Mondjuk BL-ben meg simán továbbjutottak... De a PL-ben valami nagyon félrement az utóbbi hetekben. Továrra is azt gondolom, hogy ezekkel a játékosokkal sokkal jobb eredményeket lehetne hozni. Azért húzós ez a 3 vereség zsinórban. Ráadásul abból egy 4-1-es zakó. Na mindegy, szerintem nem lesz egy hosszúéletű edző, aztán majd kiderül.alexoxladjackoxi írta: A katyvaszt a keret összetételére értettem természetesen. A fél csapatot ki kéne vágni, és nyomni egy restart-ot. Nincs garancia rá, hogy Potter mindenképp be fog válni, de ez nem 2 hónap után, és nem a jelenlegi játékosállománnyal fog kiderülni. Ugyanúgy ahogy Artetát is igazolta az idő, ráadásul a Chelsea még messze nincs is olyan mély gödörben, mint két évvel ezelőtt mi.
Engem az idegesít, hogy néha bármit írsz megy rá a downvote. Tényleg tök mindegy mi az, milyen témában. Egyértelműen a személy ellen szól, nem a tartalom ellen sokszor, vagy mert nem ért egyet. Egyszerűen meglátja, hogy ki írta a hsz-t és már megy rá automatikusan.alexoxladjackoxi írta: Amúgy nem értem mit vagytok befeszülve ezen a downvote-ozáson, azért van ott, hogy használjuk, nem? Nem arra szavazunk, hogy feszítsék-e keresztre az illetőt, hanem, hogy egyetértünk-e vele, vagy sem.