Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
Talán talán lapos volt, de a vége mondhatni izgalmasra sikerült.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok hogy miben is halt meg Helga és Floki lánya. Talán az étel mérgezett volt amit Ragnartól kapott? Bár akkor Helgának is meg kellett volna halnia, de mást nem igazán tudok elképzelni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi vagyok hogy miben is halt meg Helga és Floki lánya. Talán az étel mérgezett volt amit Ragnartól kapott? Bár akkor Helgának is meg kellett volna halnia, de mást nem igazán tudok elképzelni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vikings második része csalódás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Punisher csupa nagybetűvel a pronál .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem az egész évad kell egyszerreP. Krisz írta:Ignnél már látták a Daredevil S02 E01-et.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mennyé má innen, mindjárt megnézetem veled a leftovers második évadát is.Realista24 írta:Százalékban kifejezve?ziro4vr írta:Szidtam itt anno a South parkot, nos, revideálnom kell az álláspontom. Nézegettem mostanában részeket és elég zseniális.
![]()
Annyira volt komolytalan a kiakadásom, mint a fórumos pályafutásom IGEN NAGY SZÁZALÉKA.Toti írta:komolyan ne vedd már ziro, ne hisztizz.![]()
![]()
Hú, de imádom magam.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Százalékban kifejezve?ziro4vr írta:Szidtam itt anno a South parkot, nos, revideálnom kell az álláspontom. Nézegettem mostanában részeket és elég zseniális.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Pedig az idézett jobb, mint a JJ.Toti írta:daredevil
De azért a JJ is király, annak sem kellett 2 nap, hogy végignézzem.
Ne nincs ebben semmi off szerintem...csak megjegyeztem, hogy tudatlan voltál...ziro4vr írta: Ne offolj légyszi, így is meg lettünk szólva, vagyis csak én, hogy sok hülyeséget írok.![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. február 29., hétfő 15:37-kor.
komolyan ne vedd már ziro, ne hisztizz.
jessica jones végignézte valaki?
én soha nem néztem ilyen hősös sorozatokat, mint pl. daredevil, flash, stb.. de ez esküszöm jó. :Đ
jessica jones végignézte valaki?
én soha nem néztem ilyen hősös sorozatokat, mint pl. daredevil, flash, stb.. de ez esküszöm jó. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
Ne offolj légyszi, így is meg lettünk szólva, vagyis csak én, hogy sok hülyeséget írok.nmate írta:Hiába, az érzelmi intelligenciádnak még fejlődnie kellett.ziro4vr írta:Szidtam itt anno a South parkot, nos, revideálnom kell az álláspontom. Nézegettem mostanában részeket és elég zseniális. Szóval bocsánat.
Nem illik.
- nmate
Hiába, az érzelmi intelligenciádnak még fejlődnie kellett.ziro4vr írta:Szidtam itt anno a South parkot, nos, revideálnom kell az álláspontom. Nézegettem mostanában részeket és elég zseniális. Szóval bocsánat.
- P. Krisz
The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes rész volt . Az első 25 percben szinte nem történt semmi , unalmas volt , nem is kicsit . Abraham Rositat dugja , de Sasha kell neki . Rick és Michonne is egy dugás után olyan hű de szeretek egymást . Rick simogatja a buszban meg fogja a kezét , basszák meg . Felszedik Jézus pár haverját , mert nem tudnak leverni 4 zombit és inkább elmenekülnek , hogy élték túl akkor eddig ? Elérnek a bázisukig ahol van kaja , meg happy minden . A vezérük egy hatalmas nagy pöcs , aki osztani akarja az észt , de Maggie nem hagyja , nagyon helyesen . Na és ekkor elkezd érdekes lenni a dolog . Megtudjuk hogy nem is olyan happy minden , mert Negan és a Saviors basztatja őket . Nem gondoltam volna hogy végül ilyen jó rész belőle , a lassú indulás után . A Saviors szálat elkezdték felépíteni és Rick-ék cselekedete is érhető hogy miért segítenek nekik . Tetszett , remélem hogy így folytatják a sorozatot , mert a szünet utáni irány jónak tűnik .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Érdekes rész volt . Az első 25 percben szinte nem történt semmi , unalmas volt , nem is kicsit . Abraham Rositat dugja , de Sasha kell neki . Rick és Michonne is egy dugás után olyan hű de szeretek egymást . Rick simogatja a buszban meg fogja a kezét , basszák meg . Felszedik Jézus pár haverját , mert nem tudnak leverni 4 zombit és inkább elmenekülnek , hogy élték túl akkor eddig ? Elérnek a bázisukig ahol van kaja , meg happy minden . A vezérük egy hatalmas nagy pöcs , aki osztani akarja az észt , de Maggie nem hagyja , nagyon helyesen . Na és ekkor elkezd érdekes lenni a dolog . Megtudjuk hogy nem is olyan happy minden , mert Negan és a Saviors basztatja őket . Nem gondoltam volna hogy végül ilyen jó rész belőle , a lassú indulás után . A Saviors szálat elkezdték felépíteni és Rick-ék cselekedete is érhető hogy miért segítenek nekik . Tetszett , remélem hogy így folytatják a sorozatot , mert a szünet utáni irány jónak tűnik .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Szidtam itt anno a South parkot, nos, revideálnom kell az álláspontom. Nézegettem mostanában részeket és elég zseniális. Szóval bocsánat.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
The Bastard Executioner - ezt nézi valaki? Vélemény?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Megérteni megértem angol felirattal, csak hát mégis csak jobb, ha valaki lefordítja.Norbii írta:leadta a sorozatait az aki a feliratot készítette és nem találtak még mást aki elvállalja.
Ha nagyon fontos a helyedben endrunál bepróbálkoznék suits után.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
leadta a sorozatait az aki a feliratot készítette és nem találtak még mást aki elvállalja.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valaki nézi esetleg a "Fresh off the boat" című sorozatot? Ha igen, akkor esetleg meg tudná mondani, hogy lesz-e hozzá magyar felirat? Az első évadhoz készült, de a másodikhoz nem találok semmit.
- Norbii
mag fórumán komment:csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom, szerintem fixen nem afroamerikai a maszkos csávó. Szőke a haja, a szeme pedig fullra Jay nekem. Én rá gyanakodom,hogy szintén egy Jay alteregó lesz a maszk alatt. Bár lehet teljesen abszurd ötlet, esetleg még Eddie, aki nálam szóba jöhet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól sejtem Jay iker testvére, kiskorukban választották el őket, a neve Zolomon Hunter épp úgy mint E1-en.
A maszkos meg sztem Wally, hisz mi másért lenne ott ha nem azért, h zoom elvegye az erejét mert ott Wally ?talán? már gyorshajtó, de ez csak egy tipp
---- Jayből amúgy is sok lenne 3, ráadásul a 15. részben shark támadása előtt játszott valami pohárral és mondta hogy ő a leggyorsabb. Ezek szerintem kisebb utalások erre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Dragon Balltegnap volt 30 éves.
Flash
Tetszetős volt a CGI a legújabb részben, de sajna a végső csavart sikeresen ellőtte nekem az egyik facebookos oldal, így az már nem lepett meg...
Mondjuk erre nem számítottam, de nem is jön át annyira.
Flash
Tetszetős volt a CGI a legújabb részben, de sajna a végső csavart sikeresen ellőtte nekem az egyik facebookos oldal, így az már nem lepett meg...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
A dolgok jelen állása szerint igen .
Az eredeti szerződést már úgy is felrúgták . Eredetileg úgy volt hogy mind a négyen kapnak egy egyévados sorozatot és közösen a Defenders sorozatot , a Daredevil sikere borított mindent . Jön a második évad belőle és a Jonesból is . Siker esetén szvsz .a másik két szereplőre is építenek többévados sorozatot és a Defenderst mindenképp el akarják készíteni . Mellette állítólag terveznek Punishernek is önálló sorozatot , de Blade-ről és Ghost Rider-ről is csiripelnek .
Az eredeti szerződést már úgy is felrúgták . Eredetileg úgy volt hogy mind a négyen kapnak egy egyévados sorozatot és közösen a Defenders sorozatot , a Daredevil sikere borított mindent . Jön a második évad belőle és a Jonesból is . Siker esetén szvsz .a másik két szereplőre is építenek többévados sorozatot és a Defenderst mindenképp el akarják készíteni . Mellette állítólag terveznek Punishernek is önálló sorozatot , de Blade-ről és Ghost Rider-ről is csiripelnek .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.