Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. december 14., szombat 18:04

Igazából nagyon gyenge volt (habár jól indult, mert a meccs elején volt pár jobb labdája, pl amit Isco sarkazott CR-nek a gólhelyzetben, előtte ott is ő hozta fel a labdát és passzolta remekül a spanyolnak), de utána teljesen összeomlott a teljesítménye. Igazából az arca mindent elárult, nagyon kifejező volt, ő is szenvedett és egy idő után már nem is nagyon mert közbeavatkozni a játékba. A probléma az, hogy az edzőnek ezt látnia kellett volna és pl. az olyan játékosok helyett, mint Modric és Isco, őt kellett volna lehoznia. Balet is hamar kapta le, és bár ő a wales is kaki volt, nah de ez a DM... szóval ő nálam az ékes példája annak, hogy nem a nyáron, hanem már télen kéne tőle megszabadulni, annyira buta és annyira selejt. Hajtással és futkározással komolyan a Real közelébe lehet jutni? Régebben az ilyeneket favágóknak hívtuk, ez meg rendesen ott ficánkol, néha még a kezdőbe is. Szal Bale hiába volt gyenge, egyszerűen benne akkor is több van, mint abban a fogyatékos fejűben. Visszatérve Benzemara... igen, pocsék volt, jogosan fogják szidni, egyszerűen ha gól nincs is, akkor is a mezőnyben ilyet produkálni nem lehet. Ancelottinnak viszont le kellett volna hoznia, már az 50. perc környékén is sírt Benzema egész feje, és hamarabb jöhetett volna Jesé vagy bárki. Kár, h így végigerőltették vele a meccset, a jobb játékosokat pedig lehozta. Érdekes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. december 14., szombat 18:05-kor.
But he is a good boy...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 14., szombat 18:03

Toti írta:én idestova 14-15 éve nézek labdarúgást, minden szinten.

de ilyen szart teljesítményt, mint amit ma ez az ember lehozott én még nem láttam. nem is folytatom tovább, tuti, h többet nem is írhatnék, annyit meg nem ér ez a...

Egyetértek. Nem csak játékban,hanem a tohonya hozzáállása is felcsesz....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 18:03

90 perc alatt nem volt 1 jó megmozdulása sem. :lol: :mrgreen:
céronaldo egyik ziccerénél ő kezdte az egészet.
de nem baj, mondom, öljük meg :lol:
Kép
Kép
Kép

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:02

Nem akkor kell Benzemától a jó teljesítmény igazán, amikor amúgy is rommá verjük az ellenfelet, hanem ilyen meccseken. Sok hasonló meccsen volt már flop a faszikám, ez sem volt kivétel. Ez a legnagyobb bajom vele. Ügyes meg minden, de nekem még kevés.
Ez így igaz. Úgy bírom azokat akik ilyenkor mondogatják, hogy egy szar meccs belefér..

Pont, hogy kurvára nem fér bele, nem akkor van szükség rá amikor 4-5-6 - 1 -ekkel nyerjük a meccseket a CR triplákkal, hanem ilyenkor....az ilyen meccseken megy el a bajnokság és amit ma mutatott hát az édes kevés volt, többszőr botlott bele a labdába, mint megtartotta.

Suarezt elnézegetném helyette most már.. :hmmm:
Hala Madrid!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 14., szombat 18:02

szerintem öljük meg, mindenért ő a hibás :lol:
jól játszott, tényleg. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 14., szombat 18:01

nem is az hogy flop, mert lehet szarul játszani, főleg egy ilyen meccsen, de ha ilyenkor legalább el tudna rakni egy gólt, az jó lenne
a múltkor nem tudom kivel játszottunk, de az is szoros meccs volt, cr ugye lejött, akkor meglőtte a gólt, amivel kint voltunk a kakiból
de ez többször kéne

egyébként azt érzem vele kapcsolatban, hogy ezt a szerda-szombat ritmust nem bírja hosszabb távon, se fizikailag se mentálisan
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 14., szombat 18:00

egy ilyen teljesítmény után tükörbe nem mernék nézni.....Csatárként egy helyzetig nem jutott ma...sőt kapura tartó lövése nem volt sztem. SZÉGYEN! Szégyen hogy azt a mezszámot amit korábban egy ronaldo viselt most egy elkényesztetett tohonya alibiző francia csigazabáló húzza magára. Húzzon innen a búsba, csak azért lehet itt mert Zidane kis kedvence...

Az van, hogy emberünk valljuk be nem madrid szintű csatár.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. december 14., szombat 18:00

90 perc alatt nem volt 1 jó megmozdulása sem. :lol: :mrgreen:
Nagyszerü!
Lehet jönni azzal,hogy hány jó meccse volt eddig,de nekem olyan csatár legyen elől akiben minden meccsen benne van a gól,vagy az olyan megmozdulás ami életveszélyt jelent az ellenfél kapujára.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 17:58

szerintem öljük meg, mindenért ő a hibás :lol:
Kép
Kép
Kép

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 14., szombat 17:58

A mai meccs után erősen kételkedem abban is, hogy kurvázott... ilyen egy impotens embert. A kis fotelomba többet mozogtam mint ő és akkor még pluszban minden elpattant tőle, vagy ami nem az rossz. Nincs még egy ilyen kétarcú ember, mint a barátunk. A kérdés már csak az, hogy ez meddig éri meg nekünk?

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 14., szombat 17:57

én idestova 14-15 éve nézek labdarúgást, minden szinten.

de ilyen szart teljesítményt, mint amit ma ez az ember lehozott én még nem láttam. nem is folytatom tovább, tuti, h többet nem is írhatnék, annyit meg nem ér ez a...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 14., szombat 17:57

Nem akkor kell Benzemától a jó teljesítmény igazán, amikor amúgy is rommá verjük az ellenfelet, hanem ilyen meccseken. Sok hasonló meccsen volt már flop a faszikám, ez sem volt kivétel. Ez a legnagyobb bajom vele. Ügyes meg minden, de nekem még kevés.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 14., szombat 17:56

4-5 jó meccs után volt egy szarabb meccse is. Egyből ekézni kell mindenkit. Aha.
én szeretem benzemát, nem adnám el, de ez azért elég gyenge kifejezés.
mindenidők egyik legszarabb csatárteljesítménye volt ez a mai, egy töröttlábú morata is lehozta volna ezt a teljesítményt.
de akárki lehetett volna ott, böde, torghelle, akárki lehozta volna ezt.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 14., szombat 17:53

Elhiszem, hogy neha egyaltalan nem mennek be a helyzetek vagy nem megy a jatek se, de akkor mi a jo budos :cens: nem doglik meg a palyan??? Mert szikrajat se lattam annak, hogy kuzdene a gyozelemert...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 14., szombat 17:53

első félidőt nem láttam, de a második alapján eléggé hablötty voltál aranyapám....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 10., kedd 23:01

R.M.C.F írta:
Realista24 írta:Itt a videó, nso-ról eltűnt
http://www.youtube.com/watch?v=wiym2fdLTC8
:lol: :lol:

Mondjuk apró ferdítés, mert a labdát nem adták neki vissza, legalább jó fej volt :mrgreen:

Mondjuk vele , ronaldoval és marceloval mennék el piázni.

Gondolj bele milyen lehet messivel elmenni? Horkolnék 20.18kor már..... :lol:
Özilt idegenvezetőnek nem vinnéd az éjszakába? :D Pepe meg sütne sütit :mrgreen:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 10., kedd 21:46

Realista24 írta:Itt a videó, nso-ról eltűnt
http://www.youtube.com/watch?v=wiym2fdLTC8
:lol: :lol:

Mondjuk apró ferdítés, mert a labdát nem adták neki vissza, legalább jó fej volt :mrgreen:

Mondjuk vele , ronaldoval és marceloval mennék el piázni.

Gondolj bele milyen lehet messivel elmenni? Horkolnék 20.18kor már..... :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 8., vasárnap 14:19

Lehet egy régi kuncsaft volt :mrgreen: :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 8., vasárnap 13:18

:lol: Hihetetlen baze.. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 8., vasárnap 13:17

jobb mintha neki esett volna a csajnak mint Hazard a labdaszedőnek :D
jól tette, toborozza a drukkereket :D

Vissza: