Konföderációs kupa 2013

Archívum
Galacticos

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 21., péntek 1:14

ez a muslera amúgy nem rossz kapus, de nekem nagyon bizonytalannak tűnik. minden mozdulatában/kijövetelében benne van a hibalehetőség.
forlán meg.. még mindig tud. B-) :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 21., péntek 0:00

a forlan-cavani-suarez hármast azért érdemes lehet megnézni. :kacsint:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 20., csütörtök 23:35

Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem.
én ezt nem tudom így nézni.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 20., csütörtök 23:31

olyan nagy gond szerintem nincs ezzel az eredménnyel.

persze le lehetett volna hozni 6-7 góllal is, de most amiatt nem vetem meg őket, hogy 20% helyett 40%-on pörögtek.
illetve azért nagyjából a cseresor játszott, bennük azért volt valamennyi bizonyítási vágy, hogy a torna során szerepet kaphassanak majd még.

az pedig a másik, hogy bár sok esély nincs rá, még mindig lehet a csoportban pontegyenlőség, akkor meg azt hiszem elég gáz lenne, ha azért maradtak volna le a spanyolok, mert ők kevesebbet tesznek el tahitinek.

ők fociztak egy jót, a közönség láthatott 10 gólt, a tahiti játékosok pedig majd még az unokáknak is azt mesélik, hogy villa,torres,ramos,iniesta vagy mata ellen rúghatták a bőrt úgy, hogy közben szalagmunkások meg sofőrök a való életben.

Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...
adom.
másrészt a papíron jóval nagyobb játékerőt képviselő új-zéland elrontotta, tahiti pedig kiaknázta a lehetőséget.
tehát ugyanannyi keresnivalójuk van itt, mintha új-zéland jött volna ki papírforma szerint.
hiszem megnyerték az OFC-t.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 20., csütörtök 23:27

Csabi írta:engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.

Kaptak az élettől egy ajándékot...istenem. Többet nem nagyon fognak OFC-t nyerni, úgyhogy megnyugodhatsz. Jó érzés látni, hogy még létezik valóra vált álom, hogy ezek a hétköznapi emberek együtt lehetnek a pályán a leghíresebb játékosokkal, olyanokkal akik otthon poszteren vannak fent a falon, most meg mezt cserélnek velük...

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 20., csütörtök 23:24

Bréking: Andrea Pirlo izomhúzódás miatt kihagyja a szombati brazil-olaszt. Daniele De Rossi is hiányzik majd eltiltás miatt.
kár érte.... így valamivel esélyesebbek a brazilok.. :hmmm:
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 20., csütörtök 23:21

Nem kell 5 esernyőt meg 7 kötényt kiosztani, meg mellébikázni. Nem ezt mondtam. Azt hiszem aki életében focizott már az képes felfogni amit írtam és ha meg akarja érteni, meg is fogja. Persze ha nem akarja, akkor nyilván nem.
Arról van szó, hogy szépen faszán nyugiba be lehetett volna osztani azt a 6-7 gólt 90 percre és a maradék időben meg nem az akciót keresni és ahogyan Dávid meg 'Nándi apó letámadni (lehet h civilben épp a péket vagy a halászt), hanem hagyni őket.
Persze ez az én full bugyuta meglátásom. Ennyi....

Ja nem is... bocsi! Tömjük ki a kis görényeket, nyehehehehehe HÁBORÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
Azért nem kell mártírkodni...
Nem pörgött 100%-on ez a spanyol válogatott, mert akkor még több lett volna a vége...de komolyan vették az ellent, ezzel megtisztelték őket...és ezzel semmi gond, na és ha 10-t kaptak, akkor mivan? Semmi, megy tovább az élet, nekik meg örök emlék lesz. Szerintem így volt korrekt, és nem úgy ha hátul gurigáznak, meg elhülyéskedik a ziccereket.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 20., csütörtök 23:12

Csabi írta:engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_OFC_N ... kout_stage

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. június 20., csütörtök 23:11

Nem kell 5 esernyőt meg 7 kötényt kiosztani, meg mellébikázni. Nem ezt mondtam. Azt hiszem aki életében focizott már az képes felfogni amit írtam és ha meg akarja érteni, meg is fogja. Persze ha nem akarja, akkor nyilván nem.
Arról van szó, hogy szépen faszán nyugiba be lehetett volna osztani azt a 6-7 gólt 90 percre és a maradék időben meg nem az akciót keresni és ahogyan Dávid meg 'Nándi apó letámadni (lehet h civilben épp a péket vagy a halászt), hanem hagyni őket.
Persze ez az én full bugyuta meglátásom. Ennyi....

Ja nem is... bocsi! Tömjük ki a kis görényeket, nyehehehehehe HÁBORÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 20., csütörtök 23:09

engem nem az zavar hogy mennyit kapnak, hanem hogy egy ilyen szar csapat mi a fenét keres itt? engem nem érdekel, hogy kijutottak meg bla bla így meg úgy végigjátszották a selejtezőt...semmi keresnivalójuk nincs itt. lichtenstein jobb eredményeket érne el.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. június 20., csütörtök 23:07

Vagy ha Reinának adták volna a tizit (ahogy itt írta is valaki, hogy miért nem kapta ő) és berúgja. Az is a megalázás kategóra lett volna sztem.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 20., csütörtök 23:04

Szerintem meg az lett volna megalázó, ha elnagyképűsködik, lenézik őket, kötényeket osztogatnak, "megmutatják nekik hogy hol a helyük" stb. Szerintem az nem megalázás, hogy valamennyire komolyan vették őket, sőt. Persze a 10 túlzás, de ha már addig eljutottak...feltűnően direkt ziccert rontani szintén undorító lett volna.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 20., csütörtök 23:02

Santi írta:Nekem most az jutott eszembe, hogy ha ez a Tahiti ennyire hurka, akkor milyen lehet az a Szamoa, amit még ezek is 10-1-re vertek el az OFC kupán? :mrgreen:
Kozbe rakerestem a tahiti valogatottra.
Legnagyobb gyozelem: Tahiti 30–0 Cook Islands
Cook Islands lakossaga 14000 fo, (tahiti-e 180 000)
Van bajnoksaguk is, 7 csapattal. http://en.wikipedia.org/wiki/Cook_Islands_Round_Cup
Savant írta:Monnyuk nem tudom miért kell megalázni az ellenfelet.
Nem dúl a két fél között harc évek óta, nem tettek soha keresztbe egymásnak... és tudja az egyik a másikról, hogy jórészt amatőrökből állnak. ---> jól megalázzuk őket, mert csak. Fasa :)
Te lattad egyaltalan a meccset vagy csak az eredmenyt nezed??
Most a spanyoloknak mit kellett volna tenniuk? Vegig hatul passzolgatniuk es varjak, hogy lefujjak a meccset? Egyaltalan nem hajtottak, ha 50%-on porognek akkor legalabb 20-at rugtak volna. Szerintem teljesen korrektek voltak.

Pont feljebb irtam: Tahiti 30 - 0 Cook Islands. 30 gol, na az megalazas. Egyebkent Tahiti is rugott nemreg 10 golt Szamoanak...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. június 20., csütörtök 23:06-kor.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 20., csütörtök 23:02

Mondjuk sokan úgy tartják, és van is benne valami, hogy akkor tiszteled az ellenfelet, ha komolyan veszed, és úgy is játszol. Ugyan ez pont nem volt ma igaz, mert a spanyolok ha csak 50%-on pörögnek, akkor lehet 20-at rúgnak. Viszont nem balfaszkodták el azokat a helyzeteket amiket kidolgoztak, ezért az jön le a nézőnek, hogy komolyan veszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2013. június 20., csütörtök 23:03-kor.

Savant

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. június 20., csütörtök 22:59

A két dolognak full semmi köze egymáshoz.
CRISTIANORONALDO

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 20., csütörtök 22:55

Monnyuk nem tudom miért kell megalázni az ellenfelet.
bár én is így lennék megalázva hogy hétköznap bent vagyok a gyárba,és jövőhéten játszok eggyet a spanyol válogatott ellen..
nincs itt semmi megalázás,megnyerték az óceániai kupát(?) és bejutottak ide,ahol gólt lőttek és ezzel tahiti történelmébe is bekerültek.

ő rájuk tahitin örökre fognak emlékezni...
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Savant

HozzászólásSzerző: Savant » 2013. június 20., csütörtök 22:52

Monnyuk nem tudom miért kell megalázni az ellenfelet.
Nem dúl a két fél között harc évek óta, nem tettek soha keresztbe egymásnak... és tudja az egyik a másikról, hogy jórészt amatőrökből állnak. ---> jól megalázzuk őket, mert csak. Fasa :)
CRISTIANORONALDO

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 20., csütörtök 22:52

így legalább kicsi az esélye h Neymar lesz a gólkirály. Mit lenne itt akkor... :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. június 20., csütörtök 22:51

Spanyolország-Tahiti 10-0 Mégis azt kell mondjam Tahiti jól,bátran játszott.Szép labdakihozatalaik voltak.Minden tiszteletet megérdemelnek. :)

Uruknak lőnek. :)

Amúgy Vahiruát elnézegetném DM helyén :mrgreen: . (szerintem ez jó ajánlólevél lesz neki vmi értelmes klubba.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2013. június 20., csütörtök 22:52-kor.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 20., csütörtök 22:38

Egervári boldogan nyilatkozhatna

De mit....? :hmmm: :hmmm:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: