de legalább ilyenkor ne jamest baszogatnád.numberone1 írta:ezert jar volt kiadni penzt Balere es Jamesre

szerencsétlen törött lábbal nézi a meccset és még most is ő van elővéve, hogy nem tudja feltörni a védelmet.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 7., szombat 17:47
de legalább ilyenkor ne jamest baszogatnád.numberone1 írta:ezert jar volt kiadni penzt Balere es Jamesre
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 7., szombat 17:47
Mondjuk azért tavaly igen megtalálta DM helyét, idén meg a 4-4-2 olyan csapat volt, amit még én is majdnem örömmel néztem. Hál istennek úriember, és egy ilyen jó taktikát nem alkalmaz hosszútávon, így most nem vagytok túl jók, de azért még én is látom, hogy nem csak szerencsétlenkedésből áll az eddigi karrierje. Mondjuk Kroost a rotálás hiányával jól kicsinálta, az tény, de Modric kiesése is rosszkor jött neki..Mike írta:sose csillogtatott itt hatalmas taktikai repertoárt, és a rotálás hiánya is vastagon rányomta a bélyegét erre az évkezdésre
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 7., szombat 17:47
Csabi írta:szerintem a meg a játékosok is rohadtul el vannak szállva. mert nekem ne mondjátok hogy ezt itt küzdéssel és kaparással nem lehetett volna szorosabbra húzni. megint nagy a pofájuk és büdös a munka.
Azt meg ne hasonlítsuk már ehhez könyörgöm, két különböző csapat... az akkor még készülőben volt.Bezzeg a régi szép időkben, amikor csukott szemmel is vertük őket... közben 4-0... szép volt Nacho és Varane és a többiek
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 7., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 7., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. február 7., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. február 7., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 7., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 7., szombat 17:45
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 17:45
Jóllakottság. A motiváltság kérdését minden sportban elsősorban az edző számlájára írom.szerintem a meg a játékosok is rohadtul el vannak szállva. mert nekem ne mondjátok hogy ezt itt küzdéssel és kaparással nem lehetett volna szorosabbra húzni. megint nagy a pofájuk és büdös a munka.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 7., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 7., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 7., szombat 17:43
Úgy érted "atmás"csabi* írta:felnéztem fészbukra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát ennyi atmásat még nem láttam eccerre fészbukon![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 7., szombat 17:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 7., szombat 17:42
Vissza bazmeg.Ők dominálták a meccset,de vissza...Visszaálltak, meglehet nézni védekezésnél, 8-an 9-en vannak hátul, aztán kontráznak. Azt csinálják amit kell, teljesen jól.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 7., szombat 17:41
nem csak az atma ellen van a gondsonic írta:petiamadridista írta:lehet itt magyarázni de szerintem Carlo benne van ebben az egészben...
úgy cakk-pakk.. nyakig.
Egyertelmu, ez 90%-ban az o hibaja hogy itt tartunk az atma ellen. nemtom hany meccse volt kitalalni valamit ami mukodik....
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 7., szombat 17:41
az úthoz igen, a döntőhöz vajmi kevésnémi köze azért volt hozzá, nem?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 7., szombat 17:41
csak az a baj, hogy a tavalyi év után meg a viszonylag nyugalmas nyár után ennek egyáltalán nemígy kellene lennie.nmate írta:Éltünk már át ennél rosszabbat is, van ilyen. Innen szép talpra állni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 17:40
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 7., szombat 17:39
némi köze azért volt hozzá, nem?heccsat írta:dannen írta:szerintem mindenki belátja
Itt sokaknak Carlo a szen tehén, mert "megnyerte" a 10. et.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem