VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 2., hétfő 14:23

ziro4vr írta:Nincs egyértelmű esélyes, aki tudás, taktika, más szinten kiemelkedne, és itt jönnek az egyéb "körülmények", mint a hazai pálya stb..komoly esélyesek a brazilok, de majd ha az egyenes kieséses szakaszban hátrányba kerülnek, szerintem ott fog kiderülni mennyit érnek igazán
így van.
pl a franciák focizni ugyan kurvára nem tudnak :mrgreen: , de mégis mindig meggyűlik a brazilok baja velük, főleg a kemény, fizikális védekezés miatt, ami szétdarabolja a technikás, folyamatos támadásépítést, amit meg ugye mi csinálunk a legjobban a világon még freddel is.
aztán ott van egy jól összerakott olasz védelem, ahol bár egyénileg lófasz, de kollektíven az más.
egy meccsen bármi lehet.
ettől függetlenül meglesz a 6. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. június 2., hétfő 14:22

tetszik a német keret, ha lahm nem épül fel 100%osan, akkor remélem Durm játszik. ezekből a barátságos meccsekből amúgy egyik válogatottnál se vonnék le nagyon semmit, hiába voltak már csapatok akik szinte a várható kezdővel játszottak sok helyen, ettől függetlenül mindenkiben benne volt a sérülésveszély (pár helyen joggal) és aligha pörögtek százon. na de már csak 10 nap és pár óra, remélhetőleg addigra vége a vizsgáknak is, aztán lehet nézni a meccseket ezerrel :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 2., hétfő 14:19

Nincs egyértelmű esélyes, aki tudás, taktika, más szinten kiemelkedne, és itt jönnek az egyéb "körülmények", mint a hazai pálya stb..komoly esélyesek a brazilok, de majd ha az egyenes kieséses szakaszban hátrányba kerülnek, szerintem ott fog kiderülni mennyit érnek igazán
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. június 2., hétfő 14:18

Most komolyan? Már előre takarózni kell, ha esetleg a brazilok nyernének? Mint mikor azt olvasom egy Barca meccs előtt, hogy nyerni fognak, "mert kapnak 3 büntetőt meg 6 kiállítás lesz az ellenfélnél". Kicsivel több komolyságot és kevesebb szubjektivitást rhuni, mert látom olyannyira objektív vagy a brazilokkal kapcsolatban, hogy a világ egyik legjobb balhátvédjét is eladnád. :lol:

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 2., hétfő 14:03

hehe írta:tegnap az u20-as válogatottjuk verte rommá statban és a pályán is a legjobb európaiként a francia válogatottat úgy, hogy a franciák tele vannak első osztályban játszó játékosokkal.
azért az rohadtul nem jelent semmit hogy egy u20as tornát megnyertek :)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 2., hétfő 13:33

Ettől független senkinek se legyen kétsége afelől, hogy a brazilok megnyerik a vb-t.
Hááát...szerintem annyi az előnyük hogy otthon játszanak. mert maga a keretük semmivel sem jobb több más csapaténál.
A játékuk,a felfogásuk semmivel sem jobb a többi "nagyobbnál"......nincsen semmi új a játékukban,és sajnos semmi a régiből sem.....van pár ügyes kölyök,de igazi rettegett vezér nincsen. Az hogy túlszopják párukat azt meg csak a 16 éves kislányok eszik meg.
esélyesek,de nem azért mert jobbak a többieknél.A hazai pálya miatt.
Szerintem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 2., hétfő 13:30

továbbra is súlyos hibákat követtek el mind, akik csak a neveket nézik a brazil csapatnál.
a 2010-es dunga féle kicsúszás után szerencsére visszatért a csapat a brazil hagyományokhoz és stílushoz, felfogáshoz.
az pedig, mint a mellékelt ábra mutatja, az összes vébére kijuttatta őket (az egyetlen ország.) és mindig esélyesek voltak megnyerni, véletlenül 5-ször meg is nyerték.
jöttök itt páran, hogy a mai brazilok már soha semmit nem fognak nyerni, mindig voltak ilyen károgók, aztán 2-3 ország mellett egyedül ők tudták megtartani az identitásukat a mai napig.
tegnap az u20-as válogatottjuk verte rommá statban és a pályán is a legjobb európaiként a francia válogatottat úgy, hogy a franciák tele vannak első osztályban játszó játékosokkal.
nyilvánvaló,hogy egy cafú, robertocarlos, rivaldo, ronaldinho, ronaldo, romário vonulat után csak lejjebb van, de az is mutatja a mai futball minőségét és gyengeségét, hogy egy másodvonalas zé roberto pl 36 évesen még a bájern alapembere volt, cafú és roberto carlos meg halálukig játszhattak volna akárhol.
ezek alapján egy mostani brazil válogatott bőven esélyes, akárkit teszel be a csapatba.
bármilyen kerettel lejátsszák ugyanazt a stílust és felfogást bárki ellen, a végeredmény attól függ, hogy milyen a játékosok minősége. tekintve, hogy messze nem a legbalfaszabb emberek vannak a csapatban, nyugodtan dőlök hátra.
persze lehet, hogy total leolvadás lesz belőle, bármi lehet, de hogy jogosan a legnagyobb esélyesek perpill, az is biztos.
Kép
Kép
Kép

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 2., hétfő 13:24

Pipita írta:Nekem azért vannak, ha megengeded.
Meg van engedve :D ...
Pipita írta:Mondjuk személy szerint a francia csapat klasszisaira kíváncsi lennék, hogy kiket takarnak, esetleg a két madridin kívül.
Maga az egész keret tele van fiatal tehetségekkel. A védelem sem rossz szerintem, bár Varane, Sakho párost akarnak nyomatni elvileg középen...
Pipita írta:nagyon jó vb-t várok.
Remélem neked lesz igazad... :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. június 2., hétfő 13:14

Ettől független senkinek se legyen kétsége afelől, hogy a brazilok megnyerik a vb-t. Egyszerűen annyira gyenge sajnos a mezőny, hogy bődületes. Van 4 csapat (francia,német,brazil,spanyol) amiben vannak klasszisok, de a többi csapatban van 1-2 klasszis a többi meg töltelék...
Nekem azért vannak, ha megengeded. Szerintem idén erős lesz a mezőny, nagyon jó vb-t várok. Mondjuk személy szerint a francia csapat klasszisaira kíváncsi lennék, hogy kiket takarnak, esetleg a két madridin kívül.
Na de ugye ott vannak a brazilok, akik ugye minden kétséget kizáróan megnyerik a tornát. :ike: Ott vannak a németek meg a spanyolok, semmit nem gyengültek. A franciáktól meg a hollandoktól semmit nem várok, szerintem gyengék lesznek, viszont az angolokban talán végre lehet meglepetés sajnos, az olaszok megint jók lehetnek, és akkor ott vannak a kicsik, a dél-amerikaiak viszonylag hazai környezetben sziporkázhatnak majd, Uruguaytól megint jó szereplést várok ha Suarezt összekapják és formába tud lendülni, Chile szintén jó, Mexikó csapatként mindig erős, szerintem a csoportkörben megszorongatják a brazil-horvát duót. A belgáknak is elég jó keretük van. És akkor még szót sem ejtettem olyanokról hogy Portugália, Argentína... Jó vb lesz ez, nagyon várom már.
Ja, és de, vannak kétségeim, sőt, biztos vagyok benne hogy nem most lesz meg a hatodik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 2., hétfő 13:10

Most is tartom, hogy Hulk, Fred, Paulinho, Oscar féle játékosokkal a kezdőben nagy szerencse kell a vb győzelemhez. Az esélytelen kicsit erős volt bevallom, de nem őket várom győztesnek.
Ilyen listát mondjuk a spanyolokon kívül bármelyik másik válogatottról lehetne írni... Csak pl.: a németek Khedira, Özil, Podolski, Müller... Ez se acélosabb.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 2., hétfő 13:09

http://asia.eurosport.com/football/germ ... tory.shtml

Elol a tobbes szam kicsit tulzo..Klose melle minek is mas :D Ginter, Kramer kik ezek? Es csak szerintem sovany a vedelem?
Nem illik.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 2., hétfő 12:38

mondjuk az érdekes lesz mikor a friss vb győztes Neymar először találkozik a barcelonai edzőtáborban a lelkiekben összetört Messivel... :lol: szegény argentin mit érezhet majd, odaviszik a nyakára a legújabb sztárjelöltet, már most szinte akkora kiskedvenc mint ő, és akkor még vb-t is nyer amiről ő csak álmodozhat majd... :-(
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 2., hétfő 12:34

Most is tartom, hogy Hulk, Fred, Paulinho, Oscar féle játékosokkal a kezdőben nagy szerencse kell a vb győzelemhez. Az esélytelen kicsit erős volt bevallom, de nem őket várom győztesnek.

Ez a "bírói segédlet" egy amolyan előre nyugtatós duma, így könnyebb lenyelni ha mégis befutnak hazai pályán Neymarék.
Nyilván a fanokat nem fogja érdekelni, de akik semlegesek azokat majd annál inkább. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2014. június 2., hétfő 12:39-kor.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 2., hétfő 12:33

Ez a "bírói segédlet" egy amolyan előre nyugtatós duma, így könnyebb lenyelni ha mégis befutnak hazai pályán Neymarék. :ike:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 2., hétfő 12:27

hehe írta:
Remy írta:Nyugi, majd jön Neymar... 20x feldobja magát a 16-oson belül, és bevágja a büntetőket, és már is ott az új rekord. :lol:
unalmas vagy már.
Már vártam a rieksönt :lol: :lol:
realistahuni írta:Épp tegnap beszéltem egy haverommal, ő francia-olasz-angol-német közül várja a győztest. Kérdem tőle, és a brazilok? Azt mondta, hogy ha a bírók nem nyomják akkor esélytelen. Így vagyok ezzel én is. De azért nyugodjunk bele, hogy hazai pályán a kétes szitukban a brazilok fele fog húzni a mérleg nyelve.
Jelenlegi brazil csapatot közel nem nézem annyiba mint a 2002-est, de még egy lapon sem emlegetném vele. Ettől független senkinek se legyen kétsége afelől, hogy a brazilok megnyerik a vb-t. Egyszerűen annyira gyenge sajnos a mezőny, hogy bődületes. Van 4 csapat (francia,német,brazil,spanyol) amiben vannak klasszisok, de a többi csapatban van 1-2 klasszis a többi meg töltelék...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. június 2., hétfő 12:23

realistahuni írta:
Nyugi, majd jön Neymar... 20x feldobja magát a 16-oson belül, és bevágja a büntetőket, és már is ott az új rekord.
Épp tegnap beszéltem egy haverommal, ő francia-olasz-angol-német közül várja a győztest. Kérdem tőle, és a brazilok? Azt mondta, hogy ha a bírók nem nyomják akkor esélytelen. Így vagyok ezzel én is. De azért nyugodjunk bele, hogy hazai pályán a kétes szitukban a brazilok fele fog húzni a mérleg nyelve.

Amilyen gyenge a többi válogatott, még bírói segédlet sem kell nekik. Ez a brazil csapat nagyon messze van tudásban a nagy elődöktől, de még így is az egyik legjobb válogatott jelenleg. A hazai pályának inkább abban van nagy jelentősége, hogy minden brazil játékos meg fog szakadni a mezért. A bírói segítség egy másik dolog. De nem vagyok biztos benne, hogy a brazil VB győzelemhez szükség lesz bírói segédletre.
alapjában véve ez a brazil keret nem világbajnok alapanyag, de...
azt nem lehet mondani hogy rosszak, ott vannak a legjobb válogatottak között, és mögöttük lesz több tízezer fanatikus szurkoló a stadionokban, ami elég nagy erőt adhat nekik, a másik csapatot meg gyengítheti is ezzel párhuzamosan
na oké, 2 perccel megelőztél. :) :agree:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 2., hétfő 12:20

alapjában véve ez a brazil keret nem világbajnok alapanyag, de...
azt nem lehet mondani hogy rosszak, ott vannak a legjobb válogatottak között, és mögöttük lesz több tízezer fanatikus szurkoló a stadionokban, ami elég nagy erőt adhat nekik, a másik csapatot meg gyengítheti is ezzel párhuzamosan

persze lehet hogy pont az ellenkezője fog történni és inkább rossz hatással lesz rájuk a hazai környezet, az elvárások, és túlizgulják majd

azér reménykedem benne hogy az előbbi fog történni :)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 2., hétfő 12:12

Nyugi, majd jön Neymar... 20x feldobja magát a 16-oson belül, és bevágja a büntetőket, és már is ott az új rekord.
Épp tegnap beszéltem egy haverommal, ő francia-olasz-angol-német közül várja a győztest. Kérdem tőle, és a brazilok? Azt mondta, hogy ha a bírók nem nyomják akkor esélytelen. Így vagyok ezzel én is. De azért nyugodjunk bele, hogy hazai pályán a kétes szitukban a brazilok fele fog húzni a mérleg nyelve.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 2., hétfő 12:09

egyedül bennük bízhatsz hehe. na meg fredben. :mrgreen:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. június 2., hétfő 11:49

hehe írta:kloséra ugyanúgy alig fognak emlékezni, mint már most a nála jóval jobb henryra, delpierora, vierire, viallira, ravanellire, klinsmannra, és még soroolhatnám.
vagy akár kluivert, chapuisat, weah, a 90-es évek csatárjai, romárioról se beszélnek, pedig ő is meg weah is aranylabdás.
hát azér na... emlékeznek rájuk, maradjunk annyiban, és nem csak a saját szurkolóik :kacsint:
Zsombor írta:Klosét egyáltalán már röhejes is egy lapon említeni vele, nemhogy ilyenekről beszélni, hogy "megérdemelné a rekordot".
senki nem mondta hogy ha megdönti R9 rekordját akkor felér az ő szintjére, ezt 10000 emberből 10000 így gondolja megnyugodhatsz
viszont azt továbbra is nevetségesnek tartom h vki szerint nem érdemli meg, ez nem arról szól hogy ki a legjobb

ott van Raul, jelenleg ő a BL gólkirálya, pedig kurvára játszottak nála jobbak is...
de könyörgöm ne hozzátok ebből ki hogy Klose=Raul :lol:

Vissza: