A barca hosszabbít, megkapja a kis járandóságát amire megy a játék......ide meg akkor jön barcás figo után amikor piros hó esik.
Vagy ha olyan selejt hogy nem kell senkinek sem.
Kár még szót is csépelni rá.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 1., szombat 11:05
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2013. június 1., szombat 11:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 1., szombat 10:34
Én ezért örülnék Ancelottinak, mert akárhol olvastam róla, mindenhol azt írják, hogy nagyon jól bánik a játékosokkal és nagyon jól kezeli a sztárokat ismadridronie írta: Emellett ami a személyes kontaktot és az öltözői hangulatot illeti, nos véleménye szerint Ancelottinál soha nem volt jobb edzője!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 10:13
Mint ahogy Neymar esetében sem az ügynök döntött, Thiagonál sem ő fog; az egy más kérdés, hogy a veszély persze mindig adott --> Guardiola Suárez mellett a brazil-spanyol középpályást is szívesen látná az új csapatában!de nemhiszem h Pep tesója egy nyár alatt két igazolást is lezsírozna nekünk
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 10:13
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 1., szombat 10:09
persze hogy kk,pontosan xavi poszt,csak még zöldfülü,de fiatalsága miatt sokkal mozgékonyabb mint xavi,és benne van a kis brazil vér :-)ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
azt mondják tkp-ban jobb lenne, sztem mindenütt jó a védők és a csatárok közt.
sima alapember lehetne, ha a képességeit nézem.
még nem reménykedem, ahhoz brazil apucinak meg kéne győznie a fiút.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 1., szombat 10:03
hát általába a barca 4-3-3as felállásába a középső hármasba játszott sztem, persze h kkp-nak láttadhehe írta:ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 9:57
ezt mondják a barcások, de én középső kp-snak láttam játszani mindig.Mike írta:thiago nem tkp inkább?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 1., szombat 9:55
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 1., szombat 9:47
Szerintem Hehe nem csak a brazilokra élvez,hanem a focizni tudó kétlábas technikás eszes futballistákra -.-' És Thiago ilyen..szóval jöjjön csak!peti_madrid írta: ráadásul akkor hehe is megnyugodna, hogy igazoltunk egy brazilt
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. június 1., szombat 9:38
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 1., szombat 9:32
Hoppá, hoppá; Motta szépen kitálalt; ő sem lesz Mou kedvence!Dijo que las cosas quedaban dentro del vestuario
Motta: "Me suena la agitación del vestuario del Madrid. Nos pasó en el Inter"
Ma éjfélkor lejár a jelöltállítási határidő, amennyiben más nem jelentkezik be, úgy kedden hivatalosan is újra beiktatják az elnököt és indulhat a bugi! :ĐFlorentino Perez
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 9:16
thiago+gündogan és elmúlt a probléma.realistahuni írta:Úgy néz ki, egy szem Gündogannal meg kell elégednünk kp-ra, plusz Casemiro vagy Kondogbia, de ők nem hiszem, hogy kezdőbe kerülnének egyhamar, úgyhogy nézhetjük Khedira ámokfutását következő szezonban is. Amúgy fontosabb meccsekre Xabi-t még illene összedrótozni, kell pihentetni az öreget sokat, és akkor még hasznát is vehetjük. Xabi-Modric-Gündogan nem lenne rossz azért. Jövőre majd a vb után kell egy fullos néger Emerson ide, ha már Vidalrol és Pogbarol lemaradtunk, és akkor jók leszünk.
sztem ez egyértelmű.Mi van akkor ha Perez úgy gondolkodik,hogy Neymart elvittétek előlünk akkor kibaszásból én Thiagot elveszem tőletek?Ráadásul még tud is a srác így duplán jól járhatunk.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 1., szombat 9:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 1., szombat 9:12
kinek? a zaragosanak esetleg. sehol nem lesznek ellenunk..... Marha nem Jupp jon, aki tuti kezdokent szamitana a nemetekre.hehe írta:majd eszedbe jut, amikor megcsinálják messivel a 4. gólt isNeymar ki az? mar nem is emlekszem ra![]()
ebbe szedrintem barki szerelmes lenne.Realista24 írta: Egy Thiago-Vidal/Pogba/Gündogan-Modric középpályával boldoggá tudna tenni Perez
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 1., szombat 9:08
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 1., szombat 9:05
már meccsek óta hátfájdalmakkal játszott és most, hogy már nincs tétje a meccseknek pihen, én ezt olvastam.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
HozzászólásSzerző: sander » 2013. június 1., szombat 9:00
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 1., szombat 8:58
mert eladjuk, és nem akarjuk, hogy megsérüljön.Varane=aranylabda írta:Cristiano Ronaldo miért nincsen benne a keretben? multhéten sem játszott. talán sérült, vagy Mourinho pihenteti a szezon végére??
kiszámoltam bazmeg.Hát ez hogy jött ki?![]()
![]()
nyertél. kedirára nincs ellenszerem.Cavani meg már az ötödiket feni Khedira átadásából...csak szólok![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem