lordgabi írta:Sikerült elég szépen rápörögni, a második évad 6. részénél járok, -harmadik napja, hogy elkezdtem a sorozatot- elég felemás érzéseim voltak a második évad kezdetén, de beindult ez is lassacskán, bármi is lesz az évadzáróban, roppant mód örülök, hogy bejelentették a 3., befejező(?) évadot, visszaolvasgatok majd a spoilerekbe, ha végeztem vele, és lehet megosztok én is egy-két gondolatot.

Két napja fejeztem be, nagyon jó időtöltés volt ez a dara.
A komplett sorozat 9/10.
Az első évad ugye a könyv alapján készült, a másodikat pedig már a rendezők dobták össze, jár a taps érte.

Szerk.: felesleges bőven írni a színészekről, és a rendezésről, mert elit volt végig a színvonal, a zenék pedig csak megkoronázták az egészet.
Ha nem tudtam volna előre, hogy lesz harmadik évad, akkor is megelégedtem volna egy ilyen zárással, komoly színvonal volt az évadzáró. 8-9 hónap, és folytatás, fogalmam sincs, hogy milyen irányba fog haladni a történet, de van miből meríteni, szerk.: szépen építkezett jobban belegondolva a történet még a végén is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sajna nem vagyok elég képzett angolból, hogy teljesen értettem volna a zenét, amit Kevin énekelt, ha eredetileg berakta volna az HBO magyarul a szövegét, az még nagyobbat dobott volna rajta, de utólag lefordítottam és visszanéztem, perfekt így is.
Tavasszal pedig érkezik a két kedvenc: a Banshee, és a GoT.