Premier League
Re: Premier League
Ja, mert Conte és Ancelotti nem volt képes a Chelseavel 1-2 éves jó teljesítményre.
Fröccs
Fröccs
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak azt írtam hogy rendszerbe tudta tenni a sok játékost, aminek volt is eredménye, a többi just Kerlon fröcsögés.
Ahogy azt is írtam hogy simán el lehetett küldeni, csak vicces hogy hoztak egy fazont játékos áron igazolva, aztán a legutóbbi 9 meccsből pl 7et bukott ha jol olvastam.

Ahogy azt is írtam hogy simán el lehetett küldeni, csak vicces hogy hoztak egy fazont játékos áron igazolva, aztán a legutóbbi 9 meccsből pl 7et bukott ha jol olvastam.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert a chelseaval kupadontokig is jutott, dortmunddal is huzott egy kupat, es hat sehol sem ove volt a legerosebb keret.
emlekeim szerint a kotelezonek mondhato francia liga es kupa gyozelmeken kivul bl dontobe vitte a psg-t is, ahol nem jatszottak rosszul, de a bayern rutinosabb volt.
nem egy edzo legenda, de a mai felhozatalban siman top 10 nalam.
emlekeim szerint a kotelezonek mondhato francia liga es kupa gyozelmeken kivul bl dontobe vitte a psg-t is, ahol nem jatszottak rosszul, de a bayern rutinosabb volt.
nem egy edzo legenda, de a mai felhozatalban siman top 10 nalam.
Hagyjad már ez a Tuchel felszopást, a palinak kb. makkja volt, mint di matteonak anno, azonkívül semmi maradandót nem tett még életében.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Chelsea mindig ezt képviselte, csak a sok közepes edző közé néha becsúszott egy Mourinho vagy Tuchel, aki a rendszerébe a 30 játékosból 11et be tudott építeni.
Arsenal kíváncsi leszek hogy bírja tavasszal, jó kis csapatuk van, de hogy karakterben emnynire erős, ott vannak kétségeim.
Arsenal kíváncsi leszek hogy bírja tavasszal, jó kis csapatuk van, de hogy karakterben emnynire erős, ott vannak kétségeim.
Nem illik.
- Pad'em
Nagyon kellett még nekik Mount meg Havertz mellé egy Félix is aki tök ugyanaz a profil.
Még Marcus Thuramot is jóeséllyel viszik, PSVs Maduekéért szintén érdeklődnek. Komoly épitkezés, aki elérhető valahogy a szintükön azt megveszik, kapkodva egy rakat középszar játékost.
Az amcsi példát veheted volna a Newcastleről.
Még Marcus Thuramot is jóeséllyel viszik, PSVs Maduekéért szintén érdeklődnek. Komoly épitkezés, aki elérhető valahogy a szintükön azt megveszik, kapkodva egy rakat középszar játékost.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, de az Atleticonak is nagy blama hogy csak ennyit tudtak kihozni belőle.
A Chelsea -ben meg fix semmit nem fog csinálni fél év alatt, komolytalan move mind a három részről.
A Chelsea -ben meg fix semmit nem fog csinálni fél év alatt, komolytalan move mind a három részről.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
imadom ezeket a klubokat, mint cselszi, psg, vagy regebben a lazio vagy inter, begyujtenek minden jatekost, van 40-50 fős keretük, hogy aztan abból 30 menjen kölcsönbe vagy uljon a padon vagy a lelaton

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha mar Chelsea.
Chelsea have agreed to loan João Félix from Atlético Madrid for an $11.8M fee, per
@David_Ornstein
Chelsea have agreed to loan João Félix from Atlético Madrid for an $11.8M fee, per
@David_Ornstein
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- ziro4vr
Én azon röhögök mindig, ebből a kepából meg mendyből összeadva pont kijönne egy normális kapus..de külön-külön mindegyik netto balfasz az esetek többségében, menynek egy jó féléve volt. Kettő együtt volt egy százas asszem.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.chelseafc.com/en/teams/prof ... rizabalagahehetheoriginal írta: Kizart, most neztem a city ellen, hat ilyen casillas meretu kisgyerek
Chelsea szerint 189

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
casillas is talan 184 volt. nem szeretem en sem az alacsony kapusokat. mondjuk ezt a kepat meg utalom is cserebehehetheoriginal írta: Kizart, most neztem a city ellen, hat ilyen casillas meretu kisgyerek

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
Kizart, most neztem a city ellen, hat ilyen casillas meretu kisgyerek
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom mibol jott ez le neked, hogy ilyen alacsony, amikor 185+hehetheoriginal írta:en azon a 160 centis kepán mindig röhögök, ilyen pofoznivaló kis köcsöggyerek lehet valszeg- kapus poszton is elvertek egy raklap pénzt, mégis problémák vannak![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
en azon a 160 centis kepán mindig röhögök, ilyen pofoznivaló kis köcsöggyerek lehet valszeg- kapus poszton is elvertek egy raklap pénzt, mégis problémák vannak

thereisonly1ronaldo
- Anthony
Hja, most már nem. Amikor leigazolták őket akkor lehet hogy volt bennük potenciál, de asszem még akkor is elég drágán érkeztek.Realista24 írta:Egyetertek, csak azzal nem, hogy ez jol hangzik. Tipikus kozepszer mind. Egy europai top csapat kezdojebe nem ferne be egyik sem nalam.Anthony írta: - a Havertz - Mount - Pulisic trió példázza a legjobban az egész Chelseat: jól hangzik, de aztán valahogy mégsem az igazi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyetertek, csak azzal nem, hogy ez jol hangzik. Tipikus kozepszer mind. Egy europai top csapat kezdojebe nem ferne be egyik sem nalam.Anthony írta: - a Havertz - Mount - Pulisic trió példázza a legjobban az egész Chelseat: jól hangzik, de aztán valahogy mégsem az igazi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Ez a Chelsea keret mérete mindenesetre elég extrém. Összevásároltak minden középszert aki csak létezik, horror áron, aztán csodálkoznak.
- 100 milliós Lukaku
- kapus poszton is elvertek egy raklap pénzt, mégis problémák vannak
- a Havertz - Mount - Pulisic trió példázza a legjobban az egész Chelseat: jól hangzik, de aztán valahogy mégsem az igazi.
Nyáron érkezett vagy 10 új játékos, most télen megint 3 (eddig). Szezon közben edzőcsere. Ebből hogyan lehetne bármit is összehozni? 26 játékos lépett eddig pályára a PL-ben, az új igazolásokkal meglesz a 30 is?
- 100 milliós Lukaku
- kapus poszton is elvertek egy raklap pénzt, mégis problémák vannak
- a Havertz - Mount - Pulisic trió példázza a legjobban az egész Chelseat: jól hangzik, de aztán valahogy mégsem az igazi.
Nyáron érkezett vagy 10 új játékos, most télen megint 3 (eddig). Szezon közben edzőcsere. Ebből hogyan lehetne bármit is összehozni? 26 játékos lépett eddig pályára a PL-ben, az új igazolásokkal meglesz a 30 is?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenesetre elorebb vegeztek a rangsorban mint a Real Madrid, es erre tudjak verni a mellkasukat

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema