Jogosan fogják kritizálni, egyszerűen gyenge az emberünk és kész. Van benne tudás, senki nem véletlenül hoz le olyan szezonokat, mint amit lehozott 11-12-ben, és én látom a megmozdulásain (nem, nem a main és nem a múltkori meccsén), hogy van a gyerekben fantázia, de egy Real Madridhoz állandóbb teljesítmény kell, egyszerűen nem elég, ha valaki 3-4 meccsenként jó. Igazából itt nem is a gólok számával van a baj, habár nyilván azt is lehetne fikázni... de a játéka... olyan sete suta és lomha lett, hogy néha fáj nézni. Nekem ő a kedvencem a keretből és nagyon örültem az idei "feltámadásának", de már megint gödörben van és azt hiszem, hogy a vezetők sem fognak most már jövőre így számolni vele, mert idén már tényleg beláthatták, hogy nem megy a gyereknek tartósan. Nem véletlen, hogy idén volt annyi cikk az új csatár érkezéséről, tuti van valami a háttérben. Én sajnálom, mert nagyon megszerettem, de szerintem csak egy hibátlan BL szezon segíthetne rajta, ahol tényleg ontja a gólokat és ahol abszolút kiemelkedő teljesítményt nyújt az emberünk. Ez egyébként az elmúlt évekből kiindulva nem lehetetlen, de most még azoknál is több kellene. Még a brazil Ronaldot, vagy a nagy öreg Rault is mennyit szidták, ha nem futottak vagy mozogtak annyit a pályán... de ők legalább lőtték a gólokat, de Benzema gólt sem lő és játékban is gyenge. Várom a BL meccseket, aztán majd el lehet dönteni, hogy mi legyen a sorsa.
But he is a good boy...