Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 17., hétfő 11:50

Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
Ez a lényege a mai focinak.Aki nem bír 90 percet végig gürcölni annak annyi.Ezt pedig Özil nem tudja.Elmúlt már az a világ ahol az ember megélt a gólpasszokból meg abból,hogy ő csak a csatárokat szolgálja ki.
Ez nincs már rég óta.
Ezt kellene már felfogni Madridban basszus.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:46

numberone1 írta:
Mike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el :roll:
egy szóval nem említettem a bayernt :) Az egész csapatuk munkás
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:45

Mike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el :roll:
Szerk:
De dortmundban Gotze is ilyen volt, nalunk Ozil nagyon nem ilyen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. június 17., hétfő 11:48-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

mohaola
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 17., hétfő 11:44

Az AS után a Marca is arról cikkez, hogy addig nem lesz Ancelottink amíg a PSG nem találja meg a helyettesét, hozzáteszik, hogy meg van az egyesség, de a két klub közötti barátságos viszony miatt nem lesz hivatalos míg a PSG meg nem találja utódját.

Komolyan mondom a hideg kiráz már attól ha meghallom hogy mi mindenkivel barátságba vagyunk és emiatt lemondunk játékosokról meg jegeljük az edző kinevezést emiatt, minket meg ott rúgnak pofán ahol csak tudnak, de nem baj az a lényeg, hogy mi vagyunk az úriemberek klubja, kitörölhetjük vele a hátsónkat kb.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:36

Ha vki a szajara veszi Ozilt maris jon a valogatott. Ket erdekel, h jatszik Finnorszag ellen. Osszessegeben fos volt az egesz szezonja ezen nincs mit szepiteni. Ugyanolyan aktiv reszese volt ennek a gyenge kpnak mint Khedira v Alonso...foleg ha az alap gala kezdot nezzuk. Remelhetoleg lassan rajonnek, nem ide valo.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:36

ericco írta:
vagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál
Lehet megesett, de én egyre sem emlékszem :hmmm:
ejj, hogy az a stream mindig rosszkor akad meg :D

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:28

vagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál
Lehet megesett, de én egyre sem emlékszem :hmmm:
Azért tényleg nevetséges az az Özil fikázás ami itt megy
Nem fikáztam, csak leírtam a véleményemet róla, hogy súlytalan a KP-n. A gólpasszai száma szép, csak a fontos meccseken idén nem sok volt belőlük.
De ennyire erővel én is leírhatnám, hogy már nevetséges az az Özil védés, ami itt megy, mivel szerintem két éve bizony megérdemli a fikázást, elsősorban a hozzáállása miatt. Remélem, érted mit akarok mondani. Nem túl szerencsés a nevetséges jelzőt használni más véleményére. Bunkóság ;)
Merci Zizou!

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 17., hétfő 11:26

Aggodalomra akkor lesz ok amikor az előszezon első napján sem lesz edzőnk és egy darab előrelépést jelentő igazolásunk sem. Erre kicsi a valószínűség. Ancelotti biztos jönni fog addigra valamilyen formában, egyelőre azon dolgozunk hogy ne kelljen érte fizetnünk, a PSG-nek is minél hamarabb érdeke lesz hogy megtalálja az utódját mert ők sem szeretnének edző nélkül maradni sokáig és Ancelotti maradására nincs esély. Igazolások terén sem látok óriási gondot, nyilván ez eddig a minimum volt hogy Casemiro és Carvajal esetében kihasználtuk az opciónkat, Bale egyértelműen képben van de az ő ügye komplikált, Isconak a döntésére várunk, Suarez és Cavani elég egyértelműen kijelentette hogy szeretne hozzánk jönni. Szóval nem hiszem hogy Perezék semmit sem csinálnak, jó pár név és lehetőség terítéken van, egyszerűen ők is azon dolgoznak hogy a legjobb feltételek mellett tudjunk kijönni ezekből a transzferekből. A kp-ra kell még egy jó opciót keresni, de szerintem hatalmas minőséget oda ne várjunk, csak valamit fiatal arcot.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 11:25

Szerintem te nem érted. Nem akarok személyeskedni, de a felkészülésünk kb 1 hónap múlva kezdődik, te mennyi realitást látsz annak, hogy majd mi 1 hónap múlva már kész kerettel megyünk neki a szezonnak ? Őszintén...Kb 0 ! Tavaly nyáron augusztus végén sikerült szereznünk egyszem Modricot.
De, nagyon is értem, hogy mit akartok mondani, de pont írod, hogy tavaly egy szem Modricot húztunk be év végén, most meg már két igazolásunk is van.
Egy valószínű a kezdőbe, egy meg olcsó kiegészítő ember lesz.
"Na de jó, lecsúsztunk Hazard-ról, van egy Özilünk"
"Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
"Na de jó, lecsúsztunk Vidal-ról, lett egy Sahinunk"
"Na de jó, lecsúszunk Neymar-ról, lett egy...semmink"
"Na de jó, lecsúsztunk Falcao-ról, van egy önbizalom hiányos, ápolásra szorolú kisbaba Benzemánk"
Ez szép lista, de továbbra is tartom hogy innen a Sahin-Vidal duót tartom igazságosnak, talán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:25

tubatibi írta: "Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
Gotze nem biztos, alart hozzank jonni. Ide inkabb Lucast emlitenem, akirol lecsusztunk DM miatt.

