Jah, végsebességben jó, csak megállni nem tudKerlon írta: Kova fiam megenné reggelire a kezdőjét.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 8:19
Jah, végsebességben jó, csak megállni nem tudKerlon írta: Kova fiam megenné reggelire a kezdőjét.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. február 26., hétfő 8:14
Miért venné meg a PSG Theot?Kercsó írta:Majd nyáron, edzésen tesztelhetik, hogy Theo vagy 'bappé a gyorsabb.Realista24 írta: De Nacho az egyik leggyorsabb játékosunk. Mbappé kezdőjével meg senki nincs versenyben nálunk, főleg nem Theo szerintem.![]()
Addig nem szeretném a kettőt egyszere pályán látni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 26., hétfő 8:03
Kova fiam megenné reggelire a kezdőjét.Realista24 írta:De Nacho az egyik leggyorsabb játékosunk. Mbappé kezdőjével meg senki nincs versenyben nálunk, főleg nem Theo szerintem.Kercsó írta:
Max azért lenne logika benne, hogy Mbappét megfogja sebességben... de szerintem a rutin Nacho mellett szól.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 26., hétfő 7:57
Majd nyáron, edzésen tesztelhetik, hogy Theo vagy 'bappé a gyorsabb.Realista24 írta: De Nacho az egyik leggyorsabb játékosunk. Mbappé kezdőjével meg senki nincs versenyben nálunk, főleg nem Theo szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 7:50
De Nacho az egyik leggyorsabb játékosunk. Mbappé kezdőjével meg senki nincs versenyben nálunk, főleg nem Theo szerintem.Kercsó írta:Max azért lenne logika benne, hogy Mbappét megfogja sebességben... de szerintem a rutin Nacho mellett szól.Realista24 írta:A hírek szerint Theo mostani teljesítménye arra késztetheti ZZ-t, hogy ő kezdjen a PSG ellen Marcelo helyén, ha nem lesz bevethető. Elvileg az Espanyol ellen is ő fog kezdeni.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 26., hétfő 7:49
Max azért lenne logika benne, hogy Mbappét megfogja sebességben... de szerintem a rutin Nacho mellett szól.Realista24 írta:A hírek szerint Theo mostani teljesítménye arra késztetheti ZZ-t, hogy ő kezdjen a PSG ellen Marcelo helyén, ha nem lesz bevethető. Elvileg az Espanyol ellen is ő fog kezdeni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 26., hétfő 7:41
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 24., szombat 14:29
Nincs a keretben.wZoLee7 írta: Nem is tudom hirtelen padon ott lesz e, de ilyen jo kis szeles idojarasban ha kepes beallni utana akkor nem normalis
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 24., szombat 14:27
Nem is tudom hirtelen padon ott lesz e, de ilyen jo kis szeles idojarasban ha kepes beallni utana akkor nem normaliskodo írta:Kihúzták a bölcsességfogát.Torquemada írta:Asensioval mi lett ? Mire jön a nagy meccs, elfogyunk.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. február 24., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 24., szombat 14:13
Kihúzták a bölcsességfogát.Torquemada írta:Asensioval mi lett ? Mire jön a nagy meccs, elfogyunk.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. február 24., szombat 14:05
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. február 24., szombat 12:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 24., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 24., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. február 23., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 23., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 23., péntek 15:53
Valamelyik moderator tegye mar ki, fizetek is ertewxyz írta:Ezért írtam őt. Ők is hihetik ezt róla.pheco írta:Kb Isco lehetne a legjobb potlasa Ininek
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 23., péntek 15:50
Ezért írtam őt. Ők is hihetik ezt róla.pheco írta:Kb Isco lehetne a legjobb potlasa Ininek
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 23., péntek 15:14
Meg azt, hogy megszabadulnánk Iscotól. Ő már Jamest is visszahozná a helyére, csak csapaton kívül lássa...Realista24 írta:De legalább drága lenne, ha más nem, ennyit fel lehet írni a számlájára.
Asensio már nem az a kaliber, akit kölcsön adsz. Nem is kell. Lassan kimegy CR meg Benzema, aztán robbanthat. Pont jó korban lesz, eddig még fejlődik is majd elvileg.Anthony írta:ha nem itt, akkor kölcsön adni máshova, de miért ne itt
Jelenlévő fórumozók: 70 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem