és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.Monkey írta:Nem a játékos képességeit akartam kifogásolni (mert kezdeti unszimpatiám ellenére nagyon megkedveltem a gyereket), csak szerintem az idei csapat legnagyobb gyengesége az volt, hogy vagy Ronaldo vagy senki és ez alól Modricok nem fognak tehermentesiteni. SZVSZ!!!nem elég modricokat?
összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?Monkey írta:1. nem a mi pénzünk
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.Monkey írta:megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
én sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.Monkey írta:Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
modrichoz visszatérve. igaza van rmcfnek nagyon sok mindenkit a média vezet. a srácról nincs a youtuben 100videó, nem nyomatják az újságok és máris kb le van tucatozva. ez elég gáz.
más.: a velünk is szóbahozott fernandot leigazolta a shakhtar 11millióért.