Elképzelni nem tudjuk,hogy mennyire szerencsések vagyunk.
Bajnokok Ligája
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Bajnokok Ligája
Zseniális,hogy uborkaszezonban azon veszekedünk,hogy melyik bl címet hozó gól volt nagyobb ZZ-é vagy a welszi szamurájé, illetve,hogy melyik volt nagyobb menetelés, amikor megbactuk a komplett pl-t +psg-t vagy a komplett bundást a világverő bayernnel együtt +atmát.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy a felső okfejtést nem adom, tekintve a labda ívét és azt a csípő mozdulatot, nem mondom hogy ZZé könnyebb volt.gutihaz14 írta: mindketto tokeletes talalat es blt cimet ert de szerintem egy ilyen ollozast nehezebb kivitelezni de nem lehet belekotni egyikbe sem.
csak a jatekosok iranti szimpatia dontene szerintem ha egymas melle allitjuk a ket talalatot
De nem kurva mindegy? Épp elég baszó tény hogy mindkettő rm pillanat egy kibaszott bl döntőben.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1KAG írta: Én a 17-es évre nyomtam.
Szerintem az a csapat volt a csúcs. Ott jött össze a legjobban minden.
Na meg az a döntő.
Olyan oromfocit keveset lattam, mint ami abban a döntőben volt.
Detto.
Mindig is azt akartam hogy mi legyunk az elso cimvedok. Nagy orom volt pluszba.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
ThePilgrim
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azért jó dolog olyan témákról beszélgetni, hogy az elmúlt 9 BL szezonban aratott 5 győzelemből (miaf@sz?) kinek melyik a kedvence, melyik BL-döntős csodagólunk volt nagyobb, vagy hogy überelte-e a mostani generáció az ötszörös BEK-győztes Di Stefano bandát...
Amúgy nekem az idei a top. Persze friss még az élmény, de ez a kieséses szakasz...
Amúgy nekem az idei a top. Persze friss még az élmény, de ez a kieséses szakasz...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én a 17-es évre nyomtam.
Na meg az a döntő.
Na meg az a döntő.
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ami nálam döntő tényező, hogy olyan ZZ-féle gólt nem láttam még, ollót már jó néhányat.
Ettől függetlenül persze 10/10es az a Bale gól is.
Ettől függetlenül persze 10/10es az a Bale gól is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
egyébként igen, de szerintem is látványosabb az ollózás. gyönyörű volt Zizu gólja is, de az a Bale gól... ZZ reakciójában benne volt mindengutihaz14 írta: mindketto tokeletes talalat es blt cimet ert de szerintem egy ilyen ollozast nehezebb kivitelezni de nem lehet belekotni egyikbe sem.
csak a jatekosok iranti szimpatia dontene szerintem ha egymas melle allitjuk a ket talalatot
ja és írom mindezeket úgy, hogy Bale-t egy büdös parasztnak tartom, Zidane meg nálam a legnagyobbak egyike, focistaként edzőként és emberként is.
Nehéz döntés egyébként. A 10. történelmi este volt, főleg ahogy megnyertük, sírból visszahozva, és az a fejes olyan gátakat tört át, aminek köszönhettünk a további címeket. Szóval nálam a 14 meg 22 egyformán top, mindkettő más okból kifolyólag.
mindketto tokeletes talalat es blt cimet ert de szerintem egy ilyen ollozast nehezebb kivitelezni de nem lehet belekotni egyikbe sem.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem.Sierra írta:Pedig Bale-nek sikerült felülmúlnia 2018-ban.kecsu10 írta: De 2 évvel később Zidane gólja, talán az volt a leginkább felfoghatatlan, olyat egyszer látsz az életben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pedig Bale-nek sikerült felülmúlnia 2018-ban.kecsu10 írta: De 2 évvel később Zidane gólja, talán az volt a leginkább felfoghatatlan, olyat egyszer látsz az életben.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Hú nehéz kérdés. Vagyok már annyira öreg, hogy emlékezzek a régiekre is. 2000-ben mikor Redondo megkerülte Berget, Mcmanaman gólja a döntőben, vagy ahogy Raul elhúzta Canizares mellett... De 2 évvel később Zidane gólja, talán az volt a leginkább felfoghatatlan, olyat egyszer látsz az életben. Mégis azt gondolom, hogy az idei volt a legnagyobb győzelem, mert az idei csapat ebben a mezőnyben finoman szólva sem volt esélyes. Aztán a legnehezebb ágon sikerült. Szerintem ez fáj a a világnak a legjobban, ebben szinte biztos vagyok. Mindenki várta mikor esik ki a Madrid a nagy "korszakos" csapatok ellen, főleg az xg huszárok, erre az öreg csapat megnyerte. Kicselezhetetlen Vandajk meg csak lesett
De én nem feledem a 12 évet sem, amikor állandóan kiestünk, és minden lúzer kis fiatal gyerek röhögött rajtunk. Én viszont kitartottam a legnehezebb időkben is. Pedig volt itt Heinze és Metzelder is. Valahol láttam, hogy a Real Madrid 6 bl győzelemmel rendelkezett 1990-re. Aztán jött Cruiyff és megváltoztatta a futballt. Jött a valaha volt legjobb Messi is. Azóta a Barcelona 5 bl győzelem, a Madrid 14. Na ez az igazi fegyvertény. Mert nekik az elmúlt 30 év tuti a legsikeresebb időszak, nekünk viszont tuti nem,
mert volt itt a Puskas féle csapat is. S mégis így állunk. Ez ennyi azt hiszem.
mert volt itt a Puskas féle csapat is. S mégis így állunk. Ez ennyi azt hiszem.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
14-es donto mindent visz, az Alianzos 0-4 az egyik legedesebb Realos elmenyem, de osszessegeben az idei meneteles nagyobb katarzist okozott. Mindketto felejthetetlen es megismetelhetetlen aztan a ketto kozott meg triplaztunk is.
Mennyire imadom ezt a csapatot…
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nálam is egyértelműen 14 vagy 22, de az a 3 éves leuralás, óriási fölény és első duplázás sem kutya 
13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára (
), Isco első goljára is (a Betis ellen? a debütálásán?), a Bayern elpusztítására, innen CR-re, ahogy mutatta a 15-öt, na meg arra a sorfal alatti szabadrúgás gólra ahh stbstb. . 10 voltam mire megnyertük a tizediket. Akkoriban sajnos még nem tudatosult bennem, hogy mit is tettünk és milyen nyomás van a csapaton. Még nem voltam ízig-vérig madridista, mivel még egy kis taknyos voltam 
Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.
A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?
16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten
. Imádom. Innen is boldog szzülinapot neki. Valaki folyton azt a megmozdulását emlegeti, de sosem jut eszembe ki az. Majd jelentkezzen
.
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el
Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal
és még sorolhatnám. +Gumibogyó kihagyott büntetője
Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést
. Szóval ez olyan év volt, hogy mindenre lett volna válaszunk.
Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.
Szóval nálam ez 22.
És még így is mennyi mindent kihagytam...
13 őszén, 9 évesen kezdtem szurkolni a csapatnak. Még tisztán emlékszem a Clásicóra, Jesé góljára (
Az a szar gól, Bale kihagyott helyzetei stbstb. Már azt hittem vége, de nem ismertem eléggé a csapatot. Apámmal néztem, akinek a fodball iránti szerelmemet is köszönhetem. Ő valahogy a 80-90 perc között már el is ment zabálni vagy mi, de pár perc múlva jöhetett is vissza, hallva az ordításomat. Másokhoz hasonlóan én sajnos nem mondhatom, hogy ez volt a legjobban átélt pillanatom, (ott van a top 3-ban) de biztos az lett volna ha érzelmileg elég fejlett vagyok.
A triplázás nálam is úgymond "várható" volt. Nem lepődtem meg egyik siker után sem. Annak a csapatnak mindenki tudatosította az erejét. Nem lennék meglepődve, ha az ellenfelek seggdugasszal játszottak volna, amennyire fosni lehetett attól a csapattól. Minden poszton klasszisok és legendák játszottak. Hát milyen csapat az ahol egy James, Pepe, Isco/Bale, goldenboy Asensio, prime Morata (ez kurvahülyén hangzik) ül a padon?
16-ban bizonyítottuk, hogy a legvastagabb idegeink is nekünk vannak. LV és az a labdapörgetés Atyaisten
18-ban megmutattuk, hogy bármeddig is ér a szar, mi akkor is Európa királyai vagyunk.
17-ben meg csak egyszerűen faszra húztunk mindenkit. Hány gólt kapott az a Juve a döntő előtt a BL-ben összesen? Hármat? Beszarás. És Casemiro akkori bombái is külön kedvencek. Asensio aranyfiunk meg mit ment akkor. Sosem felejtem el
Ami viszont idén történt az leírhatatlan. Minden tökéletes volt. KAK back-to-back triplája, Vinidzsí szopatásai, Rodrygo klasszis megoldásai, Modric mint a jó bor, prime Carvajal, baszógép Militao-Alaba, na meg persze a nagy fal
Valaki írta is, hogy ha valami másképp történik akkor beüt a szar, de biztos vagyok benne, hogy pl. ha Rodrygo aznap este nem duplázik, jött volna az Asensio dugó. És kapná az új szerződést
Annyi örömet okoztak nekünk ezek a srácok, hogy a hétköznapi problémák csupán porszemmé törpültek mindemellett. És az a másnapos fáradtság a hajnali 2-ig való virrasztás után milyen édes tud lenni. Annál sincs sok jobb dolog.
Szóval nálam ez 22.
És még így is mennyi mindent kihagytam...
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nálam kis gondolkodással 14..
Nem volt Xabi
amúgy is szar kezdő
Casillas baki
Ramos
Marci gólja
Majd Carlo üvöltve csapkodta az asztalt a meccs utáni sajttájon, ahogyan beugrált a 3 (részeg?) állat: M12, Ramos, meg Pepe...
Nem lenne 11, meg 12, meg 13, meg TIZENNÉGY a tizedik nélkül..
De amúgy kabbe kodo, ilyen g**i kérdés nincs mégegy..
Nem volt Xabi
amúgy is szar kezdő
Casillas baki
Ramos
Marci gólja
Majd Carlo üvöltve csapkodta az asztalt a meccs utáni sajttájon, ahogyan beugrált a 3 (részeg?) állat: M12, Ramos, meg Pepe...
Nem lenne 11, meg 12, meg 13, meg TIZENNÉGY a tizedik nélkül..
De amúgy kabbe kodo, ilyen g**i kérdés nincs mégegy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jó, de ki a franc védi meg a BL címet MÁSODSZOR IS?!?füst írta: 17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?
- Galacticos
En a 16os dontot se sorolnam ennyire hatra. Mondjuk nem tudom melyik ele raknam
De azert egy 10rugasos buntetoparbajban nyerni az is katarzis volt az atleti ellen meg foleg.
De ha donto akkor nekem valamiert a 17es azt a juvet igy megverni zseni volt.
Jo mondjuk a 14is ahogy iker sirt oromebe az egyenlitesnel, vagy marcelo golorome... Aaa mindegyik zsenialis.
De azert egy 10rugasos buntetoparbajban nyerni az is katarzis volt az atleti ellen meg foleg.
De ha donto akkor nekem valamiert a 17es azt a juvet igy megverni zseni volt.
Jo mondjuk a 14is ahogy iker sirt oromebe az egyenlitesnel, vagy marcelo golorome... Aaa mindegyik zsenialis.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Úristen ez a videó… még mindig
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
17-es, a juve elleni döntő volt nekem a katarzis csúcsa. Mert mégis ki a franc védi meg a BL címet?
en is pont igy. akkora extazasban voltam a 2014es donton mint soha de ennyire underdogkent es ilyen forditasokkal meg meg soha nem nyertunk blt mint iden. 2014re nyomtam
valamelyik univerzumban:
- ateeemadrid
Ha döntő, akkor decima, ha menetelés, akkor az idei. De a mostani az talán nagyobb sporttörténelem, ennyi comebackkel, öreg csapattal, az újgazdag geci trión keresztül. Mint egy hollywoodi film.