Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 13:57

Minden csapatnál úgy van tudtommal, mint a Barcánál. Ezt a modellt Pérez vezette be még a Galaktikusok idején. Ezért hoztuk el Beckhamet, és ezért tartunk gazdaságilag ott ahol. Enélkül most nem lenne Ronaldonk és Kakánk (bár utóbbiért nem sokan hullajtanak könnyeket), de nem lett volna valószínűleg Zidane-unk, Figonk stb. sem.
A többit Morientes megválaszolta. Aki a Realban játszik, többször van szem előtt. A cégek szívesebben reklámoznak velük, így növelve a marketingértéküket. Ebből kíván (szerintem joggal) részesülni a klub is.
Péreznek van egy mottója, mégpedig az, hogy a játékosok vannak a Real Madridért, és nem fordítva. Ezért nem nagyon enged például a marketingbevételekből sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 8., szombat 13:53

cart írta:Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.
Amit nem értesz meg az az, hogy itt nem csak a játéktudás számít. Ha emiatt kidobnánk (mert ez kidobás) ennyi pénzt Bale-re meg mondjuk 65-öt Vidalra, akkor még csődbe is mehet kis túlzással a Real. Ronaldo érkezése előtt 1 évvel megvolt a bankgarancia! Kakát is hitelből vettük. És ami fontos, hogy a mezeladásokból VISSZAHOZTÁK ezt a vételárat+kamatokat. A fizetésüket teljesen (Ronaldonál) vagy most már csak részben (Kaká) állja a reklámbevételük klubnak adott része. Erre mondják, hogy ingyen játszik.
A Te példádnál maradva, Neymarnak a vételár java része a megkenés volt, mert a Barca nem számított rá, hogy a Santostól is meg kell majd venniük. Ugyanakkor a mezeladásokból egy ilyen marketingértékű játékos simán visszahozza az árát. Bale-nek közelében sincs a marketingértéke Neymarhoz képest (Ronaldohoz lehetne mérni). Még ha sportszakmailag jól is járnánk (amiben én nem vagyok biztos), akkor sem térülne meg a biznisz gazdaságilag. Kakát szidjátok, pedig akkor Bale lenne a pénzügyi feketelyuk.
Mythos90 írta:Én sem értek itt pár embert, úgy beszélnek itt sokan, mintha az ő pénzüket költené el a klub.
Mert az a pár ember sportgazdaságilag gondolkozik, ahogy szerencsére Pérez is. Ha nem így tenne, akkor most a Real Madrid nem tartana ott, hogy gazdaságilag versenyezhessen az újgazdag klubokkal. :roll:
RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra? :vivo:
Mert válság van, és mert a tv-s bevételek nem sokára drasztikusan csökkenhetnek, és mert Ronaldo eddig került adókkal(!) crika +15-16=-1 millióba, azaz nyereséget termelt, ezután viszont +24-8 = +16 milliós kiadás lenne. ~17 millió eurót a klub nem teremt csak úgy elő a semmiből. Ha nem tudnád, ez volt az idei profitunk nagyságrendje is, amennyire én emlékszem.

Akkor én most írjam azt, hogy nem értem az embereket akik csak így szórják a pénzt, és azt mondják, hogy nem a mi pénzünk, akkor mi a gond?!
Press írta:nyilván rengeteg pénz jön be a marketingbevételekből, CR összes ilyen jellegű jövedelme tavaly 16 millió volt. (ugye annak a 60%-át kapja meg). Ettől függetlenül én nem értem, hogy ezek a jövedelmeknek akár egy minimális része is miért illetné a klubbot? Ezt a játékos magának intézi, ő köt szerződést a reklámcégekkel magánúton, nem más. A játékteljesítményét nem befolyásolja, szóval a csapat nem tudom miért tart rá igényt. Rendben, hogy rengeteg pénzbe került, a fizetése is sok, de szerintem ennek a pénznek egyáltalán nem kéne h köze legyen a csapathoz. Összehasonlításképp a Barcelona összes játékosa a marketingbevételek 100%-át megkapja (vagy megtarthatja, ha jobban tetszik) így Messi is eltett
Minden csapatnál úgy van tudtommal, mint a Barcánál. Ezt a modellt Pérez vezette be még a Galaktikusok idején. Ezért hoztuk el Beckhamet, és ezért tartunk gazdaságilag ott ahol. Enélkül most nem lenne Ronaldonk és Kakánk (bár utóbbiért nem sokan hullajtanak könnyeket), de nem lett volna valószínűleg Zidane-unk, Figonk stb. sem.
A többit Morientes megválaszolta. Aki a Realban játszik, többször van szem előtt. A cégek szívesebben reklámoznak velük, így növelve a marketingértéküket. Ebből kíván (szerintem joggal) részesülni a klub is.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 8., szombat 13:35

press írta...
Azért akarja a real a marketingbevétel egy részét,mert azt gondolják-amibe van is valami-hogy a Real Madrid olyan brand,amivel szivesebben reklámoznak a cégek,ha a játékos ott játszik,mint ha más,nem ilyen nívós klubba...
Magyarán vonzóbb a Real Madrid ilyen téren,a klub meg szeretne belőle profitálni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 8., szombat 13:33

Én nagyjából annyira lőttem be az árát, ha hozzuk idén, annyiba fog kerülni.
Így a 10 legdrágább igazolásból mennyi lesz a miénk? 7? :roll: :lol:
Merci Zizou!

nusser
Kedvenc játékosaid: Redondo, Raúl, Guti
Kedvenc csapatod: szerinted?1PCJ1

HozzászólásSzerző: nusser » 2013. június 8., szombat 13:29

szerintem azért igen is illeti a klubbot. Maga az, hogy a Real Madridban játszik óriásit dob a marketing értékén, továbbá szerintem számos szerződést hozhat neki a klub marketing kapcsolati rendszere is...stb és szerintem normális ha ebből a klub is visszaakar kapni valamennyit.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 8., szombat 13:27

cart írta:Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et?
Kérhetik érte a 90-et, csak egy piszok nagy hülye aki megadja.

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. június 8., szombat 13:22

nyilván rengeteg pénz jön be a marketingbevételekből, CR összes ilyen jellegű jövedelme tavaly 16 millió volt. (ugye annak a 60%-át kapja meg). Ettől függetlenül én nem értem, hogy ezek a jövedelmeknek akár egy minimális része is miért illetné a klubbot? Ezt a játékos magának intézi, ő köt szerződést a reklámcégekkel magánúton, nem más. A játékteljesítményét nem befolyásolja, szóval a csapat nem tudom miért tart rá igényt. Rendben, hogy rengeteg pénzbe került, a fizetése is sok, de szerintem ennek a pénznek egyáltalán nem kéne h köze legyen a csapathoz. Összehasonlításképp a Barcelona összes játékosa a marketingbevételek 100%-át megkapja (vagy megtarthatja, ha jobban tetszik) így Messi is eltette magának ugyanúgy a 16 milliót amit ő keresett tavaly és Neymar, Piqué meg mindenki megtarthatja a teljes összeget. Nálunk meg ezen megy a szarakodás. Teljesen megértem Ronaldot.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 8., szombat 13:20

ebből nem lesz isco.
Majd itt a fórumon összedobjuk neked rá Gala azt a 35millót,mi az... :lol:

Egyébként én is ammondó vagyok,hogy jó játékosra nem szabad sajnálni a pénzt,arányában persze,de Bale/90m€ értékarány barokkos túlzás.Ha 35milliorol lenne szó,egy szót se szólnék.Mert annyitól többet nem ér.(Nekem annyit se)
De mondok egy ellenpéldát:Nekem Philiphe Coutinho,vagy Ramires simán megérne 40milliót.Ahogy Fernandinhoért is megérte az a 30m£.De az a szép,hogy nem gondoljuk egyformán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 8., szombat 13:14

RaúlRealMadrid írta:Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra? :vivo:
Tetves 15 szazalek?? Nem par ezer eurorol van szo, hanem tobb milliorol. Azt ugye tudod, hogy minden ceg ott probal meg penzt sporolni ahol tud. Es ha sikerul akar csak 1 milliot megsporolni azzal, hogy 1 het helyett 4 het alatt zarjuk le a targyalast Ronaldoval, akkor 100%-ig tamogatom.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. június 8., szombat 13:00

Sokan elkezdtek köpködni, hogy 90ért drága Bale. Szerintem is. De engem ez nem zavar különösebben. Főleg, hogy nem is tudjuk, mi folyik a háttérben. Lehet Veratti, Kondogbia, Isco és a többiek kategorikusan kijelentették, nem akarnak itt játszani valamilyen okból. Ezért van úgy vele Perez, akkor inkább dob egy nagyot. Az is lehet, Ancelotti (vagy aki lesz az edzőbá) kijelentette, addig nem ír alá míg nincsenek itt akiket kér...
Elhiszem Ti mást, másokat akartok, de úgyis a körülmények és Perez dönt...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 8., szombat 12:47

Ezt én sem értem, a sevillaba befér, de még Romaric is jobb volt nála
20 évesen Vidal se volt egy fix játékos a Leverkusenben. Ha megveszi valaki Kondogbiát, nyilván nem azért teszi, mert azzal számol, hogy a mostani szintjét fogja tartani, hanem hogy sokkal jobb lesz pár év múlva. Aztán majd vagy bejön, vagy nem.
Azt is kizártnak tartom,hogy Bale-ért 90 milliót fizessünk.
Én nagyjából annyira lőttem be az árát, ha hozzuk idén, annyiba fog kerülni.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:47

CR nyugalomra int
Ha ezt tényleg ő mondta, akkor most már megnyugodtam... :salute:

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 12:43

cart írta:Fernandinho volt 40
30 millió font volt, ami kb. 35 millió euró. Annyit megérte fizetni a Citynek érte, mert nagyon jó játékos. Sokkal jobb játékos, mint az itt sokat dicsért Luis Gustavo

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 12:19

1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?
Igen volt. 1-2 napja meg a La Sexta is lehozta, hogy meggyőzte a vezetőséget és ő lesz Essien helyettese 6M-ért cserébe. Tökéletes biznisz.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 12:10

nmate írta:Azon meg, hogy Baleért reális a 90 milla, azon jót nevettem.
Szerintem ennyire nem volt bonyolult amit írtam, hogy ne lehessen megérteni. Most ha Neymar volt 60, akkor a PL legjobb játékosáért, akinek még 3 évig élő szerződése van, alaptalanul kérnének szerinted 80-90-et? Az engem nem érdekel, hogy hány Bale mezt fognak eladni, mint ahogy a Tottenham vezetőit se érdekli onnantól, hogy ez a Realnak mennyire lesz jövedelmező üzlet. Gondolom Pereznek meg Zidanenak csak jobb szeme van hozzá, mint az itteni önjelölt szakértőknek, hogy üzletileg se lenne nagy bukta a gyerek.

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 8., szombat 12:10

Nem értem miért nem lehet megadni CR-nek azt a 75%-ot... annyira rá vagyunk szorulva arra a tetves 15%-ra? :vivo:

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 8., szombat 12:09

1-2 hete nem olyan hír volt hogy a sao paoloval már meg van az egyezség?

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 8., szombat 12:01

Peréz nem fog 90M körül fizetni Bale-ért. Ebben biztos vagyok. Az meg, hogy 90 eurot megmozgatott ebben már a fizetése is bele lehet kalkulálva.

Casemiro biztos érkezni fog ez 100%. Szerintem Isco és Verratti is sanszos.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 12:00

El Unico írta:Kizártnak tartom,hogy Pogbát elengedjék 23 millióért... A többi reális.
utána írtam hogy bele kéne vonni a higuain bizniszbe. egy az egyben elkéne őket cserélni.
még valami: kicsit tovább olvasgattam azon a milanos fórumon, és ők nem lennének szomorúak ha elmenne boateng (főleg ha pastorera cserélnék)mert szerintük allegrinél nincs helye boatengnek a kp-n, és ott jobb volt.
és olyan hírek vannak hogy pastorét elcserélné a psg boatengre. bár szerintem ez kacsa, mert pastore jó játékos és az a 10-15millió nem pénz a psg-nek.
az eredeti posztja az kk vagy ktp?
4-3-3ban tolják mostanában a legelöl nyomja balotellivel és elsharawyval.
idézek onnan:
Azzal vitatkoznék,hogy Boatengnek feküdt a két csatár mögött,számomra még mindig nem bizonyította be,hogy neki kellene szervezni a játékot;kevésnek tartom hozzá a játékintelligenciáját.Szélről bemozogva jobban teljesített szerintem.
Ezzel egyetértek.
Boateng, amikor toppon volt, azzal segítette nagyban a csapatot a bajnoki címhez, hogy robotolt, futott. Több gólt is szerzett úgy hogy felfutott a támadással - fel tudott futni a támadással kontránál. Az akkori csapatban ugye több lassabb játékos is volt körülötte. Viszont ezek a lassabb játékosok szervezték inkább a játékot: Seedorf pl.
Mivel Boa nem fog Allegri keze alatt soha a büdös életben a középpályán játszani(huzamosabb ideig) , így felesleges megtartani. Szerintem... Így pedig lenne 2 irányítónk is, akik valóban irányítanák a csapatot.
4-3-3ban
---------------vkp----------------
-----boateng-----modric------
----x-----------x---------------x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2013. június 8., szombat 12:02-kor.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 8., szombat 11:57

boateng
nem bukhatunk rajta szinte semmit. én hoznám ennyiért.
őt én is hoznám minden szó nélkül imádtam a milanban a jatékat sajnos nem tudom h most mi lett vele sérülés vagy csak edző nem játszatta?
az eredeti posztja az kk vagy tkp? :|
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Vissza: