OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 2., szerda 19:39

Realista24 írta:
Remy írta: Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.
Akkor fele ennyi se volt az uzemanyag, meg az egyeb koltsegek.
Ez nyilvánvaló. Cserébe azért a fizetések sok esetben nem nőttek ennyire. Ehhez viszonyítva mondom.

Családban anno más is csinálta abban az évben, hát most nem biztos, hogy bevállalná.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 2., szerda 19:35

Remy írta: Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.

Itt a bajoroknál 67-90 euró/ óra

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 19:33

Akkor fele ennyi se volt az uzemanyag, meg az egyeb koltsegek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. november 2., szerda 19:30

Off: De brutál mennyire elszálltak az árak. 2010-ben csináltam a jogsit, 1800 forint / óra. Most meg 6-7+ ezer / óra. Kegyetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2022. november 2., szerda 19:23

_Bushido_ írta: Plusz órák és egyebek nélkül? Kb felére gondoltam, meg r24 linkjében is kb ennyire jött ki.
Nem, ebben már benne vannak a plusz órák, vizsgadíjak, elméleti tanfolyamok és minden kutyafüle az elejétől a jogsi megszerzéséig.

Van amúgy egy minimum gyakorlati óraszám és minimum kilométer a forgalmi vizsga előfeltételeként, de normális tempóban a minimum óra nem feltétlen elég a minimum kilométer teljesítéséhez, szóval plusz órára már sok esetben akkor is szükség van, ha amúgy alapvetően nem ügyetlen az ember, ezzel érdemes lehet számolni.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. november 2., szerda 18:48

d.gergo írta:
_Bushido_ írta: Csinált valaki vagy ismerős/rokon mostanában jogsit? Mennyibe fájhat mostanában egy ilyen? 1ik ismerős fél milliót mondott tippre.
Én most járok a végénél, mindennel együtt nagyjából tényleg 500-600 ezer lesz a vége.
Az krvasokkk 😲😲😲
Plusz órák és egyebek nélkül? Kb felére gondoltam, meg r24 linkjében is kb ennyire jött ki.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 2., szerda 17:17

Nem a márka volt a lényeg hanem a koncepció :)

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 2., szerda 17:05

Halfkey írta: Oszkár nem megy arra?

Nagyon lezüllött lett. Haver a várt 9 óra helyett 12-t utazott, 75 euró helyett 90-et kértek tőle. Kényelem nulla... Akkor már inkább blablacar

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 2., szerda 16:36

rashidm írta:
rikko írta:

Idén tavasszal ott az alsó régiókban melóztam. Tippet ha elfogadsz, akkor segítek.

Bp - München vonattal 27-40 euró/ fő egy útra
München - Oberstaufen 23 euró/ fő egy útra, szintén vonat. Van átszállásal és anélkül is. Vonat száma: RE70

www.elvira.hu oldalon tudsz MÁV jegyet venni.
A német jegyhez pedig töltsd le a DB ( Deutsche Bahn) appot. Úgy könnyebb, olcsóbb és nem kell futkoraszni a pályaudvaron, hogy melyik vágányról megy a vonatod.
Ha van még kérdés, akkor írj bátran, segítek :)
Elvira-t akartam nézni, de a "keresési paramétereknek megfelelő ajánlatot nem ad." Az a RE70-es rémlik, sokszor bedobta nekem is. Még meglátom, max bemegyek a nemzetközi jegypénztárba és érdeklődöm.
www.elvira.hu csak BP - München viszonylatban ad jegyet.

A DB applikáció pedig a német vonatra.
:)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. november 2., szerda 14:15

Oszkár nem megy arra?

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. november 2., szerda 13:24

rikko írta:
rashidm írta: Valaki utazott valaha Oberstaufen-be? Párommal meglátogatnám a szülőket, de elég húzós ak vannak. Nézegetem a vonatjegy árakat, de 350 eur-nál olcsóbban nem tudom kihozni két fő részére, repülőjegy vagy busz meg még drágább...

Idén tavasszal ott az alsó régiókban melóztam. Tippet ha elfogadsz, akkor segítek.

München - Oberstaufen 23 euró/ fő egy útra, szintén vonat. Van átszállásal és anélkül is. Vonat száma: RE70

A német jegyhez pedig töltsd le a DB ( Deutsche Bahn) appot. Úgy könnyebb, olcsóbb és nem kell futkoraszni a pályaudvaron, hogy melyik vágányról megy a vonatod.
Elvira-t akartam nézni, de a "keresési paramétereknek megfelelő ajánlatot nem ad." Az a RE70-es rémlik, sokszor bedobta nekem is. Még meglátom, max bemegyek a nemzetközi jegypénztárba és érdeklődöm.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. november 2., szerda 12:47

rashidm írta: Valaki utazott valaha Oberstaufen-be? Párommal meglátogatnám a szülőket, de elég húzós ak vannak. Nézegetem a vonatjegy árakat, de 350 eur-nál olcsóbban nem tudom kihozni két fő részére, repülőjegy vagy busz meg még drágább...

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. november 2., szerda 12:45

Mavon Munchenig 38 eur egy jegy, ott meg megveszed ezt : https://www.bahn.de/angebot/regio/laend ... et-allgaeu
Ez 31 eur ket emberre, figyelj hogy ICE-re ne szallj fel vele, de amugy jo vagy.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. november 2., szerda 12:35

Realista24 írta:
Bencze írta:

Csak azutan vette meg a twitteret, hogy tett egy unreasonable ajanlatot amit azonnal elfogadott a twitter es szerzodesbe is foglaltak. Probalt kihatralni az uzletbol amig twitter be nem perelte es ezert KELLETT megvennie a platformot. Ja, es a szaudiak a masodik legnagyobb tulajdonnal rendelkezo entity mivel vilag leggazdagabb emberenek nem volt 44 milliard dollarja es kellett neki a szaudi kiralycsalad penze. Conman
Ha jol nezem a szaudiak "csak" kevesebb, mint 2 milliarddal szalltak be. Szoval ugy gondolom, hogy ez elenyeszo a 44 milliardhoz kepest.
Vagy van mas reszlet is?
Volt tobb befeketo is, tovabbi 19 ember rakott osszesen 7.1 milliardot az uzletbe a szaudi 1.9 milliard mellett.

Kiserik, hogy egy klasszikust idezzek toled amit ervkent hasznalsz: “nezed is?” A videoban tisztan elmondja az ember a jo dolgokat is a teslaval kapcsolatban. Igaz, nem sok idot kell arra pazarolni a 25 perces videoban.
cart írta: Igenybe vett valami 12.5 milliard dollaros bankhitelt is hozza, plusz voltak akik ingyen atadtak neki reszvenyeket 5 milliard dollar ertekben meg az arabokon kivul is.
Szoval 26.5 milliard nem a felisten Musktol jott.

Ja az meg van, hogy miutan a Thai barlang szerencsetlensegben visszautasitottak a “segitseget” valamelyik Thai vezetorol elkezdte hiresztelni, hogy pedofil mindenfele bizonyitek nelkul? Micsoda vezer es zseni. :)

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. november 2., szerda 12:29

Valaki utazott valaha Oberstaufen-be? Párommal meglátogatnám a szülőket, de elég húzós ak vannak. Nézegetem a vonatjegy árakat, de 350 eur-nál olcsóbban nem tudom kihozni két fő részére, repülőjegy vagy busz meg még drágább...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. november 2., szerda 12:13

Igenybe vett valami 12.5 milliard dollaros bankhitelt is hozza, plusz voltak akik ingyen atadtak neki reszvenyeket 5 milliard dollar ertekben meg az arabokon kivul is.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. november 2., szerda 10:54

Bencze írta:

Csak azutan vette meg a twitteret, hogy tett egy unreasonable ajanlatot amit azonnal elfogadott a twitter es szerzodesbe is foglaltak. Probalt kihatralni az uzletbol amig twitter be nem perelte es ezert KELLETT megvennie a platformot. Ja, es a szaudiak a masodik legnagyobb tulajdonnal rendelkezo entity mivel vilag leggazdagabb emberenek nem volt 44 milliard dollarja es kellett neki a szaudi kiralycsalad penze. Conman
Ha jol nezem a szaudiak "csak" kevesebb, mint 2 milliarddal szalltak be. Szoval ugy gondolom, hogy ez elenyeszo a 44 milliardhoz kepest.
Vagy van mas reszlet is?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 2., szerda 9:51

kiserik írta: Egyébként csak szerencsés időben jártál erre. Hó végén. Családi osztás után vannak a veszélyes dolgok :lol: Viccet félretéve tényleg az egyik legnagyobb probléma az alkohol. Akkor tudnak vadulni, de főként egymást püfölik a népek, illetve, ha valós vagy vélt sérelem éri őket. A másik pedig a lopás.
Ezer-párszáz fős település, Bakonyban, same in english, nem kell Borsodig menni ilyen miatt
Budapesten meg 0-24 1,5M m2 áras Zuglóban is.
kiserik írta:Nem szóltál! :mrgreen:
Hupsz :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. november 2., szerda 9:26

Bencze írta:
kiserik írta:
:lol: legutóbb nem Te röhögtél fennhangon és ugyan úgy ígérgetésnek nevezted a Twitter megvásárlását? Valamint felültél a kamu "" az autopilot elüti a gyerekeket "" marhaságra? :lol:

Nezzed meg a videot, az egyik legelismertebb autos ujsagiro elmgayarazza, hogy miert egy hatalmas humbuk az egesz Tesla.

Az objektivitás alap feltétele, hogy megismered mindkét oldalt. Nálad ez totálisan hiányzik. Persze lehet így is, csak ezzel nem lehet vitázni, mert eldönötted magadban, hogy nem érdekel a másik oldal és mindent készpénznek veszel, ami szidja Muskot és a Teslát.
nmate írta: Off, korábban volt téma Borsod, akik nem jártak ott és csak az jár a fejükben, hogy ott megesznek az emberek, azoknak szól ez.

Hétvégén betúráztam a kék mentén, és igen, nagyon deprimáló volt ez a mélyszegénység. Közelében nem jártam viszont, hogy bárki megkéseljen vagy ilyesmi amiket képzeltek itt páran. A 6 éves Ricardo meztelenül, 10 fokban jött persze elém kaját kérni és mérges volt, hogy nem adtam, de ennyi. Ja, meg egy kóbor kutya szalad be élénk ugatva, de megmutattam neki a túrabotot és egyből hátralépett kettőt.
Végtelenül kedves volt minden ember, kérdezték honnan jöttünk, persze Budapestet sehol nem mondom, mert azzal megpecsételem magamat. (szóval bakony a válasz, ami amúgy igaz is :D) Ezután első kérdés, hát ott van-e munka, mert itt nincs semmi. Kis falvakban minden második ház bedőlve, romos, pedig amúgy nagyon szép helyen fekvő kis falvak vannak itt. Internet, térerő mindenhol van, 4-6 órában dolgozó "nyugdíjas" IT éveimet simán el tudnám itt képzelni, mellette mehet a korábban beszélt növény-, állattartás és a természet is közel van.
De mire odaérek, ezek már csak romfalvak leszek.
Nem szóltál! :mrgreen:

Egyébként csak szerencsés időben jártál erre. Hó végén. Családi osztás után vannak a veszélyes dolgok :lol: Viccet félretéve tényleg az egyik legnagyobb probléma az alkohol. Akkor tudnak vadulni, de főként egymást püfölik a népek, illetve, ha valós vagy vélt sérelem éri őket. A másik pedig a lopás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. november 2., szerda 8:49

Tjacks írta: Rohadj meg hogy kéktúrázol, irigyellek :'( Mekkora szakaszt jártatok be?
OKT25.

Persze még most jön majd Putnok pl., az mondjuk más kategória, de a városok mindenhol azok.

Vissza: