Lehet, hogy nem kell 3 film ebből, de ez meg annyira tömény es zsúfolt lett, miközben tele volt felesleges jelenettel, hogy nem is tudom...de amugy jo kis popcorn zabálást hajtottam végre.
Várjuk a többit.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 30., szerda 20:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 30., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 30., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 30., szerda 19:53
neked is csak aludnod kell rá egyetnmate írta:BvS
Nem rossz ez, csak nem jo.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!doomsday ratyi. Géza jo.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 30., szerda 19:53
Erről meg csak annyit, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezért te fizeted a fogyasztásom a szigetennmate írta:BvS
Nem rossz ez, csak nem jo.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!doomsday ratyi. Géza jo.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 30., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 21:01
Nézd meg inkább.Realista24 írta:Három közepes helyett inkabb csináljanak egy jót.ziro4vr írta:Alapvetően igazad van, de ha azt nézed, itt 3 filmet látsz egybe, 3 film egy áráért. Egy marvelnél meg minden töltelék karakter kap saját filmet, az összes ugyanolyan. Csak bosszúállókból kapsz négyet. Én akkor már inkább ezt a modellt támogatom.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 20:52
Részben egyetértek, részben nem. Rengeteg filmet könyvek, vagy jelen esetben képregények alapján készítenek, így vagy rendesen felvezetik, hogy a nagy egész érthető legyen, vagy besűrítik egy filmbe és senkinek se nem tetszik, se nem érti stb. Ha azt mondja a rendező, hogy én most az XY-man képregényből ezt a történetet filmesítem meg, akkor annyi felé szedje szét, amennyi felé szét kell, ne húzza egy résszel tovább, de ne sűrítse egyel kevesebbe.Realista24 írta:akkor csak nekem van bajom azzal ha minden szar miatt egy újabb részt csinálnak?
Ha ilyet akarok nézek sorozatot vagy olvasom a képregényt. Egy mozifilm ne arról szóljon mar hogy most alapozunk, aztán a következő majd rávezet es a harmadik majd biztos nagyot szól.
Amelyik film nem állja meg a helyet önálló filmkent, az szar. Minden más belemagyarázás es elfogultság szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 29., kedd 20:51
Három közepes helyett inkabb csináljanak egy jót.ziro4vr írta:Alapvetően igazad van, de ha azt nézed, itt 3 filmet látsz egybe, 3 film egy áráért. Egy marvelnél meg minden töltelék karakter kap saját filmet, az összes ugyanolyan. Csak bosszúállókból kapsz négyet. Én akkor már inkább ezt a modellt támogatom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 29., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 29., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. március 29., kedd 19:51
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 29., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 29., kedd 17:10
Volt már egy teaser . :ĐArról van infó egyébként, hogy mikor kapunk egy kis ízelítőt a nyolcadik részből?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. március 29., kedd 17:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 15:57
Pontosan. Nem azt mondom, hogy legyen folytatás, hanem azt, hogy ezt, hogy-hogy nem folytatták, amikor manapság már szinte tényleg mindent folytatnak. Ráadásul Luc Besson sem a régi már kritikailag, így fura, hogy nem nyúlt vissza egy régebbi alkotásához, főleg úgy, hogy Portman még pont jó korban is van.BarçaNorbi írta:Pl. mi lett a kislánnyal, hogyan dolgozta fel a film végi eseményeket. Nem hiányzik a folytatás, de húztak már le bőrt ennél rosszabb, de jobban kivesézett filmekről is.istimester írta:
Én magát a kérdést sem értem. A Léonhoz folytatást? Minek? Mit újat lehetne hozzátenni az agyatlan hentelésen kívül?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 15:34
Pl. mi lett a kislánnyal, hogyan dolgozta fel a film végi eseményeket. Nem hiányzik a folytatás, de húztak már le bőrt ennél rosszabb, de jobban kivesézett filmekről is.istimester írta:
Én magát a kérdést sem értem. A Léonhoz folytatást? Minek? Mit újat lehetne hozzátenni az agyatlan hentelésen kívül?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem