek baja van, annak nem a győztes mentalitásával vagy a pálya felszántásával van baja, hanem hogy egy színészkedő vadparaszt, aki teli van irritáló tulajdonságokkal.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. május 30., csütörtök 17:47
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. május 30., csütörtök 17:45
Ti mit szóltok ehhez, Carlo papa visszahozná Canales-t. Sokkal jobban örülnék, ha ő lenne Özil helyett, én bírtam a srácot. :-)According to 'Goal' Carlo Ancelotti sees Sergio Canales as a valuable addition to the squad and he could be on his way back to Real Madrid in the summer transfer window
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem