Premier előtti. HBO instagram nyereményjáték.Remy írta:Hol nézted meg?nmate írta:Vinyl pilot baromi jo. Scorsese odarakta.

Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hol nézted meg?nmate írta:Vinyl pilot baromi jo. Scorsese odarakta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Nem a keszitoknek kell elengedniuk a sorozatot, hanem a nezoknek. Amig van nezettseg, tehat van igeny a sorozatra, addig ok nem fogjak elkaszalni (lasd Supernatural). Csak hat forumon is honapokon keresztul mindenki szidta a sorozatot, hogy milyen szar, ahelyett, hogy 3-4 gyengebb resz utan elkaszalta volna.Remy írta:Arrow már nem tud és nem is fog megújulni... el kéne már engedniük ezt a készítőknek. A Flash viszont jó! Könnyed és szórakoztató.
A Flash valoban szorakoztato sorozat. Ha jol emlekszem, mar indulasakor tobb iro is atigazolt hozzajuk az Arrow stabjabol.
- P. Krisz
Ugyanazt tudom írni amit Lordgabinak is pü-ben .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A történet az egyik legjobb Batman képregénnyel kezdődik , A gyilkos tréfával .
Miután Joker megszökik az elmegyógyintézetből megtámadja Jim Gordont és a lányát Barbarat . Barbarat hason lövi Joker , sikerül megmenteni az életét de a golyó roncsolja a gerincét ezért lebénul és kerekesszékbe kerül . Utána felveszi az Oracle nevet és Batman egyik legnagyobb segítője lesz .
Az Arrowban maszkos idióták lövik szarrá Olivér autóját , Felicity szintén megsérül , lebénul és ő lesz Overwatch .
És ez ami bassza a csőrömet de igazából , az egyik oldalon van Batman legnagyobb ellensége Joker , aki elkövette a tettet , míg a másikon maszkos , névtelen idióták , még ha Darkh tette volna azt mondom legyen , de így egy nagy lófasz .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A történet az egyik legjobb Batman képregénnyel kezdődik , A gyilkos tréfával .
Miután Joker megszökik az elmegyógyintézetből megtámadja Jim Gordont és a lányát Barbarat . Barbarat hason lövi Joker , sikerül megmenteni az életét de a golyó roncsolja a gerincét ezért lebénul és kerekesszékbe kerül . Utána felveszi az Oracle nevet és Batman egyik legnagyobb segítője lesz .
Az Arrowban maszkos idióták lövik szarrá Olivér autóját , Felicity szintén megsérül , lebénul és ő lesz Overwatch .
És ez ami bassza a csőrömet de igazából , az egyik oldalon van Batman legnagyobb ellensége Joker , aki elkövette a tettet , míg a másikon maszkos , névtelen idióták , még ha Darkh tette volna azt mondom legyen , de így egy nagy lófasz .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem vágom a képregényeket, meg nem is nézem az Arrow/Flas/Daredevil hármast sem, de érdekelne hogy mi ez az esemény.P. Krisz írta:Az böki a csőrömet leginkább hogy a Batman univerzum egyik legmeghatározóbb/ legsokkolóbb eseményét itt egy viccé degradálták .

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow már nem tud és nem is fog megújulni... el kéne már engedniük ezt a készítőknek. A Flash viszont jó! Könnyed és szórakoztató.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vinyl pilot baromi jo. Scorsese odarakta.
- P. Krisz
Az böki a csőrömet leginkább hogy a Batman univerzum egyik legmeghatározóbb/ legsokkolóbb eseményét itt egy viccé degradálták .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyúlni lehet, az egekbe emelt daredevil is egy batman begins alapú dolog, de mégis működik. Eléggé látszik, hogy a tv-ben a dc cuccok ilyen limonádé geek témák, a filmek meg hozzák amit kell. Mondjuk nem értem miért nem lehetett egy egységes univerzumot összehozni.
Nem illik.
- P. Krisz
Az Arrow úgy áll mostanában hogy Felicity és a többiek .ami legfőképp ennek a szar érzelgős maszlagnak az eredménye

Emellett pedig pofátlanul nyúlnak a Batman univerzumból .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
nem javult szinte semmit se az előző évad óta, ami legfőképp ennek a szar érzelgős maszlagnak az eredménye, mert az alapanyag miatt lehetne olyan jó, mint az első két évad
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Nem tudom, nem nézem egyiket sem. Mondjuk úgy tudom az a legkevésbé nézett jelenleg a dc's tv felhozatalból, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minőségileg is a leggyengébb.
Nem illik.
látjátok, az arrow legalább nézhető
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azon legalabb szorakoznekziro4vr írta:Mikor a következő vereséged után a supergirlt nézed, vissza fogd még sírni ezt a sorozatot...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Mikor a következő vereséged után a supergirlt nézed, vissza fogd még sírni ezt a sorozatot...

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt a hulladékot, te jóságos ég. Számomra minősíthetetlen.ziro4vr írta:Jól jegyezd meg azt a nevet, aki miatt nézned kell.Realista24 írta:Másfél rész van már csak, továbbra sem tudom, hogy mit nézek, csak azt hogy miért.
#fckzr![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Jól jegyezd meg azt a nevet, aki miatt nézned kell.Realista24 írta:Másfél rész van már csak, továbbra sem tudom, hogy mit nézek, csak azt hogy miért.
#fckzr

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másfél rész van már csak, továbbra sem tudom, hogy mit nézek, csak azt hogy miért.
#fckzr
#fckzr
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Outsiders-t nézi vki?
Első két részt megnéztem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és eddig tetszik. Sok az érdekes karakter, Asa, Hesil, Opie csaja, és a kotyvasztó. Opie egyenlőre még nem olyan érdekes, reméljük a továbbiakban az lesz, nekem az a megérzésem, hogy hasonló karaktert csinálnak belőle, mint amilyen a SOA-ban volt. Az öregasszonyt kár, hogy ilyen hamar kitették, érdekes volt ő is. Talán ezzel akarták még ellenszenvesebbé tenni az öreg Foster-t.
Első két részt megnéztem...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és eddig tetszik. Sok az érdekes karakter, Asa, Hesil, Opie csaja, és a kotyvasztó. Opie egyenlőre még nem olyan érdekes, reméljük a továbbiakban az lesz, nekem az a megérzésem, hogy hasonló karaktert csinálnak belőle, mint amilyen a SOA-ban volt. Az öregasszonyt kár, hogy ilyen hamar kitették, érdekes volt ő is. Talán ezzel akarták még ellenszenvesebbé tenni az öreg Foster-t.