Vannak dolgok amivel egyetertek, de pl. a Moutinho-Cabaye nalunk csak B v C opcio lenne a kozeppalyankra.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:20

ericco írta:
schranzer írta:egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja
fél jó éve volt egy gyenge Arsenalban. Sosem volt kimelekedő játékos szerintem.
Nem azt mondom hogy kiemelkedo, csak azt akartam ezzel irni, hogy ha ugyanugy padozni fog mint Nasri az MIATT, mert mellette lesz meg 3 topjatekos ugyanolyan posztra, akkor nemfog fejlodni.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 17., hétfő 11:17

Azért tényleg nevetséges az az Özil fikázás ami itt megy...nem ő a legjobb a világon a posztján, de azért 13 asist a bajnokságban és 5 a BL-ben azért nem az a köpködni való teljesítmény.
Azon sem ártana elgondolkozni, hogy miért teljesít Özil sokkal jobban a válogatottban?

Az igazolásokkal én sem vagyok kibékülve, de ugye nem mindig az nyer, aki elsőnek mutatja fel a lapjait. Ha megveszi az Arsenal Higut akkor az nagyon jó példa lesz: eladhattuk volna a Juvenak egy hónappal ezelőtt 22-ér, így meg eladjuk 30-ér. Ugyanígy lehet az igazolásokkal is.

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 17., hétfő 11:13

Igenis Vidalt akarom a középpályán látni, nem a B meg a C megoldásokat

Fel kéne fogni, hogy ha a játékos nem akar jönni, akkor akár 500 csilliót is lehet adni érte, nem fog jönni, még ha a klub el is fogadja az ajánlatot. Ennyi erővel Messiért is lepakolhatjuk a kivásárlási árát, ettől függetlenül ő nem fog tárgyalni velünk, mert nem akar ideigazolni. Ugyanez a helyzet Vidal és a nyilatkozatok alapján Verratti esetében is.
Fölösleges folyamatosan reklamálni, az elnökünk nem egy buta ember, tudja mit akar, ahogy tudta 2009ben is. Tavaly Mourinho miatt nem vettünk senkit, mert ő felelt az átigazolásokért, most nem ő fog, hanem az új edző (valószínűleg Ancelotti) és Zidane + Perez ugye.
Meg kéne nyugodni és abbahagyni a sírás-rívást, mert szerintem ez a szánalmas inkább, hogy emberek itt rinyálnak június 17-én, hogy mára következő szezon is el van cseszve, holott kb az átigazolási időszak még el sem kezdődött :roll:

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:13

ericco írta:Özilbe azok a buta spanyolok valamiért szerelmesek. Pedig Khedira mellett pont ő az egyik oka annak, hogy nincs kp-s játékunk, mivel nagyon súlytalan lett ott az emberünk. Szinte már egy 4. kötetlen támadót játszott, bujkált a védők és az ellenfél VKP-i közt ahelyett, hogy bejátszotta volna a középpályát. Ezért kellett Khedirának annyiszor fellépni a támadásokkal, mivel Özil mindig valahol máshol alibizott.
hát pedig elég sokszor lép vissza labdáért, vagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál... Lehet mondani h bújkál meg alibizik, de ha van erőssége a látásán kívül akkor az pont a helyezkedése :kacsint: Abba meg inkább ne menjünk bele h itt aztán helyezkedhet akárhogy az ember ha csak ívelgetés van.

A kp-nk meg azért volt bűngyenge mert a Khedira-Xabi páros összesebessége se ad ki egy normális számot. Piszok lomhák vagyunk ott. Főleg h legtöbbször Xabi egyedül maradt ugye... Arra meg nincs épkézláb és elfogadható magyarázat h Khedira mi a sz.rt keresett mindig cenyóba.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:11

schranzer írta:egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja
fél jó éve volt egy gyenge Arsenalban. Sosem volt kimelekedő játékos szerintem.
schranzer írta:Itt merul fel példának Silva, de Matat is ide sorolhatjuk. Nagy jatekosok, Mata hatalmas szezonon van tul a Chelseaben, azonban meg a vak is látja, hogy a valogatottba tobbnyire Real es Barcelona jatekosokat preferálnak a spanyolok. Mármint az alapkezdobe.
Mata, Silva és Casorla nem azért cserék, mert nem a két gigaklubnál játszanak, hanem azért, mert a posztjaikra ott van egy Iniesta, Xavi és gyakran Fabregas is. Az előbbi kettő + a vkp-k a stílus meghatározói, amit a spanyol válogatott játszik. Aragones alatt könnyebb dolguk lett volna, ő szélsőkkel is játszott.
Merci Zizou!

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 17., hétfő 11:06

Szerintem te nem érted. Nem akarok személyeskedni, de a felkészülésünk kb 1 hónap múlva kezdődik, te mennyi realitást látsz annak, hogy majd mi 1 hónap múlva már kész kerettel megyünk neki a szezonnak ? Őszintén...Kb 0 ! Tavaly nyáron augusztus végén sikerült szereznünk egyszem Modricot.

Hihetetlen, hogy milyen nyugodt vagy, aztán majd káromkodsz, hogy megint nem tudtunk egy normális arcot sem igazolni a középpályára, de igazad van, majd jön egy Bale augusztus végén.

A másik, hogy a Barcelona, a Monaco(wtf?), a Bayern....minden nagyobb csapat tud igazolni minőségi játékost már most....Pl a Monaco : Joao Moutinho, Cabaye, Falcao.....ezzel a két középpályással már erősebb az ő középpályájuk, mint a miénk emberek...Szánalmas, hogy nem veszünk észre semmit, szánalomba méltó, hogy edző nélkül tátongunk, hogy nem tudunk felépíteni semmit. Jövőre még ennél is silányabb szezont várok. Remélem észbekapnak az emberek fent, hogy Khedira,Özil vonulatot kikell innen söpörni és átadni a helyett a friss embereknek. Befásult kezdőnk van, nincs edzőnk...Új edző és minimum 3-4 új ember kéne a kezdőbe, ha akarunk valamit, lehet, hogy nem nyernénk az első évben lószart sem, de biztos vagyok benne, hogy utána eljöhetnének a mi éveink. Csak egy jó struktúra kell, de ameddig az van, hogy ülünk a babérjainkon, hogy még egy nyamvadt edzőnk sincsen. Cavaniról szólnak a pletykák, akkor komolyan gondolom azt, hogy lúzerek vagyunk. 2009-ben, na akkor nem voltunk azok. Benzema, Kaká, Cristiano....végre, valami ami a Real Madridhoz illik és én ezt szeretném látni. Igenis Vidalt akarom a középpályán látni, nem a B meg a C megoldásokat...Igen is harcosokat akarok látni a Real Madridban játszani, nem anyámasszony katonákat...mert mi vagyunk a Real Madrid és ami bő 1 éve folyik itt, az szégyen, a széthúzások, a csapaton belüli konfliktusok. Most komolyan...Arbeloa mit pattog?Hát ki ő?Vágnám ki a fenébe, semmirekellő, csak rádob még pár lapáttal a dolgokra.

Nagyon negatív érzéseim vannak ezzel a nyárral kapcsolatban és a jövő évvel kapcsolatban is, cáfoljanak rám, de nem hiszem, hogy az lesz...ameddig beérjük a másodvonalas játékosokkal. Valamit elakarunk érni jövőre? Verratti és Vidal kell. Nincs mese, lehetetlen(elhozni egy PSG-ből egy játékost a Realnak lehetetlen?szép mit élünk meg...)
Vidalért meg kikell pengetni az 50-60 milliókat, nincs mese. Annyiért hülye lenne nem eladni a Juve, amikor ottvan egy fiatal Pogba,Marchisio meg másodvirágzását élő Pirlo.
Na mindegy, lehet nincs igazam, de botrány ami itt folyik. :coffee:

És most FM, vagy nem FM, nem azt mondom, hogy így megy...de más csapatoknál miért megy így?Miért mindig mi :cens: unk? Miért nem tudunk olyat igazolni, akire azt mondja a világ, na basszus, egy kitünő játékossal bővült a Real. Miért csak mi mondhatjuk azt, hogy :
"Na de jó, lecsúsztunk Hazard-ról, van egy Özilünk"
"Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
"Na de jó, lecsúsztunk Vidal-ról, lett egy Sahinunk"
"Na de jó, lecsúszunk Neymar-ról, lett egy...semmink"
"Na de jó, lecsúsztunk Falcao-ról, van egy önbizalom hiányos, ápolásra szorolú kisbaba Benzemánk"

Én ezt nem bírom, hogy mindig mi térdelünk és nyeljük keményen.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 17., hétfő 11:06

azért pérezék sem olyan hülyék, hogy egy casemiro/modric/khedira kp-vak nekimenjünk a szezonnak.
Tavaly a Khedira-Alonso-Modric 3-al vágtunk neki.Tényleg nem hülyék. :mrgreen: :hmmm:
1 hónap maradt az előszezonig körülbelül.
Ezalatt kellene egy edző,eladni a játékosokat,meg hozni ujjakat.
Mert gondolom először el kell adni akikkel nem számolnak,mivel ha itt maradnak akkor ilyen kemény 10 millió Eurós ajánlatok fognak röpködni értük,mivel úgyis el kell nekik adni őket,mert ott vannak már az ujjak elven fog működni minden...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 11:04

jó, nem a legjobb kifejezést választottam, de érted
Én értem, de pár véresszájú user komolyan azt hiszi, hogy a Real Madrid és Pérez mindenható, és csak rajtuk múlik egy-egy játékos sorsa.
Kakától kéne végre megszabadulni, mert most már teljesen evidens, hogy csak a helyet foglalja a keretben, évi 12 millióért
Remélem a Monaco úgy gondolja, hogy kell nekik egy reklámarc. Mert vigyorogni még mindig parádésan tud.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:03

Hat eleg nehez lehet most Isconak dontest hozni. A Madridban nemtudni mennyi jateklehetsoeget kapna. Azonban ugyanugy azt se tudni, hogy a Cityben mennyi jatekperchez jutna. A City osszevissza koltekezik. Van egy Dzeko, Tevez, Aguero triojuk, ahol hol ez hol amaz jatszik. Es most hajszoltak Falcaot, meg Cavanit meg a franctudja kiket. Mindig kell nekik 3 topjatekos egy posztra. Minden posztra osszevissza vasarolnak. Elkerult hozzajuk egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja. Mert van mellette a csapatban meg 2 vagy nemtudom mennyi jatekos ugyanazon posztra. Ugyhogy nemkonnyu dontes elott áll Isco. Mádik dolog meg az, hogy gondolom Isco is a spanyol válogatott kihagyhatatlan jatekosa szeretne lenni. Itt merul fel példának Silva, de Matat is ide sorolhatjuk. Nagy jatekosok, Mata hatalmas szezonon van tul a Chelseaben, azonban meg a vak is látja, hogy a valogatottba tobbnyire Real es Barcelona jatekosokat preferálnak a spanyolok. Mármint az alapkezdobe. A tobbi, angolhonos Mata, Silva, Cazorla mind csak cserejatekoskent kap 30 perceket. Ezért is nehéz dontés elott all Isco, mert talán ha egy Real Madridban villogna, akkor sokkal hamarabb kerulhetne majd a valogatott kezdotizenegyébe. De lehet ez csak egy hulye felvetés ...

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:02

pheco írta:90-ből jöhetne simán Gündogan-Reus
Szerintem idén a Dortmund még eladja Lewandowskit, utána pedig bezár a bazár. A törökre talán lett volna idény esély, csak ahhoz jóval előbb el kellett volna kezdeni melózni az ügyön, és nem egész tavasszal Mourinho rigolyáival törődni, mielőtt a németek vezetősége megmakacsolta volna magát a Bayern miatt.
Reus tavaly csatlakozott a Dortmundhoz, lehetetlen onnan elhozni, maga a játékos sem akar még sehova igazolni.
Ha Özil olyan szar lesz mint amilyen volt,akkor simán ott egy hely
Özilbe azok a buta spanyolok valamiért szerelmesek. Pedig Khedira mellett pont ő az egyik oka annak, hogy nincs kp-s játékunk, mivel nagyon súlytalan lett ott az emberünk. Szinte már egy 4. kötetlen támadót játszott, bujkált a védők és az ellenfél VKP-i közt ahelyett, hogy bejátszotta volna a középpályát. Ezért kellett Khedirának annyiszor fellépni a támadásokkal, mivel Özil mindig valahol máshol alibizott.
Kakától kéne végre megszabadulni, mert most már teljesen evidens, hogy csak a helyet foglalja a keretben, évi 12 millióért :roll: Ha ez megtörténne, szabad lenne az út Isco-féle igazolásoknak, a felszabadult pénzről nem is beszélve. El kellett volna fogadni két éve azokat a 20 milliós ajánlatokat, mert most már szinte ingyen sem kell senkinek, vagy ha mégis, a brazil nem akar oda menni.

A Suerez-Cavani kérdésnek pedig nem szabadna kérdésnek lennie. Ha tényleg akarnak csatárt igazolni, a legtöbb szempontból az előbbi a jobb választás. Cavaniért vicc az a 63 millió.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. június 17., hétfő 11:04-kor.
Merci Zizou!

Vissza: