Mennyei futball
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mennyei futball
Plusz még olyan csapattársak is, mint Bavon Tshibuabua, meg az észt armo Ahjupera
Meg Chema Antón is nálunk van, aki köztudottan Real nevelés, és Raúllal is haverok voltak, sőt az egyik Fifaban is benen van. Szóval
"And my heart will leave you never."
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
vagy épp 25x-ös portugál válogatottal, aki 2,5 évet játszott a Valenciában + 6,5-öt a Sporting Lisszabonban és egyet meg a Benficában is és kétszeres VB résztevő!! talán névre ő az utóbbi évek legjobb Magyarországon lévő külföldije. de amúgy van egy El Salvador-i válogatott is a Vidinél - hogy bővítsem a kört!Ferencváros írta:Vidinél válogatott játékosok (még ha Seychelle-szigetek is),
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Hát azért nálunk összefuthatott UEFA-kupagyőztessel, Real Madrid játékossal, Werder Bremen játékossal, VB-re utazó játékossal. Vidinél válogatott játékosok (még ha Seychelle-szigetek ismessideco írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... en-2339195
a.: vagy nincs viszonyítási alapja
b.: vagy belezúgott a mennyei légkörbe
Debrecenbe valószínűleg Mészárosra gondolt
-
gunner
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... en-2339195
-
BBarni
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Szerintem az ő leigazolása hosszabb folyamat lesz, viszont nála is alap az EL szereplés!Emellett nálunk jóval komolyabb(értsd osztrák,svájci,török) csapatok is érdeklődnek iránta, de szerintem most vagy soha és ezt ő is tudja!
- Ferencváros
Ez biztató. Akkor holnapra már az ő bejelentését váromBBarni írta: Gerával tegnap is tárgyaltunk ha jól tudom!
Üllőin olvastam egy hozzászólást, hogy 1+1 évre jöhet. Remélem van igazság tartalma
-
BBarni
Nem!JustoVillar írta:Ez az a Nagy Dani aki annó volt nálunk is?
Korábbi klubjai: Gödöllői Góliát (1996-2003), Goldball (2004), Újpest (2004-2007), Hamburg (2007-12), Osnabrück (2012-2014)
Ha nem lesz meg az EL szereplés, nyilván nem jönnek akkora nevek!Sok lehetséges igazolásnál döntő szempont az EL szereplés!És ha neadjisten' nem jön össze, akkor marad ez a koncepció?
Gerával tegnap is tárgyaltunk ha jól tudom!
- Ferencváros
És ha neadjisten' nem jön össze, akkor marad ez a koncepció?BBarni írta:
EL szereplés....
Egyébként Leo remélem marad.
Nem úgy volt, hogy Gerával a héten tárgyalnak? Erről nem tudsz valamit?
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Ez az a Nagy Dani aki annó volt nálunk is?
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Öpike
-
BBarni
EL szereplés....de külföldről közbe jöhetnének, mint a horvát szélső is. Csak valami nagyobb név.
- Ferencváros
Oké, hogy Nagy Dani és Havojic valószínűleg kiegészítő ember lesz, de lassan elkezdhetnénk bejelenteni a nagyobb neveket. Magyarországról ez vasárnapig nyilván nem várható, de külföldről közbe jöhetnének, mint a horvát szélső is. Csak valami nagyobb név.
-
BBarni
Nyilván!Remélem azért nagyobb neveket is igazol a Fradi. Oké jött egy játékos a horvát első osztályból, most meg a német 3-ból egy magyar. Kiegészítő embereknek jók lehetnek, de ennél azért illene minőségibb embereket is hozni.
Nagy Dani gyors,labdaügyes játékos erőnlétével sem lesz gond, azért a Lech Poznan is tárgyalt vele!Na jó újpesti volt, de csak kinőtte...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Remélem azért nagyobb neveket is igazol a Fradi. Oké jött egy játékos a horvát első osztályból, most meg a német 3-ból egy magyar. Kiegészítő embereknek jók lehetnek, de ennél azért illene minőségibb embereket is hozni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Megszűnt volna az Újpest. Ráadásul akik a csődeljárást kezdeményezték azok bizonyítottam nem is segédkeztek az átigazolásokban..Köztartozás pedig nem volt.peadani írta:Hát én biztos leküldtem volna őket az MB2-be vagy az MB3-ba.Csak azért kapták meg mert ők az Újpest.Ennek az ég adta egy világon semmit sem kéne jelenteni, mert ha mondjuk ez a Pápával,Pakssal vagy másik kisebb csapattal történt volna gondolkodás nélkül kizárják őket.Dehát ez nem így működik úgy néz ki az MLSZ-nél....szomorú dolog.
Amúgy a játékjogot azoknak a játékosoknak akiknek elvileg ez lenne a harmadik hely ahol játszottak azoknak is az mlsz adta meg a játékengedélyt nem? Akkor itt nem csak az Újpest a hibás nem? Vagy azt mindenkinek megadják?
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát én biztos leküldtem volna őket az MB2-be vagy az MB3-ba.Csak azért kapták meg mert ők az Újpest.Ennek az ég adta egy világon semmit sem kéne jelenteni, mert ha mondjuk ez a Pápával,Pakssal vagy másik kisebb csapattal történt volna gondolkodás nélkül kizárják őket.Dehát ez nem így működik úgy néz ki az MLSZ-nél....szomorú dolog.
- Ferencváros
Azzal nem hiszem, hogy bárki is tisztába volt, hogy akkor így néhány játékos már harmadik szervezetnél fog játszani egy éven. Mindenki mellettük állt, megcsinálhatták volna, hogy anélkül a játékosok nélkül állnak ki. Így is örülhetnek, hogy itt vannak még.JustoVillar írta:Szal nem most kéne hőbörögniük a kövesdieknek
@messideco: Tállai az elnökük.
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Amikor volt ez az Újpest kizárós dolog, akkor mind a 15 mb1-es csapat a támogaátásáról biztosította az Újpestet. Szal nem most kéne hőbörögniük a kövesdieknek
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Öpike
Öpike
-
gunner
A Fradi kizárásáról nem tudok érdemi dolgokat mondani, akkoriban nem volt lehetőségem ennyire követni a történéseket, szóval az gyakorlatilag tabula rasa nálam.
Tényleg ezzel az lesz a baj, hogy mindegyik klub ezzel fog a jövőben jönni, hogy ha ők, akkor mi miért nem, ha nekik szabad, akkor nekünk miért nem stb. Reggelig lehetne taglalni ezt tényleg.
-------
Ngawa, Ligot és Proesmans is. Ki bánja, én nem, bár Ngawa maradhatott volna. Az NSO szerint Balázs Benjamin kiszemelt, hát ő a legjobb, tudjuk
Meg hát Tippszmiksz Csabi is teljesen átálna az újpesti oldalra, hamár Balajcza és Kabát a csapatnál van (még...) és a cimborája is itt köt ki
Tényleg ezzel az lesz a baj, hogy mindegyik klub ezzel fog a jövőben jönni, hogy ha ők, akkor mi miért nem, ha nekik szabad, akkor nekünk miért nem stb. Reggelig lehetne taglalni ezt tényleg.
-------
Ngawa, Ligot és Proesmans is. Ki bánja, én nem, bár Ngawa maradhatott volna. Az NSO szerint Balázs Benjamin kiszemelt, hát ő a legjobb, tudjuk
-
BBarni
Most nem azért mondom, de amúgy az érvelésük teljesen jogos!Az mlsz most a lilák miatt(miattatok) felrúgott rengeteg szabályt!Ezért is volt nevetséges az mlsz szidás újpesti részről a kupadöntőn!Persze a Mezőkövesd a pályán is kiharcolhatta volna a bent maradást, ez nem vitás, de a felháborodásuk jogos!Ami engem nem is zavarna, de ha ezzel elmennek az UEFA-hoz akkor az összes magyar csapatot kizárhatják 3-5 évre az összes európai kupából...azért mert a lilákat megmentették a jogos kizárástól, nem úgy mint minket régen(ráadásul jogtalanul)...!Olvastátok a híreket, hogy a mezőkövesd (így kisbetűkkel...) úgy akarja kiharcolni a bentmaradást, hogy kizáratja az Újpestet.
Csányi nyilatkozata is több mint érdekes...
Mondja ezt az mlsz elnöke zseniális!Az Újpest licencátruházási ügyéről nem nyilatkozom, hazudni nem akarok, az őszinte véleményemet pedig nem szeretném megosztani."
-
gunner
Olvastátok a híreket, hogy a mezőkövesd (így kisbetűkkel...) úgy akarja kiharcolni a bentmaradást, hogy kizáratja az Újpestet. Állítólag egy államtitkár vagy ki a franc az elnök, és a keze sok helyre elér...
Az Dunaújvárosnak meg gratulálok, a padlóról álltak fel ők is. Inkább legyen ott a ők, Nyíregyháza, Sopron, Zte, mint a Pápa, Mezőkövesd, Gyakadémia szintű csapatok. M.B. Szegény Milinte meg fogja enni a trollkodást rendesen.
Az Dunaújvárosnak meg gratulálok, a padlóról álltak fel ők is. Inkább legyen ott a ők, Nyíregyháza, Sopron, Zte, mint a Pápa, Mezőkövesd, Gyakadémia szintű csapatok. M.B. Szegény Milinte meg fogja enni a trollkodást rendesen.