akkor kézenfekvő a Hazard-Di Maria csereericco írta:Csak Mourinhonak nem kellett, mivel már itt volt Di Maria.

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 6., csütörtök 17:11
akkor kézenfekvő a Hazard-Di Maria csereericco írta:Csak Mourinhonak nem kellett, mivel már itt volt Di Maria.
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. június 6., csütörtök 17:07
bizonyos tekintetben szerintem Bale jobb választás ilyen téren, mert jobban beleillik a klub imagebe. Ahhoz meg, hogy marketing szempontból mennyi az értéke valakinek közrejátszik az is, hogy honnan jön az illető, mekkora vásárlói rétegre tud hatni, mennyi terméket tud ezáltal eladni. Minden bizonnyal szigetországban többet ki lehet hozni Baleből, de pl Dél Amerikában már nem. Pl. a cégek is eszeint választanak sokszor arcot, hogy az adott piacon ahol gyengébbek a riválisnál, kivel tudnának előnyhöz jutni stb... Remélem érthetően ki tudtam magam fejeznimorientes írta:Ahhoz,hogy valaki fel tudja magát építeni,marketing szempontból,ahhoz kell egyfajta tehetség.Erre Beckham a legjobb példa.Na most ha Bale-akiről mindig is azt mondják,hogy nem az a magamutogató,sőt inkább szerény fickó-fel tudja építeni az imidzsét,akkor rendben.
Viszont ebből a szempontból-s nem csak azért mert brazil,bár ez is jócskán benne van-Neymar előrébb jár,mert ő már,marketingszempontból mindenképp,felépítette magát...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 16:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 15:53
Őőőő, én indokoltam is, nem olvastad?ericco írta:Szerintem meg ez hülyeség. Hogy miért? Azt én is megtartom magamnakDonát írta:Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek, h ki váltja majd CR-t, és Messit. Mivel ő ki tudott emelkedni Dél-Amerikában (lévén nem Hazard, Bale, és Götze volt a vetélytársa), most kíváncsiak rá a tömegek. Ha Bale nagy csapatba igazolna, teszem azt a Real Madriba, akkor nem nyomná az Adidas?De Messi és Ronaldo sem tart ott, hogy olyan sürgősen az utódjukat kelljen keresni. Főleg az előbbiét, aki még mindig csak 25 éves.
A többit CS0ki már leírta. Bizony, ha profi és világhírű focista akrsz lenni, és tegyük fel, hogy a tehetséged is megvan hozzá, jobban teszed, ha Brazíliába születsz, mint mondjuk Mongóliába.
(már nem tudtam szerkeszteni, sry a dupláért)
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 15:49
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 6., csütörtök 15:49
Szerintem meg ez hülyeség. Hogy miért? Azt én is megtartom magamnakDonát írta:Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek, h ki váltja majd CR-t, és Messit. Mivel ő ki tudott emelkedni Dél-Amerikában (lévén nem Hazard, Bale, és Götze volt a vetélytársa), most kíváncsiak rá a tömegek. Ha Bale nagy csapatba igazolna, teszem azt a Real Madriba, akkor nem nyomná az Adidas?
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 6., csütörtök 15:43
Azon a nyáron a Chelseat választotta, de előtte egy évvel Zidane beajánlotta Varane és Fofana mellett a vezetőségnél, a játékos is két League1 legjobb játékosa cím után hajlott a váltás felé, és a spanyol ligát részesítette előnyben. Csak Mourinhonak nem kellett, mivel már itt volt Di Maria. Lucasszal ugyanez volt a helyzet. Tavaly nyáron Riberio nem szerette volna teljesen elveszíteni Perez és a Real Madrid bizalmát, amikor a Neymar family durván pofánköpött minket, így felajánlotta másik ügyfelét, Lucas Mourat. Mourinhonak ő sem kellett.csibi írta:romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 15:25
Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek,
Én is sajnálom, hogy nem mentünk rá...Főleg, hogy még csak az első szezonja volt, lesz még jobb a gyerek valószínűleg. Kérdés, hogy jönni fog-e valaha ide. Az a "szerencse", hogy már most is rohadt sokat keres, nem lesz rákényszerítve az új szerződés aláírására. 4 évig van még szerződése, esetleg 3 év múlva, 25 évesen lehet, hogy váltani akar majd, és akkor lehet esély arra, hogy idejön.romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 15:18
Bale biztos belemenne,hogy a klubnál maradjon a marketing zseton,mikor a spurs 170ezer font heti apanázst ajánlott fel neki+ő lehet a PL arca...Géci
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 15:16
Bolond 1 napig dolgozott rajta valaki a photoshoppalnumberone1 írta:kicsit gyurt a fotozkodas elott, be is durrantak azok a musklik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 6., csütörtök 15:06
kicsit gyurt a fotozkodas elott, be is durrantak azok a musklik.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 6., csütörtök 15:03
Nem én hasonlítottam a brazilhoz.A játékát meg cart se.A médiáról szólt a dolog,hogy Neymar többet van az ujságokban.Erre mondtam hogy a brit meg az europai sajtóban mostanság biztos nem.Kb egál.Belépő kártyának azért szerintem jobb mint a brazilé :roll: :lol:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 6., csütörtök 15:01
Most olyan játékosokról beszélünk (legalábbis én), akiért ki kell adni egy rakat lóvét.Vagy ott van Messi, róla sem töltenek fel videókat a youtubera, ahogyan a pöcsén pörgeti a labdát, mégis népszerű.
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. június 6., csütörtök 14:59
+1csibi írta:romo tett fel egy videót hazardról. pfu mit csinál az a srác. de kár, hogy a cselzit választotta. inkább ő jönne, mint bale.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 6., csütörtök 14:57
Realista24 írta:Lehet, hogy jobb, sőt, de egy ilyen mértékű kiadásnál szinte nagyobb hangsúlyt kap a gazdasági megtérülés, mint a sportszakmai.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 14:57
Szerintem ez hülyeség, nem feltétlen brazilra van kiéhezve, mondjuk arra nyilván kíváncsiak az emberek, h ki váltja majd CR-t, és Messit. Mivel ő ki tudott emelkedni Dél-Amerikában (lévén nem Hazard, Bale, és Götze volt a vetélytársa), most kíváncsiak rá a tömegek. Ha Bale nagy csapatba igazolna, teszem azt a Real Madriba, akkor nem nyomná az Adidas?ericco írta:Neymar értékét nem a celebkedés és a magamutogatás vitte fel. Max Brazíliában, ide azok a hírek, műsorok korlátozottan jutottak el hozzánk, Európába. Neymar szerencséja az, hogy a világ ki van éhezve egy újabb zseniális brazil focistára. Ronaldinho már rég volt a toppon, Kaká rövid ideig, Robinho pedig csak igéret maradt.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 6., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 14:53
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem