én 40 millió + egy játékosra gondolok (Morata, Jesé).
Én is ilyesmire lőném be. Ez mondjuk közel annyi, mint CS0ki által írt 50-es. Hát nem kevés.
Én is olvastam az ilyen 58 millás híreket, hát el vannak tévedve az angolok is, nem kicsit. Ennyiért Ő sem kell. Hagyjuk már. Akkor Benz legyen stabil kezdő, egy földön, okosan, gyorsan játszó csapatban bőven király lenne. Maradjon Callejon, jöjjön fel Jesé, meg keressenek egy viszonylag olcsó, rutinos csatárt. Biztosan lehetne találni, én nem tudok neveket sorolni, nem is ez a munkám.
Amúgy most tényleg azt érzem - hiába ragaszkodik a 'Pool az elképzeléseihez - ha ennyire lépni akar Suárez, akkor nem vagyunk rossz helyzetben. Annyira elszántnak tűnik, hogy nem éri meg szerintem ott tartani. Ha folytatódik a hadjárat ellene (ami folytatódik, most is "Gazember" című cikkek jelennek meg...), és a családja is rosszul érzi magát, akkor előbb-utóbb a teljesítménye is vissza fog esni, bármekkora küzdő. Most ott tartják, lehoz egy rosszabb szezont esetleg, és még annyiért sem tudják továbbadni, mint amennyit most kapnának érte. Ez a 40 milliós nagyságrend kb.
Szóval itt nem sietnék most. Suárez szerintem tenni fog érte, hogy elengedjék, és akkor legyen elég ez a pénz is. Azért nem kevés ez, így is valamennyivel többért érkezne, mint amennyiért anno a 'Poolba ment.
Ráadásul Benteke fel ennyi lenne, ha igazak a hírek. Most gondolom nem egy Suárez kaliber a srác, de szépen termelt idén a Villában, akár be is válhat.
A Navas hír ragyogó, valahol olvastam én is, nagy kő esik le a szívemről, ha elviszi a City.
Azért nem is támogatom Heynkest. Legalább az esély maradjon meg, hogy a következő edzőnk itt lehet 3-4 évig..
Én sem. ha nem ír alá legalább 3 évre, akkor hanyagoljuk. Mondjuk nála akkor is benne lehet, hogy megunja és visszavonul. Nem érzem, hogy Ő kellene. Maradjunk Ancelotti mellett. Mondjuk ha igazak a Blanc-ról szóló hírek, akkor jön fog az olasz, biztosan.
a hivatalos döntését a sajtón keresztül tudja meg a vezetőség, hát gratulálok.

Ezt is olvastam tegnap, de nem nagyon akartam elhinni. Most nehogymár ne tudjanak róla, hogy menni akar. Hát a vezetők is pénzzé akarták tenni, nyíltan. Sanchez is nyilatkozta, hogy menni fog. Ott a Juvés vonal is, amit megerősített Higuaín is, tuti az olaszok is kapcsolatba léptek már a Madriddal.
Szóval fura ez nekem. Max. amiatt lehetnek idegesek, hogy ezzel nehezebb a 30 millát kisajtolni a kérőkből, nem azért mert meglepte őket a szándék.
Persze így sem jó ez, a klubnak semmiképpen, de nyílt titok ez már hónapok óta. Mi még azt sem tudjuk bejátszani, mint a 'Pool, mert mi valóban nem ragaszkodunk a játékoshoz.
4. Azzal van bajom, hogy a hivatalos bejelentést a sajtón keresztül tette meg. Ennyivel nem tiszteli meg Pérezéket, akik elnéztek neki több évnyi szerencsétlenkedést a bl-ben.
Mindentől függetlenül ez persze jogos.
a vezetőség nem érezte prioritásnak a játékos eladását/csatárcserét.
Ebből a szempontból viszont nem rossz. Az eladása legyen prioritás. Kell a pénz, belőle meg elég volt.