Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Legkisebbtobi

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. december 14., szombat 18:37

csak tudnam hogy ilyenkor hol vannak a moderatorok... kesz csatater megint a sok fogyatekos miatt az egesz forum...

bar lehet jobb ilyenkor ezt hagyni :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 14., szombat 18:36

Torquemada írta:Sok meccset láttam már, de ilyen csatárteljesítményhez még nem volt szerencsém. Hihetetlen képességek, nagy koncentrálás kell ahhoz, hogy valaki 90 perc alatt még véletlenül se passzoljon saját emberhez. Neki sikerült. Az, hogy nem rúg gólt amikor nagyon kellene, nem újdonság, fel sem hozom.
Most nem kezdem el, hogy Moratát a kezdőbe, mert ő sem különb egy szemmel sem. De azt nem értem, hogy az egyébként jól focizó Modricot, Iscot lehozzák, ez a rakás szerencsétlenség meg fent marad. Oké, hogy nem ugyanaz a poszt, de meg lehetett volna oldani nélküle, úgyis feleslegesen volt a pályán. Bármibe lefogadnám, ha Jesé kap 30 percet Benz helyett, megfordítjuk.
Jövőre kötelező venni egy csatárt, (vagy ha sikerül, még télen) a Balere feleslegesen kidobott vagyonból kettő is összejött volna. Középszerű Benzemákkal, Moratákkal nem lehet semmit nyerni, amikor a közvetlen riválisoknál Neymarok meg Diego Costák szaladgálnak.
Igen Trófeákat csak olyan zsenikkel lehet nyerni, mint Thomas Müller vagy Mario Gomez... :mrgreen: Nem benzemát akarom védeni mert nekem sem a szivem csücske, de ez a fertő amit Perez papa ragasztott a mai madridizmusra már fájdalmas.A trófeákhoz egy ilyen keret esetében(mert a keretünk atom) 1 valami kell, csapatmunka amihez idő kell, akár 6 hónap,vagy egy év de még lehet 2 is.Áldom azt a napot amikor özil eltakarodott innen, de fontos eleme volt a támadó játékunknak, így szinte 0áról kellett felépíteni egy új rendszert, és ez amit eddig látok nekem nagyon bejön de idő kell ,hogy teljesen kiforrja magát, egy jó formában lévő Benzema hasznos tagja tud lenni ennek, mert sokat zár vissza, jól megérti magát Cével(ami rendkívül fontos a mai madridban) és technikailag beleillik a csapatba.Na mind1 nem is Benz a lényeg, hanem ez az egész, emlékszem 2009re ondótol fröcsögött mindenki,hogy jaj káká meg Cé eggyütt, megállíthatatlanok lesznek, triplázás lesz blablabla...azóta nyert bl-t egy Chelsea meg egy inter, Diego Milítókkal meg Fernando Torresekkel miért? mert csapatként működtek+a legfontosabb tényező, a szerencse...Wake up Madridizmus !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 14., szombat 18:35

küzd:D:D:D:D:D:D:D mondjuk úgy zsebre tesz egy valag pénz a semmiért:) képességekben meg lehet hogy rendelkezik jobb képességekkel, de amit megmutat belőlük semmi....Özillel összehasonlítva pl, ami baromság mert más poszt, lazán zsebre lenne rakva mind vállogatott mind csapat szinten.... az van hogy emberünk egy örök ígéret és az is marad, de ő egy Madridhoz kevés...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 18:30

teszler írta:hehe.

csak egy kérdés. hasonlítottad már össze magadban Benzemat és R9-et?
ha igen akkor írnál róla pár sort nekem?
hova hasonlítsam? :lol:
felesleges.
bezzeg te, akkor évekig nyomorékozol valakit, az nem számít (higaiun, özil, bale, di maria)
általad felsorolt játékosok mind gyengébb képességűek benzemánál; illetve bale-t nem tudom miért teszed bele a listába múltkor egyszer írtam róla, hogy neymar sokkal több nála játékban, ha fájnak neked a tények, arról én nem tehetek. meg ma írtam, hogy rakás szar volt, és az is volt. benzema is az volt, marcelo is az volt, céronaldo is az volt. elégedett vagy?

:lol:
meg ez a fifás baromság, te évekig nyomorékoztad özilt magadból kikelve, minden hétvégén. az smafu
aztán vmi oknál fogva benzema még itt van és küzd, özil meg bepucsított inkább és eltakarodott :lol:
Kép
Kép
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 14., szombat 18:27

Középszerű Benzemákkal, Moratákkal nem lehet semmit nyerni, amikor a közvetlen riválisoknál Neymarok meg Diego Costák szaladgálnak.
nálunk akkor cr egy semmi, vagy mi? vagy costa meg neymar mellett 11 zseni szaladgál egyfolytában?
pihenjetek már jó emberek, azért ennyire nem kell a ló túl oldalára átesni...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:26

Azért akkor már volt vagy 100 kg. De ilyen teljesítményt mindig le tudott hozni, mint ma Benzema.
Ennyire gyenge teljesítményt nem hiszem, hogy le tudott volna hozni.
Hala Madrid!

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 14., szombat 18:26

Torquemada írta:Hihetetlen képességek, nagy koncentrálás kell ahhoz, hogy valaki 90 perc alatt még véletlenül se passzoljon saját emberhez. Neki sikerült.
sajnos nem. :-(
Pass Accuracy 78%

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 14., szombat 18:26

ez még mindig csapatjáték, több emberen múlnak a dolgok, egymás teljesítményei is.
fogd már fel légy oly kedves, h volt egy kibaszott mérkőzés, és ez a francia ember olyan kibaszott takony szar mérkőzést játszott, amilyet ember még nem sűrűn látott labdarúgó mérkőzésen.

ki a rákot érdekel itt a csapat? meg a 3 pont? meg ilyenek.

meg ez a fifás baromság, te évekig nyomorékoztad özilt magadból kikelve, minden hétvégén. az smafu
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. december 14., szombat 18:25

R9-nél is emlékszem olyan meccsre, amikor egy momentuma sem volt
Azért akkor már volt vagy 100 kg. De ilyen teljesítményt mindig le tudott hozni, mint ma Benzema.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2013. december 14., szombat 18:22

Sok meccset láttam már, de ilyen csatárteljesítményhez még nem volt szerencsém. Hihetetlen képességek, nagy koncentrálás kell ahhoz, hogy valaki 90 perc alatt még véletlenül se passzoljon saját emberhez. Neki sikerült. Az, hogy nem rúg gólt amikor nagyon kellene, nem újdonság, fel sem hozom.
Most nem kezdem el, hogy Moratát a kezdőbe, mert ő sem különb egy szemmel sem. De azt nem értem, hogy az egyébként jól focizó Modricot, Iscot lehozzák, ez a rakás szerencsétlenség meg fent marad. Oké, hogy nem ugyanaz a poszt, de meg lehetett volna oldani nélküle, úgyis feleslegesen volt a pályán. Bármibe lefogadnám, ha Jesé kap 30 percet Benz helyett, megfordítjuk.
Jövőre kötelező venni egy csatárt, (vagy ha sikerül, még télen) a Balere feleslegesen kidobott vagyonból kettő is összejött volna. Középszerű Benzemákkal, Moratákkal nem lehet semmit nyerni, amikor a közvetlen riválisoknál Neymarok meg Diego Costák szaladgálnak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 14., szombat 18:21

R9-nél is emlékszem olyan meccsre, amikor egy momentuma sem volt, mert a társak egyszerűen nem találták meg őt a labdákkal, az ellenfél jól és összeszedetten védekezett, hisz azért vannak ott. Benzema november egyik legjobbja volt, remekül összejátszott a két szélső támadóval. Ma épp mindhárman gyenge napot fogtak ki. Na bumm, ilyen a foci. Nem papíron játszák. Jövő héten egy durván felforgatott védelmünk lesz a Mestallában, lehet pont ez a hármas, Benzema jó játékának köszönhetően fogja megmenteni nekünk a 3 pontot.
Merci Zizou!

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 14., szombat 18:19

hehe írta:hallod Banán, ennyi eővel lenne kábé 5 ember a csapatban, aki mezhez méltó :lol:

ez még mindig csapatjáték, több emberen múlnak a dolgok, egymás teljesítményei is.
Hallod, nekem nem magyarázod meg, hogy én Benzre utazok, ezt utálom a legjobban... ne mutogass másra. Egyszerűen zavar, hogy évek óta alibizik, tedd már mellé mennyi jó meccse volt és mennyi rossz, ha több a rossz akkor egyértelmű. Mellesleg, nem tudnál ma 5 embert mondani, aki nála is rosszabb lett volna, teljesen feleslegesen vagdalkozol meg röhögsz.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 14., szombat 18:19

nagyon nevetséges vagy hehe... ha valaki szidja az egyik játékost, aki kb semmit nem mutatott, akkor az a fifán nőtt fel, bezzeg te, akkor évekig nyomorékozol valakit, az nem számít (higaiun, özil, bale, di maria). nincs egy hsz-ed, amiben nem a fifát említenéd, neked nem tudom honnan van ez a fóbiád. bezzeg Benzema, aki az említettektől semmivel sem jobb játékos, sőt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2013. december 14., szombat 18:20-kor.

teszler

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:18

hehe.

csak egy kérdés. hasonlítottad már össze magadban Benzemat és R9-et?
ha igen akkor írnál róla pár sort nekem?
Hala Madrid!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 14., szombat 18:16

hallod Banán, ennyi eővel lenne kábé 5 ember a csapatban, aki mezhez méltó :lol:

Kép
Kép
Kép

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 14., szombat 18:15

egy dolog a forma és egy dolog a mentalitás...hogy nem szakadok meg, egész egyszerűen benne nincs semmiféle alázat, ezt a múltkori fotós dolog is jól mutatta....

Amúgy meg hihetetlen ólomléptű madárka az emberünk. és technikailag max átlagos...de szerencsére rendelkezik egy olyan tipikus luzer mentalitással...

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 14., szombat 18:14

Nevetséges ez a vergődés, amit itt lenyomtok az érdekében. Szar volt? Szar volt! Többször volt szar, mint jó? Igen. Ezek után ne gyertek itt szmájlikkal meg a FIFA-val, lehet mellébeszélni de ezt nem mindenki nyalja be. Nem mezhez méltó teljesítmény, ugyanez volt a baj Özillel is, az is irritált.

teszler

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 14., szombat 18:14

A szomszéd fűje mindig zöldebb,Karimot sokat szídtam jogosan, mostanában jól tolja, egy rossz meccs belefér.Leszokhatnátok már erről, hogy minden pontvesztés után FIFA Managereztek ,a játékot is leoffolta az EA Sports szóval ti is abbahagyhatnátok már. :mrgreen: Ez a keret bivalyerős, nem hiányolok senkit még Arbeloa is a kirakós része...ha jól van felhasználva a keret szezon végén trófeák lesznek, ha meg nem akkor valószinüleg nem jól lett felhasználva a keret.
FIFA.. :ike: :lol:

teljesen mindegy milyen erős a keret, nem lesz se bl se bbva aztán majd utána nektek se fog tetszeni ez a sok flop teljesítmény.
Hala Madrid!

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 14., szombat 18:10

hehe írta:én csak azon röhögök, hogy itt veritek magatokat, sikítva röhögök rajtatok, mintha összedőlt volna a világ, mindennek elmondjátok benzemát, ramost meg ancelottit, ti mind, akik a fifa sorozathoz vagytok szokva, ahol aztán kurvára nem számít a forma, a pixelpetiknek nincs rosszabb napja, benzema és ancelotti nem érdemlik meg, hogy éljenek.
kurva nagy problémáitok vannak nektek :lol: :lol: :lol:
mintha Magyarország kikapott volna a vébédöntőben igazságtalanul :lol:
+1
benzemát le kell ültetni a padra gondolkodni azt majd összekapja magát megint
Kép

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2013. december 14., szombat 18:09

teszler írta:
Nem akkor kell Benzemától a jó teljesítmény igazán, amikor amúgy is rommá verjük az ellenfelet, hanem ilyen meccseken. Sok hasonló meccsen volt már flop a faszikám, ez sem volt kivétel. Ez a legnagyobb bajom vele. Ügyes meg minden, de nekem még kevés.
Ez így igaz. Úgy bírom azokat akik ilyenkor mondogatják, hogy egy szar meccs belefér..

Pont, hogy kurvára nem fér bele, nem akkor van szükség rá amikor 4-5-6 - 1 -ekkel nyerjük a meccseket a CR triplákkal, hanem ilyenkor....az ilyen meccseken megy el a bajnokság és amit ma mutatott hát az édes kevés volt, többszőr botlott bele a labdába, mint megtartotta.

Suarezt elnézegetném helyette most már.. :hmmm:
A szomszéd fűje mindig zöldebb,Karimot sokat szídtam jogosan, mostanában jól tolja, egy rossz meccs belefér.Leszokhatnátok már erről, hogy minden pontvesztés után FIFA Managereztek ,a játékot is leoffolta az EA Sports szóval ti is abbahagyhatnátok már. :mrgreen: Ez a keret bivalyerős, nem hiányolok senkit még Arbeloa is a kirakós része...ha jól van felhasználva a keret szezon végén trófeák lesznek, ha meg nem akkor valószinüleg nem jól lett felhasználva a keret.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: