Szerintem te nem érted. Nem akarok személyeskedni, de a felkészülésünk kb 1 hónap múlva kezdődik, te mennyi realitást látsz annak, hogy majd mi 1 hónap múlva már kész kerettel megyünk neki a szezonnak ? Őszintén...Kb 0 ! Tavaly nyáron augusztus végén sikerült szereznünk egyszem Modricot.
Hihetetlen, hogy milyen nyugodt vagy, aztán majd káromkodsz, hogy megint nem tudtunk egy normális arcot sem igazolni a középpályára, de igazad van, majd jön egy Bale augusztus végén.
A másik, hogy a Barcelona, a Monaco(wtf?), a Bayern....minden nagyobb csapat tud igazolni minőségi játékost már most....Pl a Monaco : Joao Moutinho, Cabaye, Falcao.....ezzel a két középpályással már erősebb az ő középpályájuk, mint a miénk emberek...Szánalmas, hogy nem veszünk észre semmit, szánalomba méltó, hogy edző nélkül tátongunk, hogy nem tudunk felépíteni semmit. Jövőre még ennél is silányabb szezont várok. Remélem észbekapnak az emberek fent, hogy Khedira,Özil vonulatot kikell innen söpörni és átadni a helyett a friss embereknek. Befásult kezdőnk van, nincs edzőnk...Új edző és minimum 3-4 új ember kéne a kezdőbe, ha akarunk valamit, lehet, hogy nem nyernénk az első évben lószart sem, de biztos vagyok benne, hogy utána eljöhetnének a mi éveink. Csak egy jó struktúra kell, de ameddig az van, hogy ülünk a babérjainkon, hogy még egy nyamvadt edzőnk sincsen. Cavaniról szólnak a pletykák, akkor komolyan gondolom azt, hogy lúzerek vagyunk. 2009-ben, na akkor nem voltunk azok. Benzema, Kaká, Cristiano....végre, valami ami a Real Madridhoz illik és én ezt szeretném látni. Igenis Vidalt akarom a középpályán látni, nem a B meg a C megoldásokat...Igen is harcosokat akarok látni a Real Madridban játszani, nem anyámasszony katonákat...mert mi vagyunk a Real Madrid és ami bő 1 éve folyik itt, az szégyen, a széthúzások, a csapaton belüli konfliktusok. Most komolyan...Arbeloa mit pattog?Hát ki ő?Vágnám ki a fenébe, semmirekellő, csak rádob még pár lapáttal a dolgokra.
Nagyon negatív érzéseim vannak ezzel a nyárral kapcsolatban és a jövő évvel kapcsolatban is, cáfoljanak rám, de nem hiszem, hogy az lesz...ameddig beérjük a másodvonalas játékosokkal. Valamit elakarunk érni jövőre? Verratti és Vidal kell. Nincs mese, lehetetlen(elhozni egy PSG-ből egy játékost a Realnak lehetetlen?szép mit élünk meg...)
Vidalért meg kikell pengetni az 50-60 milliókat, nincs mese. Annyiért hülye lenne nem eladni a Juve, amikor ottvan egy fiatal Pogba,Marchisio meg másodvirágzását élő Pirlo.
Na mindegy, lehet nincs igazam, de botrány ami itt folyik.
És most FM, vagy nem FM, nem azt mondom, hogy így megy...de más csapatoknál miért megy így?Miért mindig mi

unk? Miért nem tudunk olyat igazolni, akire azt mondja a világ, na basszus, egy kitünő játékossal bővült a Real. Miért csak mi mondhatjuk azt, hogy :
"Na de jó, lecsúsztunk Hazard-ról, van egy Özilünk"
"Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
"Na de jó, lecsúsztunk Vidal-ról, lett egy Sahinunk"
"Na de jó, lecsúszunk Neymar-ról, lett egy...semmink"
"Na de jó, lecsúsztunk Falcao-ról, van egy önbizalom hiányos, ápolásra szorolú kisbaba Benzemánk"
Én ezt nem bírom, hogy mindig mi térdelünk és nyeljük keményen.