Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Monkey
Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 17:25

és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
Nem ez tényleg nem fordult meg a fejemben. Bocsásd meg nekem de számomra nem Modric az a szűk elit amire most a Madridnak szüksége van. De még egyszer mondom örülök hogy itt van, nem tudok és nem is akarok a játékába belekötni.
ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
Ez nem értelemszerű, egy szezon alatt hoztuk Kakat 65 M-ért és Ronaldot 94M-ért + Benzemat 35M-ért + Xabi Alonsot szintén 35M-ért +Albiol 15 M-ért meg az apró... tehát nem logikus amit írsz!
pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.
Ebben továbbra sem vagyok biztos, A BVB-ből idén elment Götze, és valószínüleg elmegy Lewandowski is. Horribilis ára lenne a németnek úgy hogy a Dortmund gyakorlatilag eladta a legjobbjait, egy ilyen szezonnal a háta mögött és még nem beszélve arról, hogy 1 éve ment a Borussiaba.
én sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.
Coutinho meg :lol: :lol: továbbra is.
Az Interbe mit alkotott? Volt fél szezon ahol eljátszott valahogy egy bitang erős Liverpoolban, na bumm!!

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 13., csütörtök 17:23

Lehet, hogy Bale leigazolásából sem lesz semmi. Arról cikkeznek, hogy 85 millió fontot adna érte a PSG. Egy ilyen ajánlatot biztos elfogad a Tottenham
Reus:Nem kerül 90millioba,egy szezon vagy nem.Ami nàlam min2
ő nem fog idén eljönni Dortmundból, de ha el is jönne akkor keményen fizetni kellene érte
Mata:az a vicckategóri a hátán vitte a chelseat,nem Hazard,nem Oscar,hanem ő,a 3.helyig,nem az 5.-ig...ja és nem kerül 90millioba...
Tényleg nagyon jó szezont hozott, de nála is ugyanaz van, mint Reusnál

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 17:20

Marco Reus: Mitől "egy szezonban kiugrót produkáló játékos" Bale és mitől nem az Reus? Függetlenül attól hogy imádom a játékát, megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
Juan Mata: Vicc kategória a többihez képest, nem egy Mata fogja hátán vinni a csapatot ha Ronaldonak épp nem megy!
Reus:Nem kerül 90millioba,egy szezon vagy nem.Ami nàlam min2
Coutinho:Ha nem reagálsz akkor én se,egyszer majd nézd meg...ja és nem kerül 90 millioba...
Mata:az a vicckategóri a hátán vitte a chelseat,nem Hazard,nem Oscar,hanem ő,a 3.helyig,nem az 5.-ig...ja és nem kerül 90millioba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 13., csütörtök 17:12

Monkey írta:
nem elég modricokat?

összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.
Nem a játékos képességeit akartam kifogásolni (mert kezdeti unszimpatiám ellenére nagyon megkedveltem a gyereket), csak szerintem az idei csapat legnagyobb gyengesége az volt, hogy vagy Ronaldo vagy senki és ez alól Modricok nem fognak tehermentesiteni. SZVSZ!!! :lol:
és az nem fordult meg a fejedben hogy modric azért nem volt akkora ász mert nem volt alapember?csereként meg nehéz annak lenni.
modricok nem fognak tehermentesíteni, oh my god. modric jelenleg a szűk elit tagja a posztján.
Monkey írta:1. nem a mi pénzünk
ja tényleg nem a mienk. attól még zavarhat hogy mennyit költ a csapat? attól még zavarhat mert értelemszerűen ha baleért kiadunk 100milliót akkor nem fogjuk tudni úgy megerősíteni a többi posztot ahogy kéne. ez logikus nem?
megvennénk iscot 35millióért, és mellé megerősítenénk a kkp-t sokkal jobban járnánk mintha megvennénk balet és a középpályára nem maradna lóvé, vagy csak kevés. és akkor még higuain pótlásáról nem is beszéltünk.
Monkey írta:megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
pedig az lenne. csak még hírbe is csak egyszer hoztak vele minket, szóval róla felesleges is beszélni.
Monkey írta:Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
én sem tartom egy megváltónak a srácot, de gondolom nem láttad a liverpoolban. de vele se hoztak minket szóba úgyhogy ezt szerintem ugorjuk is.

modrichoz visszatérve. igaza van rmcfnek nagyon sok mindenkit a média vezet. a srácról nincs a youtuben 100videó, nem nyomatják az újságok és máris kb le van tucatozva. ez elég gáz.

más.: a velünk is szóbahozott fernandot leigazolta a shakhtar 11millióért.

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 17:02

nem elég modricokat?

összetenném a kezem, ha lenne az argentinok meg a németek helyett pár modric szintű játékosunk, akkor már simán meglehetne a 10. például.
Nem a játékos képességeit akartam kifogásolni (mert kezdeti unszimpatiám ellenére nagyon megkedveltem a gyereket), csak szerintem az idei csapat legnagyobb gyengesége az volt, hogy vagy Ronaldo vagy senki és ez alól Modricok nem fognak tehermentesiteni. SZVSZ!!! :lol:

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 16:59

Marco Reus,Philip Coutinho...Juan Mata
Marco Reus: Mitől "egy szezonban kiugrót produkáló játékos" Bale és mitől nem az Reus? Függetlenül attól hogy imádom a játékát, megjegyzem egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy sokkal olcsóbb lenne.
Philip Coutinho: Erre inkább nem reagálok, gondolom csak elírtad...
Juan Mata: Vicc kategória a többihez képest, nem egy Mata fogja hátán vinni a csapatot ha Ronaldonak épp nem megy!

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 13., csütörtök 16:58

nem elég modricokat? :lol:

Kép
Kép
Kép

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 16:55

jobbat nem tudok.
de ár/érték arányban közel sem biztos hogy bale a legmegfelelőbb főleg ha rekordösszeg lesz. mert nem ér rekordösszeget. ronaldo ért, ő nem.
Ezen meg túl kell lendülni. 1. nem a mi pénzünk 2. Mivel az egész futbal a pénzről szól nyilván annyi pénzt fognak csak kifizetni érte amennyi üzletileg is megéri 3. Kifizettünk rekord összeget Figoért, majd Zidaneért, aztán Ronaldoért, én nem mondom hogy egy szinten van velük Bale de a Madrid erről szól.
Az a baj, hogy idén nem lesz elég "Modricokat" venni, a 13-as szezon pontosan megmutatta hogy mennyire egyszemélyes ez a csapat. Soha nem fogsz olyan játékost találni akivel tutira mehetsz de Bale bizonyított már annyit egy BBVA szintű ligában hogy megkapja a lehetőséget nálunk, aztán reméljük átmenti a formáját Spanyolországba is.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 16:54

Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
Na...szal hadd filózófáljunk már róla,elvégre ezèrt van ez a fórum kitalálva... :)
Ha meg nevek,akkor helyből kettőt:Marco Reus,Philip Coutinho...Juan Mata,jó legyen három.
És egyik se 90millio.És akkor még középpályásra is jutna..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 13., csütörtök 16:53

morientes írta:Az meg hogy több sebből vérzik az megint nem igaz,csak máshogy látom mint te/ti...RMCF elfogult,igen,de tisztelem a véleményét,mert ezt az elfogultságot fel is válalja,nem úgy mint azok,akik azt mondják,ő bizony nem elfogult,aztán oldalakon keresztül istenítik....
Ès végül;Ronaldohoz hasonlítani egy egyszezonos,idén felkapott futóbolondot,az nem csak nevetséges,hanem CR7-re nézve egyszerűen sértő...
Én nem vettem semmit sem magamra(mivel az én hsz-emre reagáltál). Bale-ről lehet mindent mondani,csak azt nem,hogy egy szezonos futó bolond,mert 2007 óta meghatározó tagja a Spurs-nek :) (volt egy súlyos sérülése asszem 2008-ban szal az kivétel). Ez a második éve,hogy mondjuk ki,világklasszis teljesítményt hoz le egy "felsö-közép kategóriás" csapatban.
Nem Ronaldóhoz van hasonlítva,hanem a stílusa hasonlít Ronaldóéhoz,szerintem nem ugyan az.
Természetesen,mint mindenkinek más véleménye lehet,ahogy neked is és másnak is. Nekem ez a véleményem,ettől függetlenül tiszteletben tartom a tiedet is,hogy Bale-t csak egy futó bolondnak nézed. NO OFFENSE :agree:
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 13., csütörtök 16:47

Monkey írta:
Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...
Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!! :lol: :lol:
Amúgy meg hogy ki melyik oldalon játszik az szerintem egyáltalán nem meghatározott. Ronaldo pl nagy %-ban jobb oldalon tolta a MU-ban,ahogy idejött onnétól kezdve szinte csak bal oldalon játszik, Bale meg játszik mindent a Spursben, ha jól tudom nem csak szélső de van hogy a csatárok mögött vagy konkrétan csatárt játszik. Egyértelműen kell ide ezen kár is filozofálni!! Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
jobb

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 13., csütörtök 16:44

Monkey írta:Ha valaki szerint nem akkor mondjon jobbat erre a posztra!
jobbat nem tudok.
de ár/érték arányban közel sem biztos hogy bale a legmegfelelőbb főleg ha rekordösszeg lesz. mert nem ér rekordösszeget. ronaldo ért, ő nem.

Monkey

HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. június 13., csütörtök 16:41

Először is, Bale is a bal oldalon játszik inkább,csak úgy mint Ronaldo.Aztán hogy mennyivel univerzálisabb...talán hogy balhátvéd volt,valamikor.Továbbá Céronaldo rövidpasszos játékban sokkal jobb,meg asszem kreativabb is.Valamint a vadló rúgott 20 gólt a spursbe,bajnokikon,míg Ronaldo 40 valamennyit.Amibe hasonlítanak,hogy mindkettő a hátán vitte a csapatát.Ja meg a walesi szeretne hasonlítani Ronaldora,de sokat kell még neki tanulnia,hogy rájöjjön,nem tud semmit...
Ez nem igaz, mert mostanában Bale is nyomatja a csíkot a hajába ahogy Ronaldo is nem rég!!! :lol: :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 13., csütörtök 16:40

géci
Nem akarok én összeveszni,személyeskedni meg pláne senkivel.De ha már hülyeségeket írogatok,akkor hadd kérdezzem már meg,az hogy Karanka portugál,az akkor micsoda? :roll:
Az meg hogy több sebből vérzik az megint nem igaz,csak máshogy látom mint te/ti...RMCF elfogult,igen,de tisztelem a véleményét,mert ezt az elfogultságot fel is válalja,nem úgy mint azok,akik azt mondják,ő bizony nem elfogult,aztán oldalakon keresztül istenítik....
Ès végül;Ronaldohoz hasonlítani egy egyszezonos,idén felkapott futóbolondot,az nem csak nevetséges,hanem CR7-re nézve egyszerűen sértő...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 13., csütörtök 16:37

ericco írta:
Donát írta:CR facebook üzenete azért jópofa, mert minden 2 irányba voltak hírek a szerződésével kapcsolatban. Akkor melyiket cáfolja...? :D
Az összeset, nem akar hosszabbítani (az utóbbi napokban pedig jobbára arról szóltak a hírek, hogy hosszabbítani akar). Érvényes szerződése van, amit ki szeretne tölteni, aztán ingyen eligazolni. Nem is akar foglalkozni ezzel a kérdéssel.
Én arra gondoltam, hogy az is megjelent, hogy nem akar hosszabbítani, és az is, hogy már szinte mindenben megegyeztek, és csak alá kell írni. És akár melyikre is vonatkozhatott a facebook post.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 13., csütörtök 16:35

mért baj hogy nem akar hosszabbítani ronaldo? majd megvesszük lucas-t vidal-t meg aki kell mert ugye mi akárkit meg tudunk venni és mindenki ide akar jönni és akkor jobb is lesz a csapat mert nem 1 játékosra van kihegyezve a taktika

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. június 13., csütörtök 16:29

“Minden hír, ami a szerződésem megújításával kapcsolatban megjelent, hamis” – írta ki Facebook oldalára Cristiano Ronaldo.
K :cens: vajó... :-@

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 13., csütörtök 16:26

Erősen remélem, hogy az egy meccsre jutó kontrák számát durván leredukáljuk. Az előrebikázásokat pedig nullára csökkentjük. Elegem volt.
barcelona ellen nem lesz más,és ilyen gyorsasággal ne is legyen.

más csapat ellen igazad van.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 13., csütörtök 16:25

Donát írta:CR facebook üzenete azért jópofa, mert minden 2 irányba voltak hírek a szerződésével kapcsolatban. Akkor melyiket cáfolja...? :D
Az összeset, nem akar hosszabbítani (az utóbbi napokban pedig jobbára arról szóltak a hírek, hogy hosszabbítani akar). Érvényes szerződése van, amit ki szeretne tölteni, aztán ingyen eligazolni. Nem is akar foglalkozni ezzel a kérdéssel. Az első a kérdés az, hogy azért, mert az MU-ba akar igazolni, és így a legkönnyebb, vagy az óriási aláíráspénzért, amelyet a hírektől függetlenül szinte teljesen biztosra veszek, hogy a legtöbb újgazdag klub simán megadna neki.
A második kérdés az, hogy a Real Madrid megengedheti-e magának azt, hogy egy 90 millióért vásárolt játékost ingyen elenged?
Az én véleményemet már ismeritek.
az egész barcelona szaladna utánuk ha ronaldoval elindulnának egy kontrába.
Erősen remélem, hogy az egy meccsre jutó kontrák számát durván leredukáljuk. Az előrebikázásokat pedig nullára csökkentjük. Elegem volt.
Merci Zizou!

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 13., csütörtök 16:23

bale szerintem lehet utolsó igazolás..várni kell,hogy ő is bemondja az indulást madridban,és akkor olcsóbban el lehetne hozni.
neymar kapaszkodhatna ha megkapná őt,de azt hiszem az egész barcelona szaladna utánuk ha ronaldoval elindulnának egy kontrába.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Vissza: