Legjobbak ezek a beszólásokBale egy tipikus brit focista. Erőből old meg mindent, fut mint a bolond, aztán majd lesz vmi.

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 15., szombat 20:50
Legjobbak ezek a beszólásokBale egy tipikus brit focista. Erőből old meg mindent, fut mint a bolond, aztán majd lesz vmi.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 15., szombat 20:46
Zidane már akkor ajánlotta mikor még ismeretlen játékos volt. Én egy ilyen hírben hallottam először rólaSierra írta:Hazard sem ez a kategória, azért tavaly ilyenkor fél Európa sorban állt érte
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 20:46
R.M.C.F !
Általában egyetértek veled, de egy dologra nagyon kíváncsi vagyok, te most úgy őszintén jövőre milyen kezdővel állnál ki(természetesen a realitások talaján maradva) és kik alkotnák a padodat, illetve, ha lehetne melyik edzőt preferálnád?(JM kilőve ugyebár)
Értem,és hidd el tisztában vagyok a stílusok jelentésével,tudom miért akartam modricot,és tudom miért lenne jó bale. Nyilván kell ide a "szerintem" szó.morientesek
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 15., szombat 20:42
Jó, de ezek már ilyen 6-7 évvel ezelőtt voltak, azóta viszont semmi kb. Vettük a sztárokat, meg a padozó vagy öreg játékosokat. Sehol egy tehetség.Toky írta:Robinho, Marcelo, Higuaín, Gago, Drenthe (). Tudtommal mind fiatal tehetségként jöttek. Marcelo szerintem nagyon is bevált. Higuaín sem kutyaütő, ahogy Robinho sem volt rossz, amíg itt játszott.
Hazard sem ez a kategória, azért tavaly ilyenkor fél Európa sorban állt érte, Sahin volt talán olyan. De Verratti meg Gündogan nevét (most csak kiragadtam 2 példát) fele ennyi ember nem ismerte, amikor leigazolta őket a PSG meg a Dortmund.Toky írta:Zidane ajánlotta Hazard-t Mou-nak nem kellett, Lucast Riberio akarta idehozni, miután a Neymar biznisz bebukott, de Mou-nak Ő sem kellett. Vidal-Sahin duóból Mourinho választotta Sahint.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 15., szombat 20:38
Robinho, Marcelo, Higuaín, Gago, Drenthe (Sierra írta:Nálunk ilyen miért nincs soha? SOHA? Kivéve Varane.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 15., szombat 20:23
Én akárhogy is keresem az irányítókat a mai fociban nem nagyon találom őket . Ilyen poszt a mai fociban már szinte nem is léteziknumberone1 írta:Bale mint iranyito? Az ev vicce lenne ha a Realt Bale iranyitana és o jatszana a legszabadabban. Annyi kreativitas azert nincs benne. Szelsonek ok.
Ezen ne csodálkozzál, mert valószínűleg egy kezemen megtudnám számolni hány brit játszott a spanyol bajnokságban az elmúlt 20 évben.Namármost brit játékost se nagyon tudok mondani aki megváltotta volna a világot a spanyoloknál.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 15., szombat 20:14
Ez a vicc egyébként, hogy pl Verratti is tavaly a csöves Pescara-ban játszott, akik akkor jöttek fel az első osztályba, idén meg a leggyengébb olasz csapat volt, vissza is zúgtak a Serie B-be, mégis gyémántra leltek Párizsban. Vagy ott van Gündogan esete, ahogy Sahin idejött, valahogy kikuzták őt is a Nürnbergből, és most meg már jó pár nagy csapat vinné szerintem, köztünk mi is. Nálunk ilyen miért nincs soha? SOHA? Kivéve Varane.Anthony írta:Ha nem Vidal-Gündogan, akkor találja meg Zidane meg Ancelotti a következő 2 legjobbat.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 15., szombat 20:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 15., szombat 19:47
Nem kivántalak megbántani.Mindig tiszteltem a véleményed.Sőt,még azt a stílust is birom,amit képviselsz,isten tudja,tán azért,mert magam is ilyen vehemens pali vagyok...R.M.C.F írta:Ez szép volt......azért ennyire nem kellett volna felhúzni magad.
Azért ha szabad megvédenem magam,nem bale az istenáldotta tehetség,azok zidane meg maradona és ronaldo voltak......meg még páran,de azért van egy határ........bale inkább le van húzva itt mint túlsztárolva,pedig a túsztárolás az menő errefelé.....
Mindegy,én is sz***rok már erre a témára,nem érdekel.Azt mond mindenki amit akar,azt gondol amit akar.
Ez így jó. én meg:![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 15., szombat 19:46
Csak 327X lett leírva, hogy ez nem igaz.Bale egy tipikus brit focista. Erőből old meg mindent, fut mint a bolond, aztán majd lesz vmi.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 15., szombat 19:44
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 15., szombat 19:43
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 15., szombat 19:37
R.M.C.F írta:Ez szép volt......azért ennyire nem kellett volna felhúzni magad.
Azért ha szabad megvédenem magam,nem bale az istenáldotta tehetség,azok zidane meg maradona és ronaldo voltak......meg még páran,de azért van egy határ........bale inkább le van húzva itt mint túlsztárolva,pedig a túsztárolás az menő errefelé.....
Mindegy,én is sz***rok már erre a témára,nem érdekel.Azt mond mindenki amit akar,azt gondol amit akar.
Ez így jó. én meg:![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 15., szombat 19:24
én konkrétan nem tudok olyan felállást mondani amiben Xabival még mindig kezdőként számolnék. Aztán cáfoljon rám.nmate írta:Viszont úgy kell még 2 bitang arc a pálya közepére, mert Xabival a két belsőközéppályás szisztéma tuti nem lesz jó, de én már a 433-ban sem számolnék vele feltétlen.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 15., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 15., szombat 19:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 15., szombat 18:56
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 15., szombat 18:41
Már csak azért is szimpatikus lehet számunkra(számomra legalábbis) mert ide akar jönni. Én nem bánnám ha jönne de azért 80fölé nem kéne menni...R.M.C.F írta: bla-bla
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 15., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. június 15., szombat 18:32
Azért volt néhány jó húzásuk is Higuaín,Marcelo mindenképpen, Cannavaro,Gago, Diarra, Robben, De la Red (szegény ő most is jól jönne), RvN,Reyes. Szép kis névsor ez.R.M.C.F írta: A real vezetősége ténylegesen sok amatőr húzást csinált már......nem is kell messze mint mija dolgai,vagy faubert idehozatala(ki volt az aki ezt intézte? Tudjuk már meg....)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem