Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 8., szombat 21:00

Igazolással kapcsolatban egyébként miért nem rutinos kicsit a Real?
Ezt arra értem (mielőtt valaki ezért letámadna olvassátok is el) hogy nem próbál olyan játékosokat bevonni az üzletekbe akik esetleg érdekeltek lehetnek egy adott igazolás kapcsán. Itt van pl ez Higuaín ügy,miért nem próbálkozunk be egy 1-1+pénz alapon a Spursnél? Azért akármennyire van szapulva Higu meg igy bl kapufa a lyon ellen úgy, idényenként minimum 20 gól egy spanyol bajnokságba nem rossz. Angliában meg ahol a technika nem is számít még jobb lehetne. :mrgreen:

Vagy ha ez nem lenne jó,ott van Garay is őt miért nem próbáljuk meg hazsnositani,felajánlanák egy igazolásért cserébe és kész.
Régebben voltak olyan hírek is hogy a Malaga akarja Albiol, akkor Albiol+15M és itt is van Isco
ezt leszámítva a következő szezonban is lesznek olyan játékosok akik berobbannak a köztudatban és jövő nyáron is dobálni fogja a neveket a sajtó, a kérdés az a Real akadémiáján miért nem tudnak kinevelni egy Pogbát,Iscot,Verattit vagy akárkit?
Kép
Kép
Kép

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 8., szombat 21:00

Forbes:

1. Tiger Woods 59,5 millió euró
2. Roger Federer 54,4
3. Kobe Bryant 47,1
4. LeBron James 45,5
5. Drew Brees 38,8
6. Aaron Rodgers 37,3
7. Phil Mickelson 37,1
8. David Beckham 35,9
9. Cristiano Ronaldo 33,5
10. Lionel Messi 31,4

68. Neymar 15,6
Kép
Kép
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:52

lucifer írta:Másik nem gondolod hogy elég nekünk a Milanból, Kakával is pórul jártunk nem is kicsit míg ők megszedték magukat.
de itt nem tudnának minket átbaszni. ha csak boateng nem sérülten jön, de kétszer ugyanazt a poént nm illik elsütni. :mrgreen:
A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
megírtam a hozzászólást megnéztem kik vannak a fórumon abban a topikban. megláttam a nevedet tudtam hogy írtam a vadlóról és geci tudtam hogy valamit írni fogsz. de jó is mert akartam kérdezni. te hogy költenél el most ezen a nyáron úgy 120 milliót? az eladásokkal együtt. elmegy higuain és dimaria meg kaká így számolj. :-) :D
lehet rutintalanok lennének de jövőre nekem amúgy sem elvárásom semmi ha új csapatot sikerül építenünk. akkor két év múlva fogunk robbantani és égetni mindent jó pár évig.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 20:51

Más olvasgattam a napokban egy olyan hírt hogy Alonsót megműtötték Münchenbe,csak nekem tűnik fel ebből hogy rohadtul nincs rendben a Sanitassal valami ha ő is Münchenbe ment egy operáció miatt?
A Sanitas felügyelte a műtétet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 8., szombat 20:49

na lehet nekem esni.
A jobb szárny,elég rutintalan lenne nem? Carvajal,Isco,verratti......azért ez a real,itt nem olyan eccerű ez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. június 8., szombat 20:46

Galacticos írta:
cart írta:Elvileg a Chelsea meg a City licitál érte.
sírok a cityn. ezek most nyáron kire nem fognak licitálni?
remélem jövőhéten mostmár lezárul ez az ancelotti biznisz. utána lehet nyomulni azokra akiket ő akar. bízom benne hogy tartja a kapcsolatot még a milanban pár arccal, és érdeklődik boatengről. apróért van.
Aprópénz, Kinek nekünk? :lol: Az lenne az év vicce ha pont mi hoznánk egy jó játékost olcsón. Évek óta nem volt ilyenre példa,utoljára talán Özil és Varane jött olcsón de egyik se volt akkoriban annyira felsztárolva mint Boateng, szóval arról le is lehet mondani hogy 12-ért jön. Másik nem gondolod hogy elég nekünk a Milanból, Kakával is pórul jártunk nem is kicsit míg ők megszedték magukat. És nem utolsó sorban Boateng nem futott jó szezont ami még nem lenn kizáró ok,de ő is úgymond porcelánból van asszem a fél szezont orvosi szobán volt a Milanba idén is.

Más olvasgattam a napokban egy olyan hírt hogy Alonsót megműtötték Münchenbe,csak nekem tűnik fel ebből hogy rohadtul nincs rendben a Sanitassal valami ha ő is Münchenbe ment egy operáció miatt?
Kép
Kép
Kép

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 8., szombat 20:46

@Galacticos:

örülök hogy nálad nem opció Cavani, kár hogy a vezetőség máshogy gondolkozik. 60milliót rákölteni hatalmas pazarlás lenne... Vigye csak a Chelsea.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:39

EnzoZidane89 írta:jöjjön Bale,Verratti,Isco,Suarez,bánom is csak végre igazoljunk má
ez kb 150-200millió euro lenne.
kicsit gondolkoztam ha most perez helyében lennék és az edző azt mondaná hogy diamondba nyomja és igazoljak. van 90millió eurom.
kellenek középpályások ez tiszta sor. meg egy csatár meg higuain elmegy.
három verziót vázolok fel, én a másodikat választanám előre leszögezem.
a;
- rámennék boatengre. 12millió euroért elhoznám a milanból
- iscoért kifizetném a 35millió eurot
- kondogbia kb 13millió körül mozog, annyiért szerintem megérné. eddig elköltöttem 47 meg 13 milliót az 60. maradt harminc millióm és már csak egy csatár kell
- mivel suarez drága lenne, a többi csatár nem opció -falcao,agüero, cavani stb.- ezért azt mondanám hogy jövőre megadnám benzemának az utolsó lehetőséget, és kezdőcsatárként számolnék vele. ebben az esetben egy csatár kell mögé mert moratat nem tartom semmire, egy rutinos csatár kell. én tévezt hoznám, valamiért az rémlik hogy 11milliót fizetnek érte, ez pénz érte? egy rutinos, jó csatárért? még azt is kinézem belőle hogy ha benzema nem lesz csúcsformában akkor simán ki is szoríthatná.
maradt még 19 millióm.
b terv. egy az egyben ugyanez csak boateng helyett verrattit hoznám. én ezt a forgatókönyvet részesítem előnyben.
és mindkét forgatókönyvet úgy nézzétek hogy még az eladásokból jönnek bevételek.
c terv. elhozzuk 80-90millióért balet, mert az alatt idén nem biztos hogy megválna tőle a spurs. és elköltöttünk kb 90milliót és kp még sehol.

magyarázat: már rengeteg nevet felvetettem a kp-ra. (pogba, vidal, boateng, kondogbia blablabla) ez azért van mert a mostani kp-nk nevetségesen gyenge, és rengeteg alternatívával tudnánk SZERINTEM erősíteni.
a és b terv esetén:
--------------------------iker-----------------------
carvajal------ramos---------varane-----marcelo
--------------------xabi/kondogbia--------------
----------verratti/boateng-----modric---------
----------isco-----------------------cr--------------
-----------------------benzema(csere: tevez)--

na lehet nekem esni.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 8., szombat 20:29

Szerintem meg Kondogbia nem vetekszik Verrattival,és inkább az olasz jöjjön. Boatengnek egyáltalán nem örülnék,valahogy nem szimpatikus,és nem is látok benne nagy potenciált,egyszerüen nem feküdne a stílusunknak(haha..nincs is stílusunk,hisz edzőnk sincs :mrgreen: ) jöjjön Bale,Verratti,Isco,Suarez,bánom is csak végre igazoljunk már(LEHETŐLEG ELŐSZÖR EGY EDZŐT,felőlem lehet Várhidi is csak legyen már :mrgreen: )
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:24

Erti írta:
Galacticos írta:a mai árak mellett 12millió euro szerinted pénz érte?
Az tény olcsó, de idén kiderült, hogy középre elég kevés. A pálya szélén van neki a helye
a milanosok azt írják hogy allegrinál nem lesz már kp-s és így akkor inkább adják el. nekem ebből az jön le hogy középen jobb volt szerintük is, már pedig ők szívták végig az egész szezont azzal a :cens: csapattal.

érdekesség hogy abaténak is lejár jövőre a szerződése és esélyes hogy tőle is megválnak idén... jó csapatuk lesz.

ilyen játékosokra mennék inkább mint boateng agy isco akiket vagy olcsón vagy fix áron el tudunk hozni. oké khedira annyira nem vált be, özil se örvend nagy népszerűségnek itt de khedira és özil egy jó vb után összesen 25 millióért érkeztek. mert lejárt volna következő szezonban a szerződésük. nem azt mondom hogy kizárólag ilyen playerekre kéne rámenni, de isconál csak őt kell meggyőzni és leperkálni a kivásárlási árát, vagy belevonni valakit az üzletbe és úgy meggyzőni. a milan se lenne túl jó alkupozícióban ha bejelentkeznénk boatengért.
véleményem szerint azt a 80-90milliót amit a hírek szerint balre áldoznánk, sokkal okosabban is elkölthetnénk és szinte az egész csapatot rendbe rakhatnánk belőle. persze nem nőnének meg annyival a mezeladások..

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 8., szombat 20:22

Nevetséges h még mindig nincs edzőnk. :-@

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 20:17

Galacticos írta:a mai árak mellett 12millió euro szerinted pénz érte?
Az tény olcsó, de idén kiderült, hogy középre elég kevés. A pálya szélén van neki a helye, oda jó lenne

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:13

Erti írta:Soha nem értettem mit látnak ennyien Boatengben
a mai árak mellett 12millió euro szerinted pénz érte?
én hoznám kondogbiát amúgy padra meg tudom nem egy poszt, de őt nem tudnánk egnnyiért megvenni. pedig csak egy viszonylag jó szezonja volt, semmi tapasztalata nincsen és nincs is felkapva még is többe kerülne valószínűleg mint az a boateng aki bizonyított már nem egyszer a barca ellen, tudja mi az a bajnokok ligája és emellett kb annyi gólja lehet a bl-ben mint higuainnak. :mrgreen:

20-30-40ért én se hoznám. de 12millióért? hát az semmi manapság egy boatengért.
ha meg nem alapember lenne hanem csere annak is tökéletes, és annak is bőven jó ennyi pénzért.

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 8., szombat 20:09

Soha nem értettem mit látnak ennyien Boatengben :hmmm: Középen gyenge, de még szélre is kevés lenne alapembernek

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 20:08

Kecskezs írta:
Galacticos írta:bízom benne hogy tartja a kapcsolatot még a milanban pár arccal, és érdeklődik boatengről. apróért van.
Hova / minek ? Özil / Modric poszt, és még Kaka is nálunk lógatja azon a poszton.
kezdjük ott hogy modric nálam nem özil poszt. ő picit hátrébb van NÁLAM.
ma már leírtam egyszer:
4-3-3
---------------vkp--------------
---boateng--------modric---
----x-----------x---------x----
12millió körül lenne, annyi egy ilyen játékosért apró pénz.

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2013. június 8., szombat 20:04

Galacticos írta:bízom benne hogy tartja a kapcsolatot még a milanban pár arccal, és érdeklődik boatengről. apróért van.
Hova / minek ? Özil / Modric poszt, és még Kaka is nálunk lógatja azon a poszton.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 8., szombat 19:58

cart írta:Elvileg a Chelsea meg a City licitál érte.
sírok a cityn. ezek most nyáron kire nem fognak licitálni?
remélem jövőhéten mostmár lezárul ez az ancelotti biznisz. utána lehet nyomulni azokra akiket ő akar. bízom benne hogy tartja a kapcsolatot még a milanban pár arccal, és érdeklődik boatengről. apróért van.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 8., szombat 19:57

Valaki tud valamit a Gam of Hoperól :hmmm: Volt már vagy este lesz ? Ha este akkor hánykor ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 8., szombat 19:55

Elvileg a Chelsea meg a City licitál érte.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 8., szombat 19:53

A Gazzetta dello Sport információi szerint a Real Madrid gárdája reagált a Chelsea 58 millió euróról szóló ajánlatára a Napoli sztárjáért, Edinson Cavaniért, és mintegy 60 millió eurót ajánlott a Királyi Gárda az uruguayi csatárért a dél-olasz klubnak, de a londoni kékek nem nyugszanak bele a vereségbe és folytatják a csatát Cavani aláírásáért.
Kétlem, hogy a Chelsea megvenné. Mourinho azt nyilatkozta, hogy minek csatár, ha van egy fiatal Drogbája és ezzel kijelentette, hogy számol Lukakuval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: