En meg mindig nem ertem ezt a felfogast, mi az amiben az apple tularazott cuccot ad el? Melyik termeke dragabb, mint mas gyartoe es rosszabb / ugyanolyan a minosege?Steve írta:
Megértem, hogy az apple túlárazott, meg van más ezer alternatíva..De döbbenet jó cucc ez.
Őszintén eléggé szkeptikus voltam, azt éreztem az utóbbi időkben minden ami almas az csak túlárazott cucc, de ez a kombó ahogy beállítottam a fülest, spotify-t..nagyon szépen szól. Azt tudom mondani, szebben mint a Sennheiser.
Lehet erre is kapok 425 dávnvótot, de gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha valakinek segítség.
Számomra ez a gyors bluetooth kapcsolat, ahogy a telefon és a füles együtt él és a hangminőség, több mint kielégítő.
Talan az apptletv azt mondom draga, ahhoz kepest mennyire lehet szukseges egy atlag usernek. De annak meg kb nincs alternativaja, mert a tobbi ilyen cucc az nevetseges.
Ill a kiegeszitok.
Csak a tokot. (tudtommal, de lehet kepes kulon a fulhallgatokat is)Halfkey írta: Az airpodokat meg tudod találni find me-vel? Mind a kettőt külön?
Nekem ez az egyik nagy félelmem, hogy eltűnnek a francbaKulcs, pénztárca, állandó frusztráció volt míg nem kaptam az asszonytól airtaget hozzá.