HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 14., péntek 13:06
Tényleg kezd nevetséges lenni ez a Bale sztori...
Pár hsz-t írtam én is, próbáltam érveket írni, de mindenesetre azt, hogy én mit látok rajta. Erre MINDIG, majdhogynem közvetlenül ezek után jön a futóbolondozás... Akinek ez a srác egy futóbolond, semmi több, az menjen pipacsot szedni, hagyja a focit a francba.
Megint nem azt akarom alátámasztani, hogy ér 90 millát, mert nem. Viszont amilyen nevek előkerülnek, hogy vannak olyanok, mint Bale, hát a pofám leszakad. Jesé. Már jobb. Hajjajj, de mennyivel?!
Isco is, nagyon ügyes gyerek, csípem is, technikás, labdabiztos, van is esze hozzá. Viszont hova jöjjön? Szélre nem kellene, szerintem nem az az igazi helye, kötetlenben mehetne elől, viszont ettől még a csapatunk egyoldalas maradna. Középpályára nem elég, támadó középben pedig Modric és Özil is előtte van.
És ő is aránytalanul drága, erről nem tud senki meggyőzni, hogy 35 millát ér. Nem akkora túlzás, mint Bale esetén a 90, de ez is botrányos. Szerintem.
Ilyen idősen nem tudott még annyit bizonyítani, hogy indokolt legyen ez az ár. Ráadásul kicsapták a Malagát a nemzetközi kupákból is, kell nekik a pénz, alkudni kell. Főleg, ha a City tényleg kiszállt.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)