Ettől független senkinek se legyen kétsége afelől, hogy a brazilok megnyerik a vb-t. Egyszerűen annyira gyenge sajnos a mezőny, hogy bődületes. Van 4 csapat (francia,német,brazil,spanyol) amiben vannak klasszisok, de a többi csapatban van 1-2 klasszis a többi meg töltelék...
Nekem azért vannak, ha megengeded. Szerintem idén erős lesz a mezőny, nagyon jó vb-t várok. Mondjuk személy szerint a francia csapat klasszisaira kíváncsi lennék, hogy kiket takarnak, esetleg a két madridin kívül.
Na de ugye ott vannak a brazilok, akik ugye minden kétséget kizáróan megnyerik a tornát.

Ott vannak a németek meg a spanyolok, semmit nem gyengültek. A franciáktól meg a hollandoktól semmit nem várok, szerintem gyengék lesznek, viszont az angolokban talán végre lehet meglepetés sajnos, az olaszok megint jók lehetnek, és akkor ott vannak a kicsik, a dél-amerikaiak viszonylag hazai környezetben sziporkázhatnak majd, Uruguaytól megint jó szereplést várok ha Suarezt összekapják és formába tud lendülni, Chile szintén jó, Mexikó csapatként mindig erős, szerintem a csoportkörben megszorongatják a brazil-horvát duót. A belgáknak is elég jó keretük van. És akkor még szót sem ejtettem olyanokról hogy Portugália, Argentína... Jó vb lesz ez, nagyon várom már.
Ja, és de, vannak kétségeim, sőt, biztos vagyok benne hogy nem most lesz meg a hatodik.