Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 16., szombat 15:05

Pont hogy ti gondoljátok túl, amennyi filler, hülyeség, csavar, cliffhenger volt a sorozatban, le is szarják a készítők azt a lezárást, megy majd minden tovább. :lol:

Én szkeptikus vagyok, az első évadban ami tetszett, az egyediség, frissesség, hangulat, még a minden rész végén beleeröltetett cliffhenger is, karakterek...szóval az már nem fog ugyanúgy visszajönni. Ahogy haladt előre a dolog, egyre kevésbé tetszett és nevetségessé vált. Mindegy, azért belenézek majd nyilván.
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 16., szombat 15:01

TheBull6 írta:Szokeshez

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyobb emberek is megrendeztek már a halálukat, elég valószínű, hogy itt is ez lesz. Marhára nem kell ezt túl gondolni szerintem. :Đ

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah csak furcsa, mert az utolsó jelenet, a sírnál, az már 2-3 évvel későbbi...és addig bújkál... :/
meg nekem az annyira tetszetős jelenet, szerintem első nézésre még meg is könnyeztem, ne legyen már "hiábavaló"...bár az lesz, de kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. január 16., szombat 14:58

Szokeshez

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyobb emberek is megrendeztek már a halálukat, elég valószínű, hogy itt is ez lesz. Marhára nem kell ezt túl gondolni szerintem. :Đ

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 16., szombat 14:15

h3x0r írta:
akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!arra azert kivancsi vagyok, hogy fog scofield az uj evadban szerepelni, mikor az utolso reszben meghalt :lol:
Nem mintha nagyobb wtf baromság nem lett volna már benne, egy sima Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!feltámadás semmi :lol: :lol:
Nem illik.

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. január 16., szombat 12:28

h3x0r írta:
akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!arra azert kivancsi vagyok, hogy fog scofield az uj evadban szerepelni, mikor az utolso reszben meghalt :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lóf*sz volt az, nem áramütés. :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. január 16., szombat 12:00

10/10 :mrgreen: hazafog vágni minden sorozatot
Az az X-akták 10. évada lesz :coffee: B-)

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2016. január 16., szombat 10:55

10/10 :mrgreen: hazafog vágni minden sorozatot. :Đ Nagy kedvenc nálam imádtam minden percét anno.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 16., szombat 10:44

h3x0r írta:akit erdekelt, az mar ugyis megnezte az utolso reszt, de azert csak berakom spoilerbe
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megszökött a pokolból/mennyországból is. :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. január 16., szombat 9:40

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. január 16., szombat 8:51

Kezdődik ugyanaz, mint a filmeknél :lol:
Lényeg január 27. Suits.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 16., szombat 6:09

András93 írta:Lesz új 24 is, Bauer nélkül...
Akkor az csak 2,4.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. január 16., szombat 0:27

Lesz új 24 is, Bauer nélkül...

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 15., péntek 19:46

a fox feléleszti a prison breaket
Kép

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 15., péntek 15:17

Toti írta:megnézted az utolsó részt? :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért az elég kemény, hogy ez a sorozat volt tulajdonképpen ami lebuktatta. meg az is, hogy a készítők voltaképp visszatartottak egy bizonyítékot, amíg el nem készül az egész. az utolsó mondata a mosdóban..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ja, durva. van valami hír amúgy az öregről? valahol azt olvastam hogy tárgyalás lesz, vagy már volt.
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 14., csütörtök 20:32

Homeland s05e08

Nézegetem szép lassan, de valahogy nem nyűgöz le igazán. Konstans minőséget hoz, de pl a 4. évad második fele magasan jobb volt.
Nem illik.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 14., csütörtök 8:22

megnézted az utolsó részt? :)

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért az elég kemény, hogy ez a sorozat volt tulajdonképpen ami lebuktatta. meg az is, hogy a készítők voltaképp visszatartottak egy bizonyítékot, amíg el nem készül az egész. az utolsó mondata a mosdóban..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. január 13., szerda 20:44

Toti írta:The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst
én is most nézem, már csak 1 rész van belőle, tényleg jó. ez a Robert Durst fura egy fazon :D filmet is csináltak róla All good things címen, azt is beszereztem.
Kép

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. január 13., szerda 20:17

The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst

ez igen.
erről nem is lehet írni, mesélni.
ezt csak látni kell és kész.
a maga (nem is tudom konkrétan milyen) műfajában ez nagyon magasan van. :agree: :agree:
az biztos, h ilyesfajta sorozatmegvalósítást még nem láttam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. január 13., szerda 14:41

lordgabi írta:Sikerült elég szépen rápörögni, a második évad 6. részénél járok, -harmadik napja, hogy elkezdtem a sorozatot- elég felemás érzéseim voltak a második évad kezdetén, de beindult ez is lassacskán, bármi is lesz az évadzáróban, roppant mód örülök, hogy bejelentették a 3., befejező(?) évadot, visszaolvasgatok majd a spoilerekbe, ha végeztem vele, és lehet megosztok én is egy-két gondolatot. :)
Két napja fejeztem be, nagyon jó időtöltés volt ez a dara. :agree:
A komplett sorozat 9/10.
Az első évad ugye a könyv alapján készült, a másodikat pedig már a rendezők dobták össze, jár a taps érte. :salute: Szerk.: felesleges bőven írni a színészekről, és a rendezésről, mert elit volt végig a színvonal, a zenék pedig csak megkoronázták az egészet.
Ha nem tudtam volna előre, hogy lesz harmadik évad, akkor is megelégedtem volna egy ilyen zárással, komoly színvonal volt az évadzáró. 8-9 hónap, és folytatás, fogalmam sincs, hogy milyen irányba fog haladni a történet, de van miből meríteni, szerk.: szépen építkezett jobban belegondolva a történet még a végén is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajna nem vagyok elég képzett angolból, hogy teljesen értettem volna a zenét, amit Kevin énekelt, ha eredetileg berakta volna az HBO magyarul a szövegét, az még nagyobbat dobott volna rajta, de utólag lefordítottam és visszanéztem, perfekt így is.
Tavasszal pedig érkezik a két kedvenc: a Banshee, és a GoT. B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. január 13., szerda 12:46

soadroli írta:
Becksy23 írta: Next: Lost.
azon nem fogsz elaludni :D
Hát nem. Magasan jobb, így az elején mindenképpen. Aztán rémlik hogy a lost-ot pár évad után elég nevetségessé tették, igaz csak 1-1 részt láttam akkor ha éppen elkaptam a tv-ben, így azért biztos jobb lesz :mrgreen: Emlékszem Kate akkor még egy vén szipirtyónak tűnt, most majd 10 évvel idősebben... :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: