Ezzel egyetértek, nekem még anyuka is rendkívül antipatikus volt Mendesen kívül.ziro4vr írta:Hát nekem minden volt Mendes, csak szimpatikus nem. Legjobb mellékszereplő oscarra mondjuk jelölhették volna...

Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Emlékeim szerint a trailerekben Irina is szerepelt. Gondolom úgy forgatták le az egész filmet, hogy vele voltak a "nős" részek, csak aztán szakítottak, és kivágták.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
De a karrier befejezte utan is hires es gazdag marad, akkor sem lesz konnyebb olyant talalni. Csak azt mondom, kevesebbet kellene Marokkoba utaznia, es probalna talalni egy normalis kis csajt...mar ha tenyleg csajt akar.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ez egy kicsit ennél bonyolultabb...olyat akar maga mellé aki nem a hírnévre hajt...es amugyis nemsok ideje maradhat estenként szórakozni menni es nőket keresni. 30 éves...persze hogy fusztrálja hogy nincs most senkije. De az hogy meleg elég nevetséges főleg abból leszürni hogy táncolnumberone1 írta:Miert egy "csendes szepseget" most nem tudna talalni?Ónó írta:Majd ha befejezi keres egy csendes szépséget aki anyáskodik,de mellette elengedi lazulni.

Na de lényeg a lényeg biztos vannak nőcskéi vagy valami egyszeuen csak kurva nehez lehet olyat talalni aki nem azert van vele mert gazdag es hires...ilyet viszont max egy masik sztarban fog megtalalni...pl.Hamilton plusz Nicole...vagy ugye Irina is ilyen volt...maskepp nagyon nehez kereselni civil.nőt...nem azt mondom h nemtudja civil nő szeretni de bemne lehet CR ben hogy na akkor.most miert is van velem??
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Miert egy "csendes szepseget" most nem tudna talalni?Ónó írta:Majd ha befejezi keres egy csendes szépséget aki anyáskodik,de mellette elengedi lazulni.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Egyébként hozzáteszem semmi bajom azzal, ha meleg. Így is a kedvencem marad. Csak összehasonlítva magánéletét pl Marceloval, Ballel vagy Modriccal, vagy Ramossal, hát egyiknek sem kellett béranya.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Naaa, védd meg Roncit.BBeno írta:ezeket az összeesküvés elméleteket![]()
![]()

Nem illik.
ezeket az összeesküvés elméleteket

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
MorataMartin írta:Most néztem meg a tavaly novemberben kijött filmjét. Az biztos hogy nagyon mélyről küzdötte föl magát erre a szintre. Példaértékű, amit elért és bár nyilván nagyon sok volt a megrendezett dolog, de szimpatikus figura:) Jorge Mendest is jó volt látni picit közelebbről, mert a nevét olvasva mindimpg csak egy zsák pénz jutott róla eszembe. (Azért volt pofa lezárni a 30. szülinappal, de a 4-0 már nem került bele...)
Ami viszont ebből a filmből is lejött, hogy biztosan meleg CR. A nőkről szó sem esett a filmben. Nem véletlenül nem vette el feleségül Irinát sem és a gyerekét is szinte biztos béranya szülte másként mért volna ez a nagy titkolózás. Ezek a pletykabarátnői (Lucia Villalon, Wall street farkasos csaj stb...) sokkal meggyőzőbb hogy azzal a marokkói thai boxoszsal van együtt. Nem is csodálkoznék ha összeházasodtal volna. Szerintem miután visszavonul be is vallja hogy meleg.
Szerintem pedig pont ezért nem meleg. Sikeres gazdag sármos, egy szóval jó party bármelyik csajnak.szerintem agyba főbe dugja a jobbnál jobb csajokat, de ha ezt bevallaná,még többen utálnák. Ha tehetném én is ezt tenném. Tököm se házasodna, azzal egy főnököt venne a nyakába aki zsarulná a p hatalmával. Majd ha befejezi keres egy csendes szépséget aki anyáskodik,de mellette elengedi lazulni.
- ziro4vr
Hát nekem minden volt Mendes, csak szimpatikus nem. Legjobb mellékszereplő oscarra mondjuk jelölhették volna...

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most néztem meg a tavaly novemberben kijött filmjét. Az biztos hogy nagyon mélyről küzdötte föl magát erre a szintre. Példaértékű, amit elért és bár nyilván nagyon sok volt a megrendezett dolog, de szimpatikus figura:) Jorge Mendest is jó volt látni picit közelebbről, mert a nevét olvasva mindig csak egy zsák pénz jutott róla eszembe. (Azért volt pofa lezárni a 30. szülinappal, de a 4-0 már nem került bele...)
Ami viszont ebből a filmből is lejött, hogy biztosan meleg CR. A nőkről szó sem esett a filmben. Nem véletlenül nem vette el feleségül Irinát sem és a gyerekét is szinte biztos béranya szülte másként mért volna ez a nagy titkolózás. Ezek a pletykabarátnői (Lucia Villalon, Wall street farkasos csaj stb...) sokkal meggyőzőbb hogy azzal a marokkói thai boxoszsal van együtt. Nem is csodálkoznék ha összeházasodtal volna. Szerintem miután visszavonul be is vallja hogy meleg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
biztos hogy búza a figura.Victor írta:Ha vége a karriernek, táncos még válhat belőle
avagy ahogy ő fogalmazna: szenvedélyes

úgy értettem hogy most nyerjen messi ellen és döntőzzön Puskással, ott már esélye sem lesz a trollfoci miatt. egyértelmű Puskás lesz a befutó csak döntőzzenek ketten Ronaldoval
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, persze értem én, hogy mire gondolt, hogy Messivel szemben még most, de olyan mindegy ki kerül a döntőbe, Puskást nyomatnám.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Jajj, nem akarom tudni a válaszát...Realista24 írta:Mármint Puskasra gondolom.BBeno írta:http://www.goal.com/en/news/19252/legen ... ID=AR_RS_1
szoros a küzdelem. a döntőben Puskás várja majd Ronaldot. csak szavazzatok.![]()

Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Jesé majd rappel, ő meg lesz a háttértáncos?Victor írta:Ha vége a karriernek, táncos még válhat belőle

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ennek a szavazásnak mi értelme egyébként? Azon kívül, hogy semmi?

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Egyébként meghosszabították szerdáig a szavazást a CR-Leo "párharcban" gyanús szavazatok tömeges felbukkanása miatt.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar