HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 18:01
Óriási különbség van egyetem és NFL között, ezeknek a játékosoknak, akik ennyit foglalkoznak a sporttal, életük álma bekerülni az NFL-be. Plusz az is nagy különbség, hogy közel nincsen ennyi agyrázkódás ott, mint a profiknál. Neki pedig már alapból volt egy pár, és ugye nagyobb az esély agyrázkódásra, ha már van egy kórtörténet előzőleg.
Elmondása szerint rengeteget foglalkozott a témával, és simán lehet, hogy csak ebben a szezonban tette ezt, eddig nem volt tisztában ennek a sérülésnek a veszélyeivel (amit szvsz nagyon lebecsül az emberek jelentős többsége). Így pedig ezek tudatában csak most jutott erre a konklúzióra.
Amúgy profiknál -és sejtésem szerint egyetemen is- hiába vannak nagyon szigorú protokollok, meg hangzatos szavak a játékos épségének védelméről, a csapatok ha tehetik próbálják eltitkolni a sérüléseket, ide az agyrázkódás is beletartozik/hat. Illetve nem olyan könnyű észrvenni, ha valakinek agyrázkódása van, akinek volt már mondjuk kettő (mint neki), annak simán lehetett több is, amiről mondjuk nem tud. Ez utóbbi feltevést szintén említett az interjúban.
Pl.:asszem Edelmannak (meg Wilsonnak is) volt legutóbb az a brutális ütközése, amiről meg voltam győződve, hogy ez agyrázkódás, erre utána játszott még. Szvsz azóta is biztos vagyok benne, hogy az volt, de lám...valószínűleg nem is volt tesztelve rá az interjúk alapján.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.