Ahogyan megírták, hogy a gázpedált nyomta (volt, hogy 100%-on) és egyszer sem lépett a fékre. Ha bármi probléma van, simán ki tudod tenni üresbe és egy vészfékező gomb is be van építve a rendszerbe, ha beszarna a fék, de ennél egyszerűbb a megoldás, nem a gázra kell állni mereven, hanem a fékre. Minden autóval így járt volna, max a gyorsulás volt más, de azt a sofőr okozta.Realista24 írta:Ha részeg vagy drogos lett volna, akkor azt már megírtak volna.kiserik írta:
Láttam a videót én is, bár ott 3 emberről írtak. Számomra teljesen egyértelmű a történet. Emberünk a fék helyett a gázra lépett és úgy is maradt a lába (tapossa a pedált végig). Hogy
Mondjuk azt, hogy forradalmasítja az űrutazást? A tag nem komplett, rengeteg gag-et épít be a dolgaiba, amiket főként filmekből vesz, de bazdki, a világ összes országának összes űrprogramja eltörpül mellette. A SpaceX előtt hónapokig tartott az előkészület egy űrkilövéshez és sokszor nem is sikerült, el kellett halasztani és horribilis lóvét felemésztett, most meg úgy járkálnak fel, mint a 4-6-os villamos.Bencze írta:
Mit varsz egy olyan embertol, aki a Diktator cimu Sacha Baron Cohen film alapjan terveztette meg a raketait?![]()
https://youtu.be/ANPMR0be83w
Videoban el is mondja, hogy ez az alak rosszabb teljesitmenyu, mint amivel a mernokei alltak elo.
A komoly Twitter bejegyzéshez csak annyit, hogy inkább a saját szememnek hiszek (amúgy amerikában előfordul az ilyen, amilyen igénytelenek, de nem csak a Tesláknál). Az enyémben hibát még nem sikerült felfedeznem.
Te tudod, hogy mi az az Autopilot? És az EAP, vagy az FSD béta? Nagyon is lehet hibáztatni azt, aki ilyen marhaságokat hisz. Ahhoz, hogy a rendszert használni tudd, el kell fogadnod egy elég komoly szöveget, ahol minden le van írva. Az is, hogy NEM ÖNVEZETŐ és a sofőré a felelősség. Az ígéretet pedig vagy megveszed, vagy nem. Senki nem kötelez arra. Ami felróható ezzel kapcsolatban, hogy autóhoz köti nem felhasználóhoz. Ez tényleg egy rohadt nagy szemétség, de mégegyszer mondom, nem kötelező megvenni.zsuninnyo írta:
A Teslak nem onvezetok, de a vezetoje a cegnek mindig allitja, hogy mindjart az lesz (es el is adja ezt az igeret). Ezert nem lehet senkit hibaztatni, ha vki azt hiszi, hogy az, mivel mar 6 eve allitja ezt a focsalo.
A belathato idon belult 5-10 evre ertettem, de szerintem meg 20 ev sem lesz eleg. Nagyon sok technologia hianyzik meg hozza.