Én már tavaly is azt mondtam, hogy neki az feküdne, ami Messinek. Szabadon mozoghat elöl két szélső támadóval mögötte, visszajárhat stb.. Megy is neki. Erre szerintem még Rooney lenne tökéletesen képes.___Samy___ írta:én ezt egyre inkább kezdem false nine-nak érzékelni, mint 10-es posztnakhogy Karimra idén a tízes szerepkör hárul inkább
a visszalépéseivel inkább teret nyit a két szélsőnek, de nem igazán egy fazonszabász, aki diktálja a csapat tempóját

Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Barca elleni kapufa nagyon jót tett neki, azóta le a kalappal
Ezt a magabiztos Benzit szeretném látni a meccsek 90%-ban.

- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sokat szídtam (jogosan), de mostanában nagyon tetszik amit látok...
remélem tartja végre hosszútávon is ezt a form.

- El Flaco
- Tiszteletbeli Szerkesztő
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF
Na, ki találta meg a góllövő cipőt? Jóember.

"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)
- ___Samy___
én ezt egyre inkább kezdem false nine-nak érzékelni, mint 10-es posztnakhogy Karimra idén a tízes szerepkör hárul inkább
a visszalépéseivel inkább teret nyit a két szélsőnek, de nem igazán egy fazonszabász, aki diktálja a csapat tempóját
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezért kell hétvégén játszatni megint hogy ne essen ki a ritmusból....Egyébként én sem csípem, rendszerint ilyenkor jön egy három meccses flop széria :Đ
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Így már más.Jó, akkor úgy értem, hogy ezzel várnék még kicsit, nem szeretem az ilyen statisztikákat, amik kiemelnek 1-2 hónapot, 1-2 jobb meccset, főleg nála nem.
Egyébként én sem csípem, rendszerint ilyenkor jön egy három meccses flop széria :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jó, akkor úgy értem, hogy ezzel várnék még kicsit, nem szeretem az ilyen statisztikákat, amik kiemelnek 1-2 hónapot, 1-2 jobb meccset, főleg nála nem.Realista24 írta:Azért van különbség a valami és a legtöbb gólpassz között, nem?
Amúgy de.
Csak pl. mikor Higu itt játszott, akkor hányszor jöttek az olyan adatok, ami alapján a gól/perc mutatója neki volt a legjobb Európában, pedig azért tudjuk, hogy az elittől bőven messze van ő.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van még egy nagyon jó cikk a Marca blogjában, amiben arról írnak, amit nagyjából lefordítottunk, hogy Karimra idén a tízes szerepkör hárul inkább, mintsem a kilences, mert a sebesség, a góllövés a CR-Bale páros feladata lesz a szezon során. Így pedig a franciára hárul a feladat, hogy osztogasson, segítse a két szélső munkáját és eredményességét.
Ergó az elégedetlenkedők továbbra is fikázni fogják, ha nem rúg gólokat, pedig lehet, hogy néha észrevehetetlenül, de ugyanolyan fontos alkotóeleme a támadásoknak, mint a másik két játékos.
Mit sem bizonyít jobban, mint a legutóbbi három meccs.
A Real Madrid rúgott 12 gólt, mindet ez a három úriember.
Bale 3 gól, 4 gópassz
CR 6 gól, 1 gólpassz
Karim 3 gól, 3 gólpassz
Ergó az elégedetlenkedők továbbra is fikázni fogják, ha nem rúg gólokat, pedig lehet, hogy néha észrevehetetlenül, de ugyanolyan fontos alkotóeleme a támadásoknak, mint a másik két játékos.
Mit sem bizonyít jobban, mint a legutóbbi három meccs.
A Real Madrid rúgott 12 gólt, mindet ez a három úriember.
Bale 3 gól, 4 gópassz
CR 6 gól, 1 gólpassz
Karim 3 gól, 3 gólpassz
Azért van különbség a valami és a legtöbb gólpassz között, nem?Én most úgy ahogy elégedett vagyok vele az utóbbi pár meccsen, de ez a cikk nekem kicsit túlzás, ennyi erővel végülis Khediránál is találunk valamit amiben a legjobb..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én most úgy ahogy elégedett vagyok vele az utóbbi pár meccsen, de ez a cikk nekem kicsit túlzás, ennyi erővel végülis Khediránál is találunk valamit amiben a legjobb..
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
remélem most már megtartja ezt a góllövő formáját.
aztán a juventusnak is eltehet egyet.
aztán a juventusnak is eltehet egyet.

- mocsok
megtanult fejelni a kilencesünk.
tartsd a formát léééccciii.

tartsd a formát léééccciii.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem az egyértelmű kéne már legyen,hogy egy topformában lévő Benzemát épeszű ember nem zavarna el, a gond az hogy nem nagyon láttunk még tőle huzamosabb top formát...Most megkapta tőlem tényleg az utolsó utáni esélyét, ha ezzel se él én végleg kaszálom.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak közel sem erről van szó, aki mást csatárt akar itt látni az vszeg nem Benzema képességei miatt akarja lecserélni, hanem mert szezonon belül is olyan formaingadozásokat, olyan mélységeket, illetve magasságokat is akár, tud bejárni, hogy azt, főleg a jelen esetben, ahol nincs igazi megbízható alternatívája, nem engedhetjük meg. Mert minden sorozatban kőkemény kiélezett meccsek lehetnek, ahol később az elbenzemázások gajra vághatják a szezont. Ellenben, ha tudná konstans hozni a Sevilla elleni formáját elhiheted, hogy senki sem akarná lecserélni.Acewill írta:Én meg azt mondom, a két nagyágyú közé nem nagyon találnál jobb csatárt, aki elviselné, hogy itt bizony hiába ő a csatár (papíron), mindig CR-nek lesz a legnagyobb prioritása, plusz ugye most már itt van Bale is.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Én meg azt mondom, a két nagyágyú közé nem nagyon találnál jobb csatárt, aki elviselné, hogy itt bizony hiába ő a csatár (papíron), mindig CR-nek lesz a legnagyobb prioritása, plusz ugye most már itt van Bale is. Erre a feladatra ilyen minőségi játékost nem találsz véleményem szerint. Már csak az kell, hogy merje meghúzni Ő is azt a pár cselt + verje már be a ziccereit kíméletlenül ha odakerül... Nah szerdán Ezt láthattuk, az már más kérdés, hogy szerinted ő nem kell ide, én máshogy látom...Van még lejjebb, hidd el nekem... Csak a lejjebb vezető utat nem Madridban fogja végigjárni...
- Galacticos
hanem majd valahol a francia válogatottal.Matt009 írta:Van még lejjebb, hidd el nekem... Csak a lejjebb vezető utat nem Madridban fogja végigjárni...Acewill írta:Karim Benzema vs Sevilla
Ezt már szeretem, remélem végleg kijön a gödörből, és innen már csak felfelé vezet az út...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Van még lejjebb, hidd el nekem... Csak a lejjebb vezető utat nem Madridban fogja végigjárni...Acewill írta:Karim Benzema vs Sevilla
Ezt már szeretem, remélem végleg kijön a gödörből, és innen már csak felfelé vezet az út...
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Karim Benzema vs Sevilla

Én kockázatosnak éreztem a játszatását, ha nem ment volna a játék a csapatnak, valszeg őt kapták volna megint elő(függetlenül a teljesítményétől), de szerencsére pörgött a csapat és ő is. Látványosan próbált letámadni, dolgozni, labdát szerezni, és a passzok is ültek. Még pár ilyen teljesítmény, és akkor lehet mondani, hogy elindult a jó irányba.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na ez az. Nem feltétlenül a gólok kellenek. Persze jó ha vannak, de a tegnapi meccsen nyújtott teljesítménye, főleg az összjátékok, ami miatt nagyon jó volt.Nekem nem feltétlenül kellenek a kötelező gólok minden meccsen, mert osztogatni is zseniálisan tud.