Formula-1
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Re: Formula-1
kíváncsi lennék melyik zseni mérnök találta ki, hogy idénre teljesen tervezzék át az autót
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ferrarinál még mindig van lejjebb, well done.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mar megy a cicaharc, a mercedes gt3 versenyzoje maro engel irta, hogy "franz" dtm setuppal ment (tobb hp, kisebb suly, alacsonyabb hasmagassag), max akarommondani "franz" valaszolt is neki, hogy ha nem tudod mi az igazsag, akkor miert terjesztesz faszsagokatRemy írta:Jó lesz ez. F1 után is van jövője az embernek.hehetheoriginal írta: Franz hermann![]()
![]()
![]()
Köridő 7:48, de forgalomban, ferrari gt3-mal, viszont kivi lennek, hogy az hogy lehetséges, hogy a szponzik, csapatok ezt igy engedtek
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó lesz ez. F1 után is van jövője az embernek.hehetheoriginal írta: Franz hermann![]()
![]()
![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Idosebb Sainz meg indulni akar az FIA elnoki pozicioert. Adnam. Ennel az idiota lepedos hulyenel barki jobb lehet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem ezeket az őskövületeket nem szabadna már engedni irányítani, Briatore, Marko, több kárt okoznak mint hasznot a ténykedésükkel. Az olasz most elérte hogy már a kirakatban is Ő legyen, nekem kétségem sincs hogy vagy marad a pozicíóban vagy keres egy bábot aki úgy ugrál ahogy fütyül. Plusz a dél-amerikai pénz. Erről a kettő dologról szól az egész semmi másról, Briattorenek meg csillingelnek a dollárok.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vegre valami jo hir, nagyon megkedveltem tavaly a Colapinto gyereket.Remy írta: Briatore lett az uj csapatfonok, Colapinto pedig valtja Doohant.
De Briatore csoda hogy meg kaphat itt munkat.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kapcsolat:
Briatore lett az uj csapatfonok, Colapinto pedig valtja Doohant.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
Az Austini egy kulonosen jo palya de ugye az nem is utcai szoval lehet itt valami osszefugges.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Szerintem Texas nem szar, mindig van valami taktikai csata is, meg előzni is lehet. Engem inkább azt zavar, hogy a mostani autókkal klasszikus, főleg európai helyszíneken sem lehet előzni, csak a célegyenesben. Gondolok itt Imolára, Barcelonára, Mogyoródra, Zandvoortra meg Melbournere. Monaco meg Miami konkrétan élvezhetetlen. Nekem az arab futamokkal inkább a hangulat a problémám. Jobban szeretem, ha nem ennyire épített a táj.Santi írta:Nem értek egyet, Bahrein szerintem simán jobb pálya, mint a katari. Jeddah meg őrületes pilótaszempontból. Az új építésűek közül kb az egyetlen valamilyen szempontból értékelhető az a szaúdi pálya.magnus666 írta:Azt viszont már nem értem meg, hogy ott a világ összes pénze az araboknál pl. és Katar az egyetlen jó pályájuk![]()
Yas Marina egy rakás szar minden szempontból az tény. Nekik is ott van amúgy a Dubai Autodrome, ahol hosszútávú versenyeket szoktak rendezni, lehet jobb lenne ott, csak hát ugye nem olyan fényűző...![]()
Sütivel értek egyet abban, hogy Amerika inkább ami egy vicc, hogy Austin, Miami, Las Vegasba kell vinni a versenyeket, miközben tele vannak legendás helyszínekkel.
Mondjuk a biznisz meg jobban pörög, mint valaha. Lehet, hogy velük nézőkkel van a baj inkább
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem értek egyet, Bahrein szerintem simán jobb pálya, mint a katari. Jeddah meg őrületes pilótaszempontból. Az új építésűek közül kb az egyetlen valamilyen szempontból értékelhető az a szaúdi pálya.magnus666 írta:Azt viszont már nem értem meg, hogy ott a világ összes pénze az araboknál pl. és Katar az egyetlen jó pályájuk![]()
Yas Marina egy rakás szar minden szempontból az tény. Nekik is ott van amúgy a Dubai Autodrome, ahol hosszútávú versenyeket szoktak rendezni, lehet jobb lenne ott, csak hát ugye nem olyan fényűző...
Sütivel értek egyet abban, hogy Amerika inkább ami egy vicc, hogy Austin, Miami, Las Vegasba kell vinni a versenyeket, miközben tele vannak legendás helyszínekkel.
- Süti
USAban is lennének jobb opciok mint ez a parkoloban felrajzolt gokart palya meg las vegas foutcaja, de a show fontosabb mint a verseny.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Santi
ól de tájm ju hev tu líve de szpészSüti írta:Nem is értem ki találta ki először hogy ha nincs előrébb a másik, akkor gyakorlatilag nem kell neki helyet hagyni.
-
magnus666
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
megértem, miért van egyre több pálya Európán kívül, a Liberty olyan pénzeket kér el a rendezésért amivel a normális pályákkal rendelkező európai országok/vállatok nem tudnak versenyezni.
Azt viszont már nem értem meg, hogy ott a világ összes pénze az araboknál pl. és Katar az egyetlen jó pályájuk
Más téma: az FIA-elnök pedzegette, hogy vissza kellene hozni a V10-es motorokat, úgy, hogy kukázzák az új motorszabályokat és 2028-ig marad a jelenlegi, vagy 3 évig maradnak az új szabályok és utána váltanak V10 szívómotorra bioüzemanyaggal. Nem lesz belőle semmi, a Honda és az Audi azonnal leszavazták, a Ferrari és a RedBull csendesen támogatták, a Mercedes tartózkodott. Emellett sok helyen olvasom, hogy Toto és a Mercedes nagyon magabiztos a következő évi motorjukkal kapcsolatban, állítólag ők állnak a legjobban, a Ferrari és a RB le vannak maradva, szóval megint kinéz egy újabb Mercedes egyeduralom, esetleg egy jó Mclaren-Mercedes csata.
