Közünk nem lesz, sima hazai. Bajnokság már kuka mondjuk, még egy clasico alázás is lesz.nzooli93 írta: Alig várom a jovoheti Villareal elleni idegenbeli meccset. Ilyen jo formában jo lesz. Szerencsere szombaton van, lehet tomenyezni kozben

Értékeld a legutóbbi meccset
- ateeemadrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alig várom a jovoheti Villareal elleni idegenbeli meccset. Ilyen jo formában jo lesz. Szerencsere szombaton van, lehet tomenyezni kozben
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Tetszett a végén a közönség reakciója, kicsit hangossabban is mehetett volna a fütty, mert ez felháborító volt az egész brigádtól, eltekintve néhány kivételt.
- ikarus93
Simeone nem fog rizikozni az elejen. Sztem az utolso 20 perc lesz intenziv ha addig nem talalnak egy golt es nem lovunk mi sem.Realista24 írta: Jovoheti visszavago mekkora lesz mar.
Betoljuk a buszt, Atma modjara, aztan öröm lesz nezni, ahogy Mbappe megfutja oket haromszor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
foleg ha az elso tamadasukbol golt kapunkRealista24 írta: Jovoheti visszavago mekkora lesz mar.
Betoljuk a buszt, Atma modjara, aztan öröm lesz nezni, ahogy Mbappe megfutja oket haromszor.

joabulicsak
Juventusista24Realista24 írta: Jovoheti visszavago mekkora lesz mar.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem a Modric becserélése utáni 20 perc kifejezetten tetszett. Látványosan átkerült az ő térfelükre a játék, szépen járt a labda, rendesen le lettek fárasztva, nyílt is utána 1-2-szer a terület Vini előtt. Nem véletlen váltott 5 védőre a végén Simeone.
Ehhez a jó periódushoz kellett Brahim is, aki így hátrébb került és mit ad Isten, 2 ügyes játékossal ment is a játék, nem volt úgy szétszakadva a csapat, mint olyan sokszor amikor Belli van és a
4
2
nagyszünet
3
1.
Tökös lenne Csumi-Belli-Brahimmal kezdeni a visszavágón, pláne úgy, hogy az elején biztos nyomni fognak, de adnám.
Továbbra se szerettem meg őket, nem tudok azonosulni ezzel a 8 játékos húzza az igát, elöl meg van 2 ügyesebb, de rúgjunk mindenkit, aztán lesz valahogy focival..
a metropolitanoban viszont elöl nem szabad hibázni, biztos kevesebb lehetőségünk lesz, de azokkal büntetni kell őket. Nem tudtak ők se nagyon mit kezdeni Vinivel, pedig minden szarra esett, nem mindig a játékkal volt elfoglalva. Okosabb lábbal kéne keljen jövő héten.
Ehhez a jó periódushoz kellett Brahim is, aki így hátrébb került és mit ad Isten, 2 ügyes játékossal ment is a játék, nem volt úgy szétszakadva a csapat, mint olyan sokszor amikor Belli van és a
4
2
nagyszünet
3
1.
Tökös lenne Csumi-Belli-Brahimmal kezdeni a visszavágón, pláne úgy, hogy az elején biztos nyomni fognak, de adnám.
Továbbra se szerettem meg őket, nem tudok azonosulni ezzel a 8 játékos húzza az igát, elöl meg van 2 ügyesebb, de rúgjunk mindenkit, aztán lesz valahogy focival..
a metropolitanoban viszont elöl nem szabad hibázni, biztos kevesebb lehetőségünk lesz, de azokkal büntetni kell őket. Nem tudtak ők se nagyon mit kezdeni Vinivel, pedig minden szarra esett, nem mindig a játékkal volt elfoglalva. Okosabb lábbal kéne keljen jövő héten.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Abban a csapatban több volt, jobbak voltunk annál a bayernnél csak sajnos bealudtunk az első meccs végén és a második meccs elején.LosMerengues írta: BTW utoljára 2007-ben a Bayern ellen estünk ki odavágós otthoni győzelem után, (19-ben az Ajax ellen az odavágót idegenben nyertük és otthon olvadtunk le) ráadásul idegenben lőtt góllal.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
BTW utoljára 2007-ben a Bayern ellen estünk ki odavágós otthoni győzelem után, (19-ben az Ajax ellen az odavágót idegenben nyertük és otthon olvadtunk le) ráadásul idegenben lőtt góllal.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kiköptem a reggeli kávématrealbeckham írta: Isten aligha teremtett még ütnivalóbb fejet, mint barriosé. Ilyen beavis & butthead haj egy olyan arccal, mint aki egy savanyú fingba harapott.

Grat a csapatnak, kellett az győzelem nagyon

- Pad'em
3-1-nél sem lenne eldöntve a párharc, sőt azzal még lehet kényelmesebbre vennénk a figurát és 15 perc után 2-0 oda mint 8 éve. Így legalább kőkemény koncentráció kell az első perctől mert vékony az előny.
Szerintem jók voltak a fiúk, férfi munka volt. Azért ez az Atleti lőtt 4 gólt a Barcának nekünk meg semmi veszélyt nem jelentettek.
Még a félsérült Valverde is top 1 RB, elképesztő a kapitány. Brahim meg zseniálisan pótolta Bellinghamet, hatalmas meccs embere performansz.
Szerintem jók voltak a fiúk, férfi munka volt. Azért ez az Atleti lőtt 4 gólt a Barcának nekünk meg semmi veszélyt nem jelentettek.
Még a félsérült Valverde is top 1 RB, elképesztő a kapitány. Brahim meg zseniálisan pótolta Bellinghamet, hatalmas meccs embere performansz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Teljesen nyitott a párharc, ez egy x el felér az atleticonak.
buszozni annyira nem fogunk szerintem, mi képesek vagyunk első 2 percben gólt kapni egy segunda 4es csapattól is.
buszozni annyira nem fogunk szerintem, mi képesek vagyunk első 2 percben gólt kapni egy segunda 4es csapattól is.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem az a rodrygo eset fájó ilyenkor. Nem kovettem a megy a meccset, nem tudom a véleményeket, de nekem az tizi.Realista24 írta: Jovoheti visszavago mekkora lesz mar.
2 golos elonnyel kenyelmesebb buszparkolás lehetne, ha az atletinek nekünk kéne ugrani az első perctől fogva.
-
A fő célunkat teljesítettük, előnnyel megyünk a visszavágóra. Ha a végén Mbappe átvétel nélkül egyből bepasszolja a bogyót Vininek akkor kb el is tudtuk volna dönteni a párharcot. Az Atleticonak jönnie kell, ha nem kapunk egy gyors gólt akkor kényelmesen játszhatjuk azt a játékot ami a legjobban fekszik nekünk. Mellette azért egy óriási plusz pont, hogy Valverde fittebben fog visszatérni és Bellingham is elérhető lesz. Ezt nagyon okosan le kell meccselnünk, innen kiesni egyértelmű kudarc lenne.
Az Atletico azért játékban sokat fejlődött, rég nem a hentes csapat benyomását keltik. Összjátékban tegnap is sokszor tetszetős dolgokat csináltak, sokszor ki tudtak gurigázni minket de igazán komoly gólszerzési lehetőségekig nem tudtak eljutni, ez mondjuk minket is dicsér.
Az Atletico azért játékban sokat fejlődött, rég nem a hentes csapat benyomását keltik. Összjátékban tegnap is sokszor tetszetős dolgokat csináltak, sokszor ki tudtak gurigázni minket de igazán komoly gólszerzési lehetőségekig nem tudtak eljutni, ez mondjuk minket is dicsér.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jovoheti visszavago mekkora lesz mar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Azt azért ne felejtsük el, hogy idén a világ legjobbja barcelona is szenved az atleticoval, idén nagyon jók. 1-0-nál a francia bíró sípja ellenünk bezzeg száraz maradt a Rodrygo ellen elkövetett szabálytalanság után, de már meg sem lepődöm. 2 gól azért kellett volna vagy így vagy úgy, ez még simán ledolgozhato. Ránk nézve viszont biztató, hogy lesz egy Bellingham és merem remélni, hogy a 2 csodamadarunk sem fogja alul múlni egymást ilyen szinten a visszavagon. Ha védekezésben lehozzuk ezt, - Camavinga, + Jude, +egy erősebb támadó forma, akkor tovább megyünk.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Isten aligha teremtett még ütnivalóbb fejet, mint barriosé. Ilyen beavis & butthead haj egy olyan arccal, mint aki egy savanyú fingba harapott. Ott van még naluk az a brazil gyerek vagy ki...ott elöl. Az nem tudom miert fetrengett meg ordibalt egész meccsen. Ez nem a la liga. De ő tudja. Ez az alvarez gyerek meg még mindig kurvajo kis golozo.
Mbappe lofasz performanszat, ha lehet valamivel menteni, akkor talán azt mondanam, hogy 5 nél kevesebb ember soha, vagy nagyon keveset volt mellette, figyelte, tömörült közte. Egy 9es poziban ennyi emberrel a honod alatt nem egyszerű villogni ott, hacsak nem cr a neved. Gondolom a foga sem az igazi.
Brahim nekem messi volt az első felidoben, aztan a golja az pazar. Kulon öröm, hogy a kontyoshaju sültbolondot ultette seggre.
Rodrygorol mar kifejtettem a véleményem rengetegszer. Nalam vini elott van. A nagy meccsek embere. Nagyon jo formaban van ez a mesztic gyerek.
Fede burutalis. Tcounemaeni előtt pedig le a kalappal, amilyen valtozason ment keresztül.
Lv cserekor azt hittem végünk. Szerencsere dolphlundgren nem gólt lőni jött be a meccsbe, hanem kocogni egy jót.
Davide jol szétverte a láthatatlan embert carlo háta mögött többször is. Jo kis feszko levezetes volt ez a bl siker, a sok nyomás közepette mostanában.
Modric jól szállt be. Bár a szögletektől eltiltanam már jo pár éve. De kellett labdát tartani.
A núbiai középpályánk erre képtelen.
A meccs nem volt a futball unnepe, de nehez es fontos gyozelem volt. Helytálltunk.
Mbappe lofasz performanszat, ha lehet valamivel menteni, akkor talán azt mondanam, hogy 5 nél kevesebb ember soha, vagy nagyon keveset volt mellette, figyelte, tömörült közte. Egy 9es poziban ennyi emberrel a honod alatt nem egyszerű villogni ott, hacsak nem cr a neved. Gondolom a foga sem az igazi.
Brahim nekem messi volt az első felidoben, aztan a golja az pazar. Kulon öröm, hogy a kontyoshaju sültbolondot ultette seggre.
Rodrygorol mar kifejtettem a véleményem rengetegszer. Nalam vini elott van. A nagy meccsek embere. Nagyon jo formaban van ez a mesztic gyerek.
Fede burutalis. Tcounemaeni előtt pedig le a kalappal, amilyen valtozason ment keresztül.
Lv cserekor azt hittem végünk. Szerencsere dolphlundgren nem gólt lőni jött be a meccsbe, hanem kocogni egy jót.
Davide jol szétverte a láthatatlan embert carlo háta mögött többször is. Jo kis feszko levezetes volt ez a bl siker, a sok nyomás közepette mostanában.
Modric jól szállt be. Bár a szögletektől eltiltanam már jo pár éve. De kellett labdát tartani.
A núbiai középpályánk erre képtelen.
A meccs nem volt a futball unnepe, de nehez es fontos gyozelem volt. Helytálltunk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Úgy tudtuk megverni az Atletit (akik ellen utoljara 2022-ben sikerult nyerni rendes jatekidoben), hogy Mbappe es Vini nem jatszottak jol, hianyzott Bellingham kozeprol es Valverde 50%-os volt kb. De meg igy is sikerult. Oriasi munkat tett le a csapat ma. Nem volt szemetgyonyorkodteto foca, de behuztuk. Ancelotti ezt nagyon tudja meg mindig. Amikor igazan kell a gyozelem, akkor le tudjuk hozni.
Kiemelnem Valverde vedekezo munkajat, egyik beadasnal, ahol oriasit mentett, nagyon jol mutatott ra arra, hogy ha ott Vazquez van, akkor golt kapunk, mert lemaradt volna. Valverde oriasi elonye, hogy kepes a tamado fejevel gondolkodni, es a megfelelo helyre befutni, bemozogni, hogy levedekezze az ellenfelet.
Kiemelnem Valverde vedekezo munkajat, egyik beadasnal, ahol oriasit mentett, nagyon jol mutatott ra arra, hogy ha ott Vazquez van, akkor golt kapunk, mert lemaradt volna. Valverde oriasi elonye, hogy kepes a tamado fejevel gondolkodni, es a megfelelo helyre befutni, bemozogni, hogy levedekezze az ellenfelet.

