Írjon alá hozzájuk Asensio, aztán zárják ki őket mindenhonnan.ikarus93 írta: Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. március 14., kedd 14:23
Írjon alá hozzájuk Asensio, aztán zárják ki őket mindenhonnan.ikarus93 írta: Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 13:46
Nincs ilyen.ikarus93 írta: Mikor lesz döntés az ügyben? Van valami hivatalos időpont?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 14., kedd 13:43
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. március 14., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: Professore » 2023. március 14., kedd 13:00
És az mivel jobb? Összeférhetetlenség akkor is pont úgy ahogy Piqe és az arabositott szuperkupa. Meg aztán pont egy ilyen fazon kellett pénzmosásra. Ne vicceljunk már arra N jobb megoldás létezik.csala írta:Értem!...hát nem tudom ebből mi fog kijönni,de én még mindig azon az állásponton vagyok hogy itt pénzlopás történt lepapírozva.Nem hiszem el hogy ilyen amatőr legyen egy klub hogy számlákat készít bírói lefizetések után. Ez már most nem kispályás ügy,ebbe bele fog rokkanni az egész liga.Realista24 írta:
Barcabol mindenki, de en Negreirara gondoltam.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. március 14., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 14., kedd 12:45
Értem!...hát nem tudom ebből mi fog kijönni,de én még mindig azon az állásponton vagyok hogy itt pénzlopás történt lepapírozva.Nem hiszem el hogy ilyen amatőr legyen egy klub hogy számlákat készít bírói lefizetések után. Ez már most nem kispályás ügy,ebbe bele fog rokkanni az egész liga.Realista24 írta:Barcabol mindenki, de en Negreirara gondoltam.csala írta:
Ki a főkolompos?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. március 14., kedd 12:41
Jon majd egy tevebaszo, aztan johet az ujabb Frankenstein projekt a PSG mellett.dzsi91 írta: És mindemellett még tavaly nyáron eladósították magukat.Ha megrépázzák őket akkor se múltjuk se jövőjük nem marad
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. március 14., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 12:36
Barcabol mindenki, de en Negreirara gondoltam.csala írta:Ki a főkolompos?Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.
HozzászólásSzerző: csala » 2023. március 14., kedd 12:34
Ki a főkolompos?Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. március 14., kedd 12:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. március 14., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. március 14., kedd 12:13
mondjuk ballackon az nem segit mert nem donto voltBlancoMark írta:Megkapjak utolag es Messi BL nelkul marad.hehetheoriginal írta:
drogba, de foleg ballack a millio ezustermevel sztem ongyilok lesz ezek után![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 14., kedd 12:11
Megkapjak utolag es Messi BL nelkul marad.hehetheoriginal írta:drogba, de foleg ballack a millio ezustermevel sztem ongyilok lesz ezek utánBlancoMark írta:
Azta kurva, tehat a teljes sikerkorszakuk csalasra epulhetett.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 14., kedd 12:04
drogba, de foleg ballack a millio ezustermevel sztem ongyilok lesz ezek utánBlancoMark írta:Azta kurva, tehat a teljes sikerkorszakuk csalasra epulhetett.Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. március 14., kedd 11:59
Azta kurva, tehat a teljes sikerkorszakuk csalasra epulhetett.Realista24 írta: Ujabb szintre lephet az ugy, mert ugy tudjak, es ezt keszulnek bizonyitani, hogy a fokolompos volt a kapocs az UEFA fele is a kedvezo feltetelek biztositasa erdekeben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 14., kedd 11:51
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem