Babinho írta:
Hát én meg ezen tudok nevetni, hogy CR milyen káros személység, meg visszaesett a teljesítménye...persze hogy visszaesett, csak egy Rashfordnál 10 év múlva is jobb lesz. Mégjogy az angolnak jó szezonja van...hát ha ez a mérce akkor sok hosszú boldog évet az ELben...meg Ten Hag jól kezelte.
Meg lehet nézni az eddig pályafutását, egy portugál válogatott, real madrid, egy Ancellotti, Zidane, Santos de még egy Mourinho is sírva röhög valószínűleg az MU-n és ten hagon, hogy fogalmuk sincs mit kéne kezdeni egy ilyen interjúval, meg egy ilyen játékossal. Tipikus vesztes arrogáns viselkedés.
És majd ők fognak röhögni CRen év végén ha nagyküszködve bevergődnek a 4 közé...hát ez a baja CRnek, hogy ez a szint...hogy belefér a city ellen a 6 kapott gól. Nevetséges az egész, énekeljenek jó sok szép dalt még a szurkolók a mektomiknak, rashfordoknak meg tenhágoknak.
CR még köszöni, el fog focizgatni 2-3 évet boldogan, aztán visszavonul a történelem egyik legjobbjaként. MU meg kiplakátolhatja hogy rajtunk még ő sem tudott segíteni...de önkritika nulla.
Szerintem Mourinhon többen röhögnek sírva, mint Ten Hagon. Egyébként pedig továbbra is a múlttal jössz, az eddigi pályafutásával, hogy Zidane alatt mi volt... A hangsúly a volt-on van. Nem az a játékos már, és azért mert mi okoskodunk egy fotelból, attól még az edzője lehet jobban képben van vele, mint Te vagy én. Nem értem, hogy miért olyan nehéz feldolgozni ezt.