maximálisan adom. két dolgot kivéve: nem vagyok benne biztos hogy bale és cr kioltanák egymást mert bale szerintem minden meccs előtt bekötné cr cipőjét és visszajönne az a gólöröm mikor az egyik takarítja a gólszerző csukáját. akkora cr fan és követő hogy hihetetlen.szóval nálam az ok amiért nem hoznám az az ára. a másik amivel nem teljesen értek egyet hogy silvára én nem a "nem rossz" jelzőt használnám, hanem mostmár a jót, régebben a szenzációst. én imádtam a játékát mostanában nincs jó formában.Anthony írta:Első körben leszögezném (hogy ne legyen félreértés) Bale jó játékos, nagyon jó.
De az én Real Madridomba nem kellene Bale. Ott van CR, egész biztosan ki fogják oltani egymást. Másik ok: az ára.
Harmadik ok: én egy latinosan focizó Real Madridot akarok látni. Bale walesi, és nem fog latinosan focizni soha. Most egy új projektet indítunk ugyebár, új edző, játékosok, stb. Tiszta véletlenül itt van a szemünk előtt a következő nagy spanyol generáció: Thiago, Isco, Morata, Jesé, stb. Szerintem jobbak lesznek, mint a nem rossz Fabregas, Mata, Silva trió. Szóval itt vannak ezek a játékosok, mindegyik elérhető, csak a kezünket kell kinyújtani értük. Lehet kell várni még 1-2 évet mire kiteljesednek, na és akkor mi van? De ha idehozzuk Balet, akkor ezt a vonalat megint szájbarugtuk...
A Bale-re fordítandó összegből meg kell venni a 2 legjobb belső kp-st akit csak lehet. Ha nem Vidal-Gündogan, akkor találja meg Zidane meg Ancelotti a következő 2 legjobbat. Kell venni egy atom csatárt, azt hello, felvásárolni a fentebb említett fiatalokat. Ez az én véleményem.

Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
2 év alatt aranylabdát kapna ott....annyival több a többinél.akkor a legmegfelelőbb számára egy MU
Az attól függ melyikethátha visszahozzák a régi spanyol stílust

Én nem bírtam aragonest,és nem is volt jó sokáig.....de a végére szép focit rakott össze.......2 ékkel....mögöttük silva kötetlenben......senna......
Jó volt.
de csak volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sok lehet ebben az új spanyol generációban,
hátha visszahozzák a régi spanyol stílust
Isco Illaramendi Thiago ide is beférne
(a keretbe mindenképp)
hátha visszahozzák a régi spanyol stílust
Isco Illaramendi Thiago ide is beférne

(a keretbe mindenképp)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem minősítés volt,por favor....csak megjegyeztem hogy végre egy ember akinek van stílusa,aki nem birkamódra bégeti a többség véleményét úgy,hogy halvány lila gőze sincs erről az egész cirkuszról...Az én stílusom meg főleg azért "olyan" mert ez egy kép azoknak akik talicskával tolják be a baromságot,és eszükbe sem jutna tanulni másoktól,vagy figyelni,mert sok jó dolog is zajlik itt. Nekik szánom.....
Aki meg lehülyézi azt,akinek más a véleménye,mint neki(akinek nem inge,nem veszi magára)az magát minősíti,az egy komplett idióta,aki a saját kis világában él...na off vége
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de azt azért látni kell h Bale teljesen más stílust képvisel mint a többi esetleges csapattársa. Nem vitatom h kva jó játékos, de ha egyénileg is sokra akarja vinni, akkor a legmegfelelőbb számára egy MU vagy Chelsea. De nem egy spanyol csapat. Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy neki a nyílt játék fekszik a legjobban, amikor egy meccsen van 5-6 lehetősége is lendületből elvinni lövőhelyzetig vagy beadásig. Ehhez tökéletesen fekszik az angol bajnokság, és azon belül is h nem a legjobb csapatokba játszott eddig. Ellenünk nagyon kevés csapat vállalja fel a nyílt játékot. Itt passzokkal, kreativitással, váratlan húzásokkal kell megbontani a védelmet. Erre sokkal alkalmasabb a Hazard, Götze, Neymar, Lucas, Isco vonal. Kár h az első négyről le is csúsztunk.
Én amugy nem is alkalmaznék szélsőket, azt megjátssza Marcelo meg Carvajal. Ronaldot feltolnám csatárba, de kötetlen pozícióban, mellé Benzema, mögöttük meg 4 kp. Három belső, és egy tkp.
Én amugy nem is alkalmaznék szélsőket, azt megjátssza Marcelo meg Carvajal. Ronaldot feltolnám csatárba, de kötetlen pozícióban, mellé Benzema, mögöttük meg 4 kp. Három belső, és egy tkp.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudsz elmenni más irányba....mert ma már az amit szeretsz(én is nagyon szerettem) az már kevés......és ezt nem feltétlen rossz szájízzel mondom....a foci állandóan fejlődik,annak ellenére,hogy a 3 "főmajom" akik ülnek az egész foci szabályrendszeren valahol jól teszik azt hogy konzervatívak....mert a foci attól ennyire népszerű.
Az a foci lejárt.......vége.....az hogy irányító meghalt....mert kevés,lassú,körülményes és átlátható ma már. Ma már más a feltétel. Gyorsaság,erő,hatékonyság,dinamika.......és mellette nagyon nagy tudás,mert bármennyire is hihetetlen,a mai korszerű focista,futva veszi....teszi...és azt nehezebb mint régen az álló fociban.
Hogy miért? Mert rájöttek (vagy csak az élet hozta így,a "focit" könnyű ma már megölni ha ráállsz).
Az a foci lejárt.......vége.....az hogy irányító meghalt....mert kevés,lassú,körülményes és átlátható ma már. Ma már más a feltétel. Gyorsaság,erő,hatékonyság,dinamika.......és mellette nagyon nagy tudás,mert bármennyire is hihetetlen,a mai korszerű focista,futva veszi....teszi...és azt nehezebb mint régen az álló fociban.
Hogy miért? Mert rájöttek (vagy csak az élet hozta így,a "focit" könnyű ma már megölni ha ráállsz).
nana. azért ha valaki über jól lát a pályán és jól osztogat nagyon simán megél. és az jó focista.
de ha valaki a pöcsénpörgeti a lasztit az megél a brazil bohócligában. Európában édes kevés.
de ha valaki a pöcsénpörgeti a lasztit az megél a brazil bohócligában. Európában édes kevés.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Látod mester, ez a nagy baj. Élre van pörgetve a foci, 100%-os hatásfok a lényeg és nem az a jó focista aki úgy lát a pályán mintha 8 szeme lenne vagy full technikás és a pöcsén pörgeti a bogyót vagy úgy osztogat ahogyan akar. Hanem aki valahogy ezek között van és úgy szét van gyúrva, mint egy rövidtávfutó. (...vagy Messinek hívják)
Épp ezért elismerem, hogy szakmailag Bale jobb lenne, de én őt nem szeretném, igazán elmehetnénk más irányba is...
Épp ezért elismerem, hogy szakmailag Bale jobb lenne, de én őt nem szeretném, igazán elmehetnénk más irányba is...
-
nmate írta:Technikailag lehet nagyon képzett, de nekem nem elég látványosNekem dribli kell, bicikli, esernyő, kötény, elastico... szép sorban jöhet, ahhoz meg nem elég jó a faszi. Oké, idejön, eredményes lesz, de bennem ott lesz a hiányérzet. Neymar tudta volna ezt nyújtani, meg talán Isco, de utóbbinak nem lenne meg a helye a csapatban.

- nmate
Technikailag lehet nagyon képzett, de nekem nem elég látványos
Nekem dribli kell, bicikli, esernyő, kötény, elastico... szép sorban jöhet, ahhoz meg nem elég jó a faszi. Oké, idejön, eredményes lesz, de bennem ott lesz a hiányérzet. Neymar tudta volna ezt nyújtani, meg talán Isco, de utóbbinak nem lenne meg a helye a csapatban.

- Mike
énse az újfajta spanyol katalán focira gondoltam
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
amitől szereti az ember a spanyol, vagy úgy amúgy a latinos focit.
Én már akkor a spanyolt szerettem amikor még ciki volt.....de a mai spanyol foci....háát...

kb gutival kihalt az a fajta focista akinek nem a hétfőtől- péntekig begyakorolt séma volt a mindene.
- Mike
sztem nem egyezik a véleményünk h mi számít kreativitásnak. Többek között pont erről a videóról beszéltem. Csak a lövéseiről és az elfutásairól szól. A 13 percből kb 1 perc az amiben van esetleg egy okos fineszes passz, kényszerítő, vagy akármi, amitől szereti az ember a spanyol, vagy úgy amúgy a latinos focit.El Unico írta:Nesze nektek kreativitás,technikai képesség,labdabiztosság... aki Bale ellen van,sőt,futóbolondnak tartja,az abszolút hülye a labdarúgáshoz...
-
El Unico írta:Nesze nektek kreativitás,technikai képesség,labdabiztosság... aki Bale ellen van,sőt,futóbolondnak tartja,az abszolút hülye a labdarúgáshoz...
1.34 ig néztem,elég volt belőle.........az jut eszembe róla hogy ő a gondozó......

Egyébként onnan derül ki,hogy sokan olyanok beszélnek róla,akik nem is ismerik,mert sok az a fajta vélemény,hogy tipikus brit,meg futóember....meg ötlettelen......

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nesze nektek kreativitás,technikai képesség,labdabiztosság... aki Bale ellen van,sőt,futóbolondnak tartja,az abszolút hülye a labdarúgáshoz...

Pont erről beszéltem, hogy egy játékost nem lehet egy jutubos videó alapján megítélni. Mert ezek szerint te is csak olyat láttál, ahol ezek voltak összevágva, de az nem azt jelenti, hogy mindig így játszik...Mike írta:Nem véletlen h minden jutub videó abból áll 90%-ban h megtolja, fut, megtolja, fut, ellövi/beadja.

Nem rád gondoltam.R.M.C.F írta: Oké....én mondjuk láttam őket játszani,és ha bale nem felel meg ide,akkor a legtöbb játékos nem(mondjuk ez most öngól,mert tényleg nem felel meg a legtöbb
![]()
),suarez is kockázatos,mert a média rá fog szállni és úgy jár majd mint JM.....kicsinálják hamar......de suarez nagyon jó támadó......mondjuk elég önző,de az kell kicsit a klasszisoknál,hiszen attól klasszis a klasszis hogy ő maga oldja meg.
Vidal jó lenne,ő tényleg jó,és tökéletesen khedira posztja......annyi különbséggel hogy a labdával is jól bánik.....

-
Oké....Persze akinek nem inge ne vegye magára,

Vidal jó lenne,ő tényleg jó,és tökéletesen khedira posztja......annyi különbséggel hogy a labdával is jól bánik.....
- Mike
akkor próbálj összevágni róla egy vidit amiben a kreativitása, kis passzos játéka is előtérbe kerül. Nem véletlen h minden jutub videó abból áll 90%-ban h megtolja, fut, megtolja, fut, ellövi/beadja.cart írta:Legjobbak ezek a beszólásokBale egy tipikus brit focista. Erőből old meg mindent, fut mint a bolond, aztán majd lesz vmi.Komolyan, ilyeneket mi értelme van beírni, egyértelmű, hogy azt se tudja, kiről van szó, aki ilyet ki mer nyilvánítani.
és nem videó alapján ítélem meg a játékosokat, hanem egyszerüen más fajta játékot nem tud kimagasló szinten játszani.
Mert nagy divat lett mindenkiről véleményt írni.cart írta:Legjobbak ezek a beszólásokKomolyan, ilyeneket mi értelme van beírni, egyértelmű, hogy azt se tudja, kiről van szó, aki ilyet ki mer nyilvánítani.

Lehetnék én is olyan menő, hogy beírom naponta, hogy Vidal meg Pogba kell a középpályára, Bale meg előre. De miután egyiket sem láttam játszani, ezért nem írom be, a felmerülő nevek közül csak Suarezt láttam már jó párszor, ezért őt én is támogatnám. De a legtöbben csak divatból nyomatják ezeket a neveket, mert most ők a menők.
- nmate
Én már rohadtul várom szeptembert, bárki is jöjjön 
(egyébként szerintem Bale fog, de ha eladjuk Di Mariát 40-ért, izmos középpályánk lesz és max 55-60-ért jönne a velszi, akkor nagyduzzogva csendbe maradnék addig, amíg nem játszik le pár meccset)

(egyébként szerintem Bale fog, de ha eladjuk Di Mariát 40-ért, izmos középpályánk lesz és max 55-60-ért jönne a velszi, akkor nagyduzzogva csendbe maradnék addig, amíg nem játszik le pár meccset)