Csak én tartok ettől egy kicsit?
Fair play a két lehető legjobb kezdővel aztán győzön a jobbik. (Mi

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 26., csütörtök 16:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 26., csütörtök 14:47
próféta szóljon belőled!'shutterisland írta: mikor az angolok elkezdenek ehhez hasonloan arcoskodni, abbol szoktak jonni a pofonok, klub- es valogatott szinten is.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. május 26., csütörtök 13:49
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 26., csütörtök 13:47
A következő bő 50 órában nég legalább 10 ilyet akarok olvasni angol vagy fotelszurkoló nagymenőktől.dzsi91 írta:Michael Owen: "Liverpool are too good for Madrid, they can destroy them. 3-0 or 3-1 is my prediction." [Daily Mail]
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 26., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 26., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 25., szerda 16:54
Annyira már nem emlékszem az eseményekre, csak ez a kép maradt meg bennem.Nika91127 írta: Ez a Milner-féle eltakaritás után volt![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. május 25., szerda 16:46
Ez a Milner-féle eltakaritás után voltdortev írta:Az nem akkor volt, mikor Robertsonnal kakaskodott?sebydani írta: … és arról van egy kép ahogy Zidane röhög közben a háttérben.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 25., szerda 16:43
Az nem akkor volt, mikor Robertsonnal kakaskodott?sebydani írta: … és arról van egy kép ahogy Zidane röhög közben a háttérben.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 25., szerda 16:33
… és arról van egy kép ahogy Zidane röhög közben a háttérben.Realista24 írta:Az az egyik legnagyobb Case jelenet everfüst írta:
Biztos vagyok benne, hogy Casemironak lesz ilyen szerepe, na nem így célzottan kuplungosra rúgni a Thiagót, hanem csak úgy mint tavaly, amikor elkezdett a téglaarcú Milner darabolni a pályán, akkor fogta a brazilunk és összecsomagolta.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 25., szerda 16:26
Téglaarcú Milner.füst írta: amikor elkezdett a téglaarcú Milner darabolni a pályán, akkor fogta a brazilunk és összecsomagolta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 25., szerda 16:23
Az az egyik legnagyobb Case jelenet everfüst írta:Biztos vagyok benne, hogy Casemironak lesz ilyen szerepe, na nem így célzottan kuplungosra rúgni a Thiagót, hanem csak úgy mint tavaly, amikor elkezdett a téglaarcú Milner darabolni a pályán, akkor fogta a brazilunk és összecsomagolta.reeed_ati írta:
Most lehet genya leszek, de Kázmér pajti odaver pár keményebb belépőt, aztán hamar discomfort lesz abból..![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 25., szerda 16:19
Biztos vagyok benne, hogy Casemironak lesz ilyen szerepe, na nem így célzottan kuplungosra rúgni a Thiagót, hanem csak úgy mint tavaly, amikor elkezdett a téglaarcú Milner darabolni a pályán, akkor fogta a brazilunk és összecsomagolta.reeed_ati írta:Most lehet genya leszek, de Kázmér pajti odaver pár keményebb belépőt, aztán hamar discomfort lesz abból..ikarus93 írta: Klopp nyilatkozik most.
Thiago elvileg holnaptól edzeni fog.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 25., szerda 16:18
Nem tudom, nekem mindig megunhatatlan, ahogy a top1 menedzser sose tudja mit csináljon és vakargatja meg simogatja a fejétdzsi91 írta:
Pluszegy. Pep mestertől már nem sajnálnék egy bl címet. Röhögtünk már csórón eleget.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. május 25., szerda 16:16
Most lehet genya leszek, de Kázmér pajti odaver pár keményebb belépőt, aztán hamar discomfort lesz abból..ikarus93 írta: Klopp nyilatkozik most.
Thiago elvileg holnaptól edzeni fog.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 25., szerda 16:09
Pluszegy. Pep mestertől már nem sajnálnék egy bl címet. Röhögtünk már csórón eleget.dortev írta:Én már a Citynek szurkoltam volna, ha ők jutnak tovább. Lehet csak én nem követem őket eléggé, de onnan nem hallok ilyen arrogáns, pökhendi, "ki ha én nem" nyilatkozatokat. Guardiola is…füst írta: Mármár megfordult az is a fejemben egy gyenge pillanatra hogy azt se bánnám ha a cici vinné haza a BL-t ezek helyett.A faszi akkora szerencsétlenség nemzetközi szinten évek óta, hogy egyszerűen már nem tudom utálni.
![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 25., szerda 15:56
Én már a Citynek szurkoltam volna, ha ők jutnak tovább. Lehet csak én nem követem őket eléggé, de onnan nem hallok ilyen arrogáns, pökhendi, "ki ha én nem" nyilatkozatokat. Guardiola is…füst írta: Mármár megfordult az is a fejemben egy gyenge pillanatra hogy azt se bánnám ha a cici vinné haza a BL-t ezek helyett.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 25., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 25., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 25., szerda 15:48
Nyilván megpróbálják összecsavarozni, aztán 30. perc környékén majd integet a pad felé, hogy cserét kér. Legalább lehet erre is fogni a győzelmünket, mert valamire mindig kell. Ha pedig nem fog egyáltalán játszani, akkor pedig arra lehet, csak legyen mire.flori írta: Jürgen Klopp says there is a chance Thiago will be ready for the Champions League final, according to Andy Kerr.
Kezdődnek a feltámadások.![]()
Nincs ezzel a nyilatkozattal semmi baj szerintem. Ilyen rangos címek elvesztése után tök normális a revansvágy, akkor is ha 10-0-ra lesimáznak valakit. Akkor mondjuk főleg.Pad'em írta: Salah on the 2018 final vs Madrid: “After what happened vs Madrid last time, on Sunday, everyone is motivated to win the #UCL.”
Na mi történt te barom, nyert a jobbik csapat.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem