En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. október 16., hétfő 19:51
En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 16., hétfő 19:45
Még odébb van, de remélem ez valami áprilisi viccRealista24 írta: The number 9 shirt is waiting for Endrick next year. He will be sent directly to the first team.
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 16., hétfő 19:41
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 16., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 16., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 16., hétfő 17:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 16., hétfő 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 16., hétfő 6:47
Atesz. Ki is kene vagni, de lusta vagyok.KAG írta: En le vagyok maradva
Ez a mero valami regi motoros?![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 15., vasárnap 23:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 22:55
pillanatra azt hittem rólam beszélszViszont n+1 kitiltás után újraregisztrálni egy fórumra, bomlasztani azt, az szadista és mazochista cselekedet egyszerre. Kínzod magadat, kínzol minket, és ebben örömödet leled.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 15:14
Olvass vissza, aztán talán megérted. Az sem baj ha nem.mero írta:Tehát csak azt próbáltad megmagyarázni, ami a téma volt, hogy tíz évente egyszer előforduló módon lett lemosva a csapat.Realista24 írta:
Nem magyaráztam meg semmit, hiszen egyetértek abban hogy le lettünk mosva, csak nem éppen egyedülálló módon, és meg csak nem is a legjobban.
Egy szurkolói oldalon nem meglepő, sőt természetes, hogy veled fognak egyet érteni, nem hehe-vel. Erre próbáltam célozni.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 15., vasárnap 14:46
Tehát csak azt próbáltad megmagyarázni, ami a téma volt, hogy tíz évente egyszer előforduló módon lett lemosva a csapat.Realista24 írta:Nem magyaráztam meg semmit, hiszen egyetértek abban hogy le lettünk mosva, csak nem éppen egyedülálló módon, és meg csak nem is a legjobban.mero írta: Szurkolói fórum, ez ilyen. A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben, sokszor még tamadasnak is veszi azt, elméleteket gyárt, inkább megmagyarázza a gyenge játékot vagy eredményt.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. október 15., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 13:43
Nem magyaráztam meg semmit, hiszen egyetértek abban hogy le lettünk mosva, csak nem éppen egyedülálló módon, és meg csak nem is a legjobban.mero írta: Szurkolói fórum, ez ilyen. A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben, sokszor még tamadasnak is veszi azt, elméleteket gyárt, inkább megmagyarázza a gyenge játékot vagy eredményt.
HozzászólásSzerző: Donát » 2023. október 15., vasárnap 13:31
Te hehe, már nem egyszer beismerted, h imádsz trollkodni, és élvezed, amikor tömegével akarnak megcáfolni, szóval nehéz komolyan venni ezeket a nagyotmondásaidathehetheoriginal írta: hat igaza van, evszazados modon meg lettunk alazva, le lettunk focizva, ezen a szinten szinte soha nem latni ilyet.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 15., vasárnap 13:26
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 15., vasárnap 12:51
Dehogynem, csak mindig más néven és reseteli a memóriájátgéza írta:Nem regota vagy itt a madridomon.mero írta: A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben![]()
Ezt meg tedd be aláírásba mesterleirtam mit gondolok, nem fogod megváltoztatni az álláspontom, akármit irsz mondasz linkelsz.
HozzászólásSzerző: géza » 2023. október 15., vasárnap 12:27
Nem regota vagy itt a madridomon.mero írta: A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 15., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 12:15
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem