Nem ez tényleg nem fordult meg a fejemben. Bocsásd meg nekem de számomra nem Modric az a szűk elit amire most a Madridnak szüksége van. De még egyszer mondom örülök hogy itt van, nem tudok és nem is akarok a játékába belekötni.és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
Ez nem értelemszerű, egy szezon alatt hoztuk Kakat 65 M-ért és Ronaldot 94M-ért + Benzemat 35M-ért + Xabi Alonsot szintén 35M-ért +Albiol 15 M-ért meg az apró... tehát nem logikus amit írsz!ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
Ebben továbbra sem vagyok biztos, A BVB-ből idén elment Götze, és valószínüleg elmegy Lewandowski is. Horribilis ára lenne a németnek úgy hogy a Dortmund gyakorlatilag eladta a legjobbjait, egy ilyen szezonnal a háta mögött és még nem beszélve arról, hogy 1 éve ment a Borussiaba.pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.
Coutinho megén sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.

Az Interbe mit alkotott? Volt fél szezon ahol eljátszott valahogy egy bitang erős Liverpoolban, na bumm!!