Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
A Bild.de szerint Jupp Heynckes a mai sajtótájékoztatón bejelentette visszavonulását!!!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vaaaaaaagy....Realista24 írta:Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
talááááááán
netalántááááááán

én már leszarom, vki írta vmelyik évben, hogy ő telibefossa a nyarat, nem fog stresszelni, majd szeptember 1-jén bekapcsolja a tévét és megnézi, hogy mi a real kerete és ennyi.

szerinted?nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nagyon kíváncsi vagyok, hogy érdembe lesz valami bejelentés vagy megy majd a ködösítés.....??!!!
-
Persze, marca élőben közvetíti.Guti.HaZ. írta:Lesz valahol live stream egytől?
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak beköltözik az egyik új pecóba, amit a Perezék felhúznak az edzőközpont közelében. Szerintem.közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
Jupp visszavonul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Lesz valahol live stream egytől?
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
közben egy ingatlaniroda már hirdeti céronaldo madridi házát
jó lesz ez a nyár

jó lesz ez a nyár

- h3x0r
Ezt en is csak neztem, hogy mi van?? mar szinte a fel ligaval megnemtamadasi szerzodesunk van. Az Atleticobol se igazolhatunk, a barcabol se...NathanBarley írta: No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!!![]()
4-5 eve kellett volna Navast leigazoljuk, azota nagyon visszaesett a teljesitmenye, mint ahogy az egesz Sevilla is..NathanBarley írta: Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek.
En is ezt erzem. A Tottenham megmondja, hogy mennyibe kerul, ha kifizeted viheted a jatekost, ha nem, akkor hiaba kezdessz el veluk alkudozni, semmi eselyed. A jatekos meg tehet barmit, hiaba sztrajkol, max jol megbunteti a klubb.NathanBarley írta:Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval.... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Perez 1kor: Jupp nagy edző de Carlo még nagyobb

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
+1000Profi lenne, hogy azok után, amit tett, még nekiállni filléreskedni vele? Nélküle még csak az esély látszata se lett volna meg az elmúlt években, hogy nyer a Real valamit. Az árát szerintem többszörösen megszolgálta már, nem tudom hová akartok még szívózni vele.

Végre valaki.Végre valaki,aki nem az igavonó barmot látja abba a gyerekbe,hanem egy elkötelezett sportembet.Elkötelezett sport embert a játék iránt,azt a faszit,míg más a seggét meresztgette,az hajtott,játszott,tette a dolgát.
Nem akar maradni???Haaa...akkor adjuk el,azonnal,hát mit képzel...

Marad még két évet.Addig simán nyerhet a csapat 1 bl-t,az ő vezérletével,aztán ha elmegy,mélyen meg kell neki köszönni az itt töltött éveket,nem pedig baszogatni kellene...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mocsok
navasról már lemaradtunk. hálaistennek. inkább di mariaval álljunk fel, mint navassal.NathanBarley írta: Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval.... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
amúgy meg helyette szerintem isco fog érkezni. :-)
Welcome, Carlo.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jupp: "A Real nagy, de a Bayern nagyobb. Ennél többet ma nem tudok mondani."
Ezen felül elmondta, hogy az évek alatt remek diplomata lett, így csak annyit mond, hogy a Bayern és a Real is nagy klubok.
Ezen felül elmondta, hogy az évek alatt remek diplomata lett, így csak annyit mond, hogy a Bayern és a Real is nagy klubok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Hiába startolnánk rá, Lucasra meg Vidalra, ha egyszer a klubjuk nem akarja eladni őket.h3x0r írta: Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.
Látom megelőztek

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerinted, most nincs 100 milla Lucasra, Vidalra vagy éppen Gündoganra?? Hiába van pénz, ha egyik sem akar jönni.h3x0r írta:
Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.
Ha CR elmegy, akkor iszonyat nehéz dolgunk lesz, mert óriásit lépünk hátra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Kicsit mas téma: már csak félve követem a híreket, egyszerűen zavar ez a sorozatos balfaszkodás...
Örülök, hogy Carajaval meglett, így Arbeloa esetleg mehet a levesbe, amit szerintem sokan szeretnénk. No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!!
Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval
.... Szeretnem ha ramcafolna az elet...
Örülök, hogy Carajaval meglett, így Arbeloa esetleg mehet a levesbe, amit szerintem sokan szeretnénk. No de az, hogy Thiago-ért nem rakjuk le a 18milkát, azaza meg sem próbáljuk elhozni a közvetlen riválistól, mondván hogy ápolni akarjuk a jó(?) kapcsolatot velük?? Mi a f@sz?!!!

Mellette meg Jesus Navasrol is le fogunk maradni, a City elhappolja az orrunk elol ahogy azt Silvaval is tettek. Bale szerintem nem lesz igazolhato, minden jel erre mutat. Ne legyen igazam, de szeptemberben ott fogunk allni ismet Di Mariaval

- h3x0r
Na ez az amit soha nem tudtam megerteni. Ha en profi focista lennek ilyen fizetessel, akkor az elso dolgom az lenne, hogy felvennek egy profi szakacsot es egy szemelyi edzot. 1-2 honapig veluk foznek, az edzovel mennek terembe, kesobb magamba. De akkor is heti egyszer talalkoznank, hogy megnezzek milyen szinten vagyok.Fenomen írta:Marcelo, Benzema, Higuain túlsúllyal küszködött, hát ez elég nagy szégyen, rájuk nézve.
Ha pedig CR megy, 100 milliobol nem kicsit lehetne megerositeni a keretet. Azonnal rastartolnek Lucas-ra, Vidalra es Gundoganra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Még mindig semmi Heynckesről remélem azért Perez most már tényleg beszámol valamiről edző vagy legalább részletes tervek 4 éve ilyenkor már CR meg többiek érkeztek és bár elégedett vagyok a tegnapi Carvajal bejelentéssel és, hogy Jese úgy tűnik megkapja az esélyt azért július végére késznek kell lennie a keretnek ha sikeres felkészülést akarunk!!!
Profi lenne, hogy azok után, amit tett, még nekiállni filléreskedni vele? Nélküle még csak az esély látszata se lett volna meg az elmúlt években, hogy nyer a Real valamit. Az árát szerintem többszörösen megszolgálta már, nem tudom hová akartok még szívózni vele.Ez lenne a profi megoldás, de két év múlva ingyen elengedni nem lenne az. Nagyon nem.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
alonso már amúgy sem mai kölök, és lassú is kicsit, higuainnak nem ez a főgondja, di maria sose tudott lehozni egymás után 2 jó meccset, marcelo pedig csak most épült fel, adjunk neki időt :-) de! ettől függetlenül hihetetlen, hogy mennyire sérülékenyek a játékosaink és milyen nehezen épülnek fel.Alonso folyamatosan húzódással küszködik, Higuain 2011-es sérülése után lelassult, Di Maria sem nyerte vissza a formáját, ahogy Marcelo sem, bár ő sajnos meg is hízott, ami az ő hibája.
ez normális kluboknál valóban így van... ha nem akar hosszabbítani, adjuk el a fenébe 100 misiért, vegyünk helyette 3 másikat hiányposztokra, akkor nem éreznénk meg annyira a hiányát. hehe nagyon jól mondta, aki nem akar itt játszani, az takarodjon, lehet az az atyaúristen isMegoldást kell találni. Továbbra is állítom, hogy egy új szerződés lenne az, amelyben egy opció biztosítaná Ronaldonak, hogy ha semmi sem változik, két év múlva eligazolhat a tervei szerint, csak nem ingyen, hanem egy előre megadott összegért.

köszönni biztos köszöntNa mi van mondott már valamit Heynckes?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor 2013. június 4., kedd 12:24-kor.