- flori
A két palimadarunk eldönthette volna ma.
Jó volt ez, ennyi sérülttel, felforgatott középpályával, és mínusz két emberrel elől.
Kár a gólért a végén. Izzadós lesz, de meg bőven meglehet.

Jó volt ez, ennyi sérülttel, felforgatott középpályával, és mínusz két emberrel elől.
Kár a gólért a végén. Izzadós lesz, de meg bőven meglehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ateeemadrid
ezt az első 3-ast amúgy el kell felejteni minél előbb, szerintem még nem volt meccs, amikor mindegyiknek ment volna. rodrygo rendben volt, bár a gólon kívül ő sem tett hozzá sokat, de a másik 2 az szóra sem érdemes.
ha az egyiknek megy, akkor meg a másik szar. mbappe 5 méterre sem tudott pontosan passzolni, vini meg pár kontránál úgy felbaszott a nulla játékintelligenciájával, hogy megy a sprintelő mbappe nyakára, aztán viszi oda a többi védőt is.
na mind1, rég vertük már meg ezeket a mocskokat, innen azért jók az esélyeink.
valverdének respect, tchou is jó volt, brahim is nagyot küzdött, mejünk tovább
ha az egyiknek megy, akkor meg a másik szar. mbappe 5 méterre sem tudott pontosan passzolni, vini meg pár kontránál úgy felbaszott a nulla játékintelligenciájával, hogy megy a sprintelő mbappe nyakára, aztán viszi oda a többi védőt is.
na mind1, rég vertük már meg ezeket a mocskokat, innen azért jók az esélyeink.
valverdének respect, tchou is jó volt, brahim is nagyot küzdött, mejünk tovább