Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 27., péntek 11:38

Jesé -> MidBoro

Én sajnálom, szerintem az elmúlt pár év legtehetségesebb játékosa volt, Carvajal után.
Egy Nani szintre simán fel tudta volna magát hozni, legalább... Kár érte, hogy fejben ennyire nulla.
ZIDANE

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 26., csütörtök 10:43

tizit védett aztán jött a gratuláció a m8től :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 20:01

Kerlon írta:Azért ne középszerezzük már le őket, mert az abszurd. Nem lettek kimagasló világklasszisok, de azért eleget leraktak ők az asztalra. Főleg Özilre fognak sokan passzkirályként emlékezni.
Az Özil fanok, esetleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 25., szerda 19:58

Azért ne középszerezzük már le őket, mert az abszurd. Nem lettek kimagasló világklasszisok, de azért eleget leraktak ők az asztalra. Főleg Özilre fognak sokan passzkirályként emlékezni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 19:54

Xober írta:Az igaz, hogy Di Maria és Özil egyaránt középszerűek voltak, de CR-rel mindketten eléggé összhangban voltak gólpasszok terén.. (Nem ezzel akarom magyarázni a mostani formáját, persze)
Akkoriban még Cé is tudott focizni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Xober
Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco

HozzászólásSzerző: Xober » 2017. január 25., szerda 19:52

Az igaz, hogy Di Maria és Özil egyaránt középszerűek voltak, de CR-rel mindketten eléggé összhangban voltak gólpasszok terén.. (Nem ezzel akarom magyarázni a mostani formáját, persze)

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 25., szerda 19:40

numberone1 írta:Mondjuk DM a 2014-s dontoben eleg pocsekul jatszott. Sok tamadasunk elhalt rajta.
Rengeteg támadásunk volt azon a meccsen, mindenkin elhalt egy pár :D Az atletico nagyon jól védekezett.
Viszont a focink rendben volt és még így sem sokon múlott...
Ha mégis lehet valakit nevezni annak a meccsnek a hősének akkor ő is benne van. Mármint Ramost leszámítva :mrgreen:
Jó kis focista ő, na

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 25., szerda 18:24

Remy írta:Amúgy tök jó, hogy 4 szezont lehúzott itt az argentin, de ha szóba kerül mindig csak az a durván fél év van elővéve, amikor értékelhetően játszott és BL-t nyertünk. Mi van a többivel, mi van azokkal a meccsekkel, amikor hibát-hibára halmozott. Érdekes, hogy ennyire más megvilágításba helyezi az embert (kis túlzással persze) néhány jó meccs.

És milyen érdekes, eladása után ismét tudtunk BL-t nyerni és szépen játszani. Szóval ennyit a pótlásáról. Özil effekt 2.0

:salute:

Az a nagyjából 2x fél év, mielőtt neki állt pénzt könyörögni tényleg jó volt tőle.
De én emlékszem a maradék 3 évre is, amikor mindenki ütötte meg vágta és padra akarta tenni... :roll:
ZIDANE

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 25., szerda 17:56

Mondjuk DM a 2014-s dontoben eleg pocsekul jatszott. Sok tamadasunk elhalt rajta.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 17:37

Köszönjük Géza.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. január 25., szerda 17:15

Én igazat adnék Babinho-nak abban, hogy mindenkinek lehet véleménye, és ezt a véleményt felnőtt, és érett kultúrákban általában tiszteletben tartják, maximum vita útján szembe szállnak vele. Ez jelen esetben nem történt meg, csak egy lekicsinylőnek ható kiröhögés, amely olyan a minőségi vita kialakulásának szempontjából, mint a pataknak a gát: szimplán nem engedi.

Amúgy véleményem szerint Di María főként az utolsó évében a csapat top3 embere közé tartozott, és valamilyen szinten nem sikerült a pótlása, ami nem feltétlenül baj, mert másik rendszerre tért át a csapat. Viszont abban szerintem van igazság, hogy a 2014-es BL győztes csapat meggyőzőbb volt, és szebben játszott, mint a 2016-os.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 15:16

Ja mert Remy kommentje építő jellegű volt, mint a te nevető smileyd...te sem hiszed el. Minden más esetben meg ekézed te is. A színvonalról meg annyit, hogy ma több ilyen érkezik egy-egy kommentre, mint normális érvelés mint az enyém, még ha blődség is. De attól még szeretném leírni, ha nem probléma ez a trolloknak. Úgyhogy légyszíves ne engem izélgess mert nem egyezik a véleményünk, volt már ilyen.
Értem én hogy érzékeny a lelked, de ha beírsz egy akkora hülyeséget, akkor engedd már meg hogy nevessek. Aztán zárd le magadban a témát most már.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 25., szerda 15:01

Di Maria egy nagyon hektikus játékos, képes olyan teljesítményre ami alapján top 5 is lehetne és képes olyanra ami alapján top100 se. A probléma vele kapcsolatban, hogy ez a hektikusság még párosul egy olyan tulajdonsággal, hogy akkor teszi oda a legjobban magát, ha annak az anyagi vonzata pozitív eredményt fog eredményezni a jövőbeni keresetében. Viszont ha egy csapat még bl-t akar nyerni, akkor nem fér bele ez a hektikusság, hogy 10-ből egyszer, úgy jöjjön ki a lépés ami a bl megnyeréséhez szükséges.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 25., szerda 14:49

Nekem az rémlik, hogy amíg hátrébb nem került, addig egy foshalmaz volt. És kb 2013 december vagy 2014 január környékén került a középpályára. Ez is csak belemagyarázás amit te írsz. Nem a posztján játszott. Aztán? Azért kapja a fizuját, hogy focizzon, eredményesen.
Ez így van, akkor került hátrébb. Foshalmaznak meg nem mondanám, voltak bőven jó meccsei, persze nem konstans. De Bale esete ugyanez...megvettük és játszatjuk a jobb szélen? Soha nem fogja kihozni azt ami benne van. Persze neki a focink se lesz soha alap.
James-Isco pakk is túlzás. 3 ember tök különböző stílusban.
Lehet, hogy túlzás :) De akkor minek erőltetünk A-B játékost egy C posztra? Én nem a képességeiket vontam kétségbe, hanem, hogy feleslegesen jött legalább az egyik. Isco a barcába már lehet császár lenne azóta.
Te lehülyézed más véleményét/reakcióját, majd színvonalról beszélsz.
Ja mert Remy kommentje építő jellegű volt, mint a te nevető smileyd...te sem hiszed el. Minden más esetben meg ekézed te is. A színvonalról meg annyit, hogy ma több ilyen érkezik egy-egy kommentre, mint normális érvelés mint az enyém, még ha blődség is. De attól még szeretném leírni, ha nem probléma ez a trolloknak. Úgyhogy légyszíves ne engem izélgess mert nem egyezik a véleményünk, volt már ilyen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 14:40

Babinho írta:Óó mert nem egyértelmű? Hagyjuk már ez kötözködés semmi más.
Megint nem lehet normálisan érvelni bármi mellett, én mindig meggyőzhető vagyok normális véleménnyel, de ez a kiröhögés meg az idő mindent megszépít hülye beböfögések...
Azt a hsz-ed már el tudom fogadni amiben leírtad dióhéjban te hogy látod a karrierjét.

Nem kell a fórumon mindenkinek egyeznie, de legyen már egy színvonal....
Na jó Di maria témában reagálok még aki ír, de amire nem lehet, nem fogok. Várom az érveket.
Te lehülyézed más véleményét/reakcióját, majd színvonalról beszélsz. :happy:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 25., szerda 14:38

Óó mert nem egyértelmű? Hagyjuk már ez kötözködés semmi más.
Megint nem lehet normálisan érvelni bármi mellett, én mindig meggyőzhető vagyok normális véleménnyel, de ez a kiröhögés meg az idő mindent megszépít hülye beböfögések...
Azt a hsz-ed már el tudom fogadni amiben leírtad dióhéjban te hogy látod a karrierjét.

Nem kell a fórumon mindenkinek egyeznie, de legyen már egy színvonal....
Na jó Di maria témában reagálok még aki ír, de amire nem lehet, nem fogok. Várom az érveket.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. január 25., szerda 14:32

Babinho írta:Mondjuk az, hogy utánna is BL-t nyertünk megint csak tény. Száraz tény. Csak a 2014-es focinkhoz nem is hasonlítható a 2016-os. Persze ennek sok oka volt, többen is fiatalabbak voltak, de tény, hogy Isco és James a mai napig megoldás ott, ahonnan eladtuk az egyik kulcsemberünket.

Az meg hogy, fél éve volt jó az pont akkora túlzás amit ti most belebeszéltek a mondandómba. Nem volt végig jó és nem pótolhatatlan, de nekünk nem sikerült pótolni!
Fiatalon jött, évekig mourinho alatt focizott, ahol minden volt csak szép játék nem és természetesen nem a posztján játszott! Jobb szélsőként előtte soha nem szerepelt főleg nem 4-2-3-1-ben. Ő bal szélső támadó, de tökéletesen megtalálta a helyét egy sorral visszább, támadó középpályásként is CR mögött már Ancelotti alatt, hogy Özil elment.
Az meg hogy egy szerencsétlen MU-ban mit csinált hát hagyjuk már! Pogba is egy fos? Hányan de hányan haltak bele angliába...Nem mindenkinek jön be az a stílus, főleg a focizni tudóaknak nem. De az hogy pénzéhes az tény. De ez meg már engem nem érdekel, továbbra is a focit szeretem nem a búlvárszart.

Emellett tudok nélküle aludni és a csapat sem lett rosszabb tőle, hiszen más fajta koncepciót találtunk a hatékony középpályára és persze bíztunk is Isco-Jamesben....De hogy nyugodtabb lennék ÉN egy Di Mariaval mint egy Isco-James pakkal MA azt azért engedtessék meg és ne legyek már kiröhögve a véleményemmel amit a saját szemszögemből alá tudok támasztani...
És nem említettem, hogy mennyivel lennénk jobbak (bár meg tudnám magyarázni miért lenne jobb fegyver ma ő, mint a másik kettő, mi hiányzik a játékunkból ma, részben az ő távozása miatt is...), de szvsz a játékát ha néha néha tudja hozni Isco vagy James akkor a meccs általában a zsebünkben van. De onnan hiányzik tartósan az az elem...

(persze akkoriban xabi játszott mélyen, akinek kroos vette át a szerepét, de ő róla bebizonyosodott, hogy leghátsó embernek alkalmatlan ezért ad stabilitást casemiro, de ez már másfél év folyamata, ma egyszemélyben nehezebb lenne megtalálni di maria helyét, de erről szó sincs, nem is megyek bele mélyebben)
Nekem az rémlik, hogy amíg hátrébb nem került, addig egy foshalmaz volt. És kb 2013 december vagy 2014 január környékén került a középpályára. Ez is csak belemagyarázás amit te írsz. Nem a posztján játszott. Aztán? Azért kapja a fizuját, hogy focizzon, eredményesen.

James-Isco pakk is túlzás. 3 ember tök különböző stílusban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 25., szerda 14:28

.De hogy nyugodtabb lennék ÉN egy Di Mariaval mint egy Isco-James pakkal MA azt azért engedtessék meg és ne legyek már kiröhögve a véleményemmel amit a saját szemszögemből alá tudok támasztani...
HA ezt írtad VOLNA, akkor nem lettél VOLNA kiröhögve.
De NEM ezt írtad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. január 25., szerda 14:19

Mondjuk az, hogy utánna is BL-t nyertünk megint csak tény. Száraz tény. Csak a 2014-es focinkhoz nem is hasonlítható a 2016-os. Persze ennek sok oka volt, többen is fiatalabbak voltak, de tény, hogy Isco és James a mai napig megoldás ott, ahonnan eladtuk az egyik kulcsemberünket.

Az meg hogy, fél éve volt jó az pont akkora túlzás amit ti most belebeszéltek a mondandómba. Nem volt végig jó és nem pótolhatatlan, de nekünk nem sikerült pótolni!
Fiatalon jött, évekig mourinho alatt focizott, ahol minden volt csak szép játék nem és természetesen nem a posztján játszott! Jobb szélsőként előtte soha nem szerepelt főleg nem 4-2-3-1-ben. Ő bal szélső támadó, de tökéletesen megtalálta a helyét egy sorral visszább, támadó középpályásként is CR mögött már Ancelotti alatt, hogy Özil elment.
Az meg hogy egy szerencsétlen MU-ban mit csinált hát hagyjuk már! Pogba is egy fos? Hányan de hányan haltak bele angliába...Nem mindenkinek jön be az a stílus, főleg a focizni tudóaknak nem. De az hogy pénzéhes az tény. De ez meg már engem nem érdekel, továbbra is a focit szeretem nem a búlvárszart.

Emellett tudok nélküle aludni és a csapat sem lett rosszabb tőle, hiszen más fajta koncepciót találtunk a hatékony középpályára és persze bíztunk is Isco-Jamesben....De hogy nyugodtabb lennék ÉN egy Di Mariaval mint egy Isco-James pakkal MA azt azért engedtessék meg és ne legyek már kiröhögve a véleményemmel amit a saját szemszögemből alá tudok támasztani...
És nem említettem, hogy mennyivel lennénk jobbak (bár meg tudnám magyarázni miért lenne jobb fegyver ma ő, mint a másik kettő, mi hiányzik a játékunkból ma, részben az ő távozása miatt is...), de szvsz a játékát ha néha néha tudja hozni Isco vagy James akkor a meccs általában a zsebünkben van. De onnan hiányzik tartósan az az elem...

(persze akkoriban xabi játszott mélyen, akinek kroos vette át a szerepét, de ő róla bebizonyosodott, hogy leghátsó embernek alkalmatlan ezért ad stabilitást casemiro, de ez már másfél év folyamata, ma egyszemélyben nehezebb lenne megtalálni di maria helyét, de erről szó sincs, nem is megyek bele mélyebben)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. január 25., szerda 11:42

Babinho írta:Lehet röhögni, cáfolni nem tudnád. Amiben összeszakadtunk az első klub vb után, az a kp és a támadósor közti kontakt, persze a sérüléseknek is köszönhetően.
Meg lehet nézni Di maria után hány akciónk épít beadásokra a földön tartás helyett, eredményes mélységi labdákkal és üresbe futásokkal.