Azt viszont már nem értem meg, hogy ott a világ összes pénze az araboknál pl. és Katar az egyetlen jó pályájuk
Más téma: az FIA-elnök pedzegette, hogy vissza kellene hozni a V10-es motorokat, úgy, hogy kukázzák az új motorszabályokat és 2028-ig marad a jelenlegi, vagy 3 évig maradnak az új szabályok és utána váltanak V10 szívómotorra bioüzemanyaggal. Nem lesz belőle semmi, a Honda és az Audi azonnal leszavazták, a Ferrari és a RedBull csendesen támogatták, a Mercedes tartózkodott. Emellett sok helyen olvasom, hogy Toto és a Mercedes nagyon magabiztos a következő évi motorjukkal kapcsolatban, állítólag ők állnak a legjobban, a Ferrari és a RB le vannak maradva, szóval megint kinéz egy újabb Mercedes egyeduralom, esetleg egy jó Mclaren-Mercedes csata.
- Süti
Pont az a baj az egésszel hogy amúgy is csak DRS kikerulest lehet csinálni a dirty air miatt, és olyan szabályok vannak életben hogy kívülről ebben a formában gyakorlatilag lehetetlen előzni. Nem is értem ki találta ki először hogy ha nincs előrébb a másik, akkor gyakorlatilag nem kell neki helyet hagyni. Teljesen bohóc az egész szabalyrendszer, a 2041ig alairt Tesco parkoloban rendezett nevetséges nagydijakkal együtt.Remy írta: Szabalyok engedtek, Max kihasznalta, minden mas csak siras a nezoktol.
Mindenki azt varja, hogy ne DRS elozesek legyenek, de sirnak, amint kemenyebben odapakoljak az autokat. Piastri ugyanezt megfogja csinalni, ugyanugy a hatarokat fogja feszegetni, es igy van rendjen.( Radasul, ha valaki fix gyengebb autoval tolja, milyen mas fegyvere marad? Csak a hatarok feszegetese.)
Persze ott eloszor majd elismerosen csettintenek az emberek, mert ugye lehet oromkodni, hogy a nagyszaju holland vegre megkapja. Aztan nyer par VBt, es ugyanugy elvarjak, hogy jojjon egy masik arc es tolja le vegre a tronrol az ausztralt is.
A problema elso korben mindig az, hogy melyik pilota csinalja az adott szitut.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Semmi extra nem volt tegnap, Norris jobban kapta el a rajtot ez tény, de nem volt meg a pozíciója az előzéshez, Max meg úgyis leterel a picsába.
Később is amit lehetett megtett Max a védekezésnél, elment a falig ami a szabályokat illeti, Piastrinál és Norrisnál is. Azt én se szeretem amikor rögtön feladja valaki, nem is értem miért nem a belső ívet védi ilyenkor mindig a védekező fél, ahogy a holland is tette.
Piastri szépen kifékezte
Később is amit lehetett megtett Max a védekezésnél, elment a falig ami a szabályokat illeti, Piastrinál és Norrisnál is. Azt én se szeretem amikor rögtön feladja valaki, nem is értem miért nem a belső ívet védi ilyenkor mindig a védekező fél, ahogy a holland is tette.
Piastri szépen kifékezte
- Santi
Amit mostanában nyomnak az gyakorlatilag a GT autós test test elleni versenyzés. Ott nincs és nem is volt ezzel soha semmi baj, folyamatosan felrakják egymást a falra meg tolják ki egymást a pályáról mindegyik ilyen sorozatban.
A különbség ugye az, hogy azok az autók bírják, a forma autók meg mindig eléggé törtek és életveszély is volt, de a mai tankok jobban bírják ezt és a biztonság is sokat fejlődött.
Ha ezt engedik a szabályok, akkor tologassák egymást nyugodtan legalább csatákat látunk, nem drs-es kikerüléseket.
A különbség ugye az, hogy azok az autók bírják, a forma autók meg mindig eléggé törtek és életveszély is volt, de a mai tankok jobban bírják ezt és a biztonság is sokat fejlődött.
Ha ezt engedik a szabályok, akkor tologassák egymást nyugodtan legalább csatákat látunk, nem drs-es kikerüléseket.
- lestat
Ez meg a drs megszuntetese, back to the old ways…na mindegy kiveszem a bilibol a kezem.hehetheoriginal írta: nem a palyakat kell lecserelni, hanem a korabbinal masfelszer nagyobb gyartelep meretu lomhaszar autokat.
kivancsi vagyok mi lesz jovore.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kapcsolat:
Szabalyok engedtek, Max kihasznalta, minden mas csak siras a nezoktol.
Mindenki azt varja, hogy ne DRS elozesek legyenek, de sirnak, amint kemenyebben odapakoljak az autokat. Piastri ugyanezt megfogja csinalni, ugyanugy a hatarokat fogja feszegetni, es igy van rendjen.( Radasul, ha valaki fix gyengebb autoval tolja, milyen mas fegyvere marad? Csak a hatarok feszegetese.)
Persze ott eloszor majd elismerosen csettintenek az emberek, mert ugye lehet oromkodni, hogy a nagyszaju holland vegre megkapja. Aztan nyer par VBt, es ugyanugy elvarjak, hogy jojjon egy masik arc es tolja le vegre a tronrol az ausztralt is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots