R.M.C.F írta:Ha klasszikus cenyó lenne,akkor a cr-bl párosból egyiknek vissza kellene sokszor lépni és a saját képességük rovására menne talán.
Igen, én is így látom, ezért kérdeztem. Azzal egészíteném ki, hogy szerintem a csatár nélküli felállás, amit először írtál, ugyanúgy a CR - Bale páros hatékonyságának rovására menne. Egyiküknek sem az az erőssége, hogy a kapunak háttal, állva várják a labdákat. Egy klasszikus csatár előttük/mellettük, aki lekészíti nekik a labdát, és megteremti nekik a helyet és a lehetőséget, hogy lendületből vezessék a védőjükre a labdát, az kell nekik.
Attól a pillanattól fogva, hogy Bale-t leigazoltuk CR mellé, szerintem szinte rákényszerítettük magunkat arra, hogy egy Benzema-típusú, összjátékban erős csatárt játszassunk elől, és három, védekezésben és szervezésben/támadásban is használható középpályást mögöttük.
Nem mondom, ránézni is gyönyörű az Illaramendi/Gündogan/Modric - Isco középpályára, amit mondasz, de kizártnak tartom, hogy egy csatár nélküli felállást Madridban be lehetne vállalni. Ha Bale helyett Neymar jött volna, akkor sokkal inkább el tudnám képzelni, de így...