Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Faust » 2016. március 28., hétfő 15:46

Ma Mad Max 1-2 a Bem moziban 18:00-tól, 1500 pénzért. I'll be there. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 15:46

Luthornál egyedül a kinézete, ami zavart, amúgy tetszik, amit kaptunk. Egy biztos: nálam Affleck viszi eddig a prímet Batman terén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 15:45

Cavill szerintem nem rossz, ugyanúgy keresi az alakítását, mint superman a helyét az emberiségben... :lol:

Amy Adams is jó, még be is dobta magát khm, az egyetlen baj, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy miért kell minden boss fightba beleeröltetni

Luthor félrement ezt tartom, mlg haSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!junior is

Összecsapottnak sem mondanám, csak túlzsúfoltnak, de ez a dc/warner választott taktikája miatt van. Én azt nem értem, mit csináltak 14-ben meg 15-ben, akkor most nem kellett volna mindent ebbe tenni.

Az egyetlen igazán kínos dolog Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a fináléban 10x ellőtt "itt nem lakik senki, lakatlan terület, munkaidőn kívül stb" magyarázkodás. Ez töketlen volt Snyder, ha lerombolsz egy fél várost, majd okosan felhasználod a folytatásban, nem magyarázkodunk... :lol:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 28., hétfő 15:41

Kerlon írta: Nekem továbbra is az egész filmben Cavill alakítása, ami bántó igazán.
Pfuu, néhány jelenetben igazán irritáló volt az "alakítása". :| Rajta kívűl meg engem Eisenberg bosszantott igazán. 3-4 jelenetben valami rohadt jól alakít, a többiben viszont nagyon erőltett és amatőrnek tűnik.
Gadot viszont :sziv: :sziv: :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 15:40

Nálam eddig telitalálat az összes színész - karakter, kivéve a Lois Lane - Amy Adams páros. Mondjuk itt közrejátszik az is, hogy maga a karakter egy idegesítő semmi. Azon kívül, hogy Supermannel kavar, teljesen felesleges figura.

Cavill nálam a 2. legjobb Superman, Christopher Reeve után.

Bár a Nicolas Cage-féle verzió tuti vert volna mindent. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Luthor szerintem tuti fog változni a következő filmre. Elég sok tudás került az agyába, biztos vagyok benne, hogy komolyodni fog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2016. március 28., hétfő 15:43-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 28., hétfő 15:35

A Marvel féle poénkoshoz nem lehet mérni, ami a számomra már kezd is uncsi lenni. Tényleg néhol összecsapták ezt a BvS-t, de a hangulatát nagyon eltalálták és az az egyetlen poén is, amikorSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bat megmenti Marthat... szakadt az egész mozi. Nekem továbbra is az egész filmben Cavill alakítása, ami bántó igazán.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 28., hétfő 15:16

Nekem is tetszett a BvS. Sokkal jobban bejön ez a komolyabb stílus, mint a Marvel-féle poénok erőltetése. Még Affleck is jó volt, pedig majdnem annyira utálom, mint Tom Cruiset :mrgreen:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 14:42

Gondoltam hogy ez lesz, szemetek. :lol: Úgy is uncsi volt már az rtl kettes alázás, ez legalább aktuális. :mrgreen:
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 28., hétfő 14:39

Ha nem is aludt velem, de tuti lett vele valami, mert megkeresett privátban. :Đ :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 28., hétfő 14:37

ziro4vr írta:Aludtam rá egyet, és szerintem a legjobb képregényfilm a sötét lovag óta. Jöhet a ban R24, megérdemlem. :Đ
Ezek szerint Remyvel aludtál.

Ezt ban helyett :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 28., hétfő 14:23

Aludtam rá egyet, és szerintem a legjobb képregényfilm a sötét lovag óta. Jöhet a ban R24, megérdemlem. :Đ
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 27., vasárnap 20:06

Ja ami még lemaradt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hatásos atomtöltet, ami Johnny Deppet csinál supermanből :lol:
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 27., vasárnap 19:56

Ez az, hogy utálom... mondjuk az Utolsó műszakban nem zavart, ott teljesen faszán oldották meg. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 27., vasárnap 19:55

Remy írta:Cloverfield tényleg jó film lenne? Most az új rész kapcsán egyre több helyen olvasok róla, és rengetegen dicsérik. :hmmm: Párszor megakartam már nézni, de végül sose jutottam el odáig.
Ha szereted a "kézikamerás "filmeket akkor ez is bejöhet .
Nekem tetszett , csak az a lezárás ... :shutup:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. március 27., vasárnap 19:54

Remy írta:Cloverfield tényleg jó film lenne? Most az új rész kapcsán egyre több helyen olvasok róla, és rengetegen dicsérik. :hmmm: Párszor megakartam már nézni, de végül sose jutottam el odáig.
Valamelyik nap néztem újra, a kézikamerás filmekből szerintem az egyik legjobb. Nézd hát meg :D
Én elvileg holnap lesem a BvS-t, kíváncsi vagyok :D Estére a Farkasokkal táncolót tervezem, eddig kimaradt az életemből.
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 27., vasárnap 19:50

Batman v Superman

Két részre kell szednem, mint egy jó közgazdász. Mint termék, szar. Szar a script, szar a karakterek többsége, bugyuta a zene, Snyder egy kontár. Az első fele olyan mint egy olimpia utolsó napja, ahol megy a körkapcsolás, és a kétségbeesett szerkesztők nem tudják hirtelen mit is kéne adni. A rendező egyetlen hatásos képessége pedig, hogy belassítva mutat valamit cool zenére.

És mégis, mint szolgáltatás, működik, jó. Látványos, helyenként meglepően feelinges, néhány karakter működik, néhány theme song a helyén van, még az érzelmek is átjönnek. 3 filmet kapsz 1 helyett, még a zsúfoltság ellenére is jobban tetszik ez, mint mikor a marvel hülyére veszi a népet az 53. mellékkarakterével.

Szóval megértem miért húzzák le a kritikusok, és megértem miért szeretik a rajongók. Ez egy nagyon megosztó és ellentmondásos film. Mondhatni ahogy azt tanítják a marketingesek, csak Snyder nem ennyire okos, ez most épp így sikerült. Spoileresen pár dolog, nem olvastam még vissza.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-A dc egyik legikonikusabb gonoszát így elbaszni...10 perc cgi bunyóért. Nem működött nálam.
-A dc másik gonoszát így elbaszni... Ez nem Lex volt, hanem egy mai divatos joker wannabe gonosz..és a vége sem menti meg.
-Csodanő jó votl, a többi metahuman jó volt.
Zene...batman theme songja szörnyen jellegtelen, ez az összes hősnek felhozzuk a theme songját meg...ott röhögtünk fel, mikor zsinorban harmadszor lőtték el a csodanőét, közben menőn belassítva rázoomolva...Snyder te barom...
-Superman halála, majd a jl-ben mikor legjobban kell, feltámadása...pedig már majdnem elhittem nekik
-Mikor batman legyőzte supermant, az kurva jó volt..ott Snyder 3 percre túllépett magán
-Lois Lane másodjára is tök értelmetlenül szerepel a film végi boss fightban...miért Snyder? "Nem nő vagyok, hanem újságíró" miért Snyder?

Ja, batman fasza volt, well done Affleck, rácáfoltál mindenkire. A film csúcspontja.
Nem illik.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 27., vasárnap 19:42

Cloverfield tényleg jó film lenne? Most az új rész kapcsán egyre több helyen olvasok róla, és rengetegen dicsérik. :hmmm: Párszor megakartam már nézni, de végül sose jutottam el odáig.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 27., vasárnap 17:34

Ez az Ébredő erő nem kicsit sántít a számomra. Azért a folytatásoknak adok még egy esélyt.
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. március 26., szombat 23:14

Remy írta:
torjack írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem-ha kicsit is hűek akarnak maradni az alapanyaghoz-amcsikapcsit már most kinyírják, majd az IW alatt feltámasztják...megint :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem, Steve-t azert nem fogjak meg megolni, mert megiscsak huzoneve a mostani csapatnak. Pedig lenne benne logika, de Bucky vagy Solyom majd Thanos utan lesz kapitany. Viszont el tudom kepzelni azt, hogy Bucky vagy Solyom meghal most. Csokkentve ezzel is a kesobbi kapitanyok nevsorat.

Picit elkanyarodtunk a Civil War felé, de sebaj :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Civil War sztoriját már így is megvariálják, legalább Kapit nyírják ki. Bucky marad, mert még van pár filmre szerződése. Sólyom meg...a döglött kutyát nem érdekelné, ha kinyiffan. Lásd ugyanezt Rhodey-nál is.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 26., szombat 23:07

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Crossbones nem véletlenül szerepel a filmben , a képregényben ő lőtte le a Kapitányt . A másik dolog hogy a film végén megalakul az új Bosszúállók Doctor Strange vezetésével , ergo most van a legnagyobb esély a Kapitány cserére .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Vissza: