az előzőnél csak nem lesz szarabb

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 3., hétfő 13:06
Nem gondolom, hogy ha nem birka módra loholok az aktuális trendek után, akkor az annyira baj lenne, de kinek miziro4vr írta:Az a baj te a szavazófülkében is ilyesmi magatartást követsz.kiserik írta: Én nem nagyon használom ezt a nyilas rendszert, de ha benézek a mozis topicba, akkor rendre kapnak az irományaid egy fel nyilat tőlem![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. június 3., hétfő 12:13
Az a baj te a szavazófülkében is ilyesmi magatartást követsz.kiserik írta: Én nem nagyon használom ezt a nyilas rendszert, de ha benézek a mozis topicba, akkor rendre kapnak az irományaid egy fel nyilat tőlem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 11:45
En szoltam.Remy írta:Egyszer lehet. Ahogy a forum masik reszenek is remelem sikerul ez majd idovel.Realista24 írta:
Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.![]()
Amugy meg… magyarok vagyunk. Ha ennyire szuperjol tudunk karomkodni, hala a nyelvunknek. Hasznaljuk csak.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 3., hétfő 11:43
Egyszer lehet. Ahogy a forum masik reszenek is remelem sikerul ez majd idovel.Realista24 írta:Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot.De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 11:41
Csak nem erdemesRealista24 írta:Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot.De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 11:40
Vagy majd egyszer fel fogsz noni es rajossz, hogy ki lehet magad fejezni hangsulyosan karomkodas nelkul is.Remy írta: Igen, mert oda lehetne cifrabbakat is irni. Nem szabad tulhasznalni egy szot.De azert csak egy forumon vagyunk. Win-win.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 3., hétfő 11:27
Én nem nagyon használom ezt a nyilas rendszert, de ha benézek a mozis topicba, akkor rendre kapnak az irományaid egy fel nyilat tőlemRemy írta:
De ahogy latom, sokaknak nem tetszettek ezek a filmek.nem baj, toltam en is egy minuszt ra.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 11:04
nekem van egy sanda gyanum, hogy a szall a kakukk feszkere vagy remeny rabjai elemzesre is tobb lefele nyilat kapnal, mint lajkot.De ahogy latom, sokaknak nem tetszettek ezek a filmek.nem baj, toltam en is egy minuszt ra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 3., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 10:56
Kicsillagozta a kurva szot, hogy aztan leirja meg ketszerrealbeckham írta:DE! Mit jelentenek ezek a szimbólumok? Így nem értem az írást. Nem tudom megfejteni.Remy írta:
Azt a **************, Azt a ….
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 3., hétfő 10:54
DE! Mit jelentenek ezek a szimbólumok? Így nem értem az írást. Nem tudom megfejteni.Remy írta:
Azt a **************, Azt a ….
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 3., hétfő 9:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 3., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 1., szombat 17:32
Faust írta: Mitrohogsz te zsivany?
Ja, ertem. Fasz.ha nem ma lenne a donto, kiraknalak.
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 1., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 1., szombat 15:49
Faust írta: Bonnie & Clyde
Erteni velem, miert kult, de ma mar eleg benacska, Faye Dunaway viszont huhh. Kemeny. Nezheto film, de nagyon megragta az ido vasfoga minden teren.
Easy rider
Ezt viszont nem. Kb 20 eve, ha lattam, de emlekszem hogy egy kukkot sem ertettem belole, ertetlenul alltam a kultstatusz elott, nagyon nem tetszett. Mara, hogy van nemi ralatasom 68-ra, es az akkori eletre es legkorre, es mindarra amit annak a korszaknak koszonhetunk mindannyian, teljesen mas megvilagitasba helyezte az egeszet - ez egy baromi jo, es baromi szomoru film minden hibaja ellenere. Kovacs Laszlo pedig…![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 1., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. május 31., péntek 10:32
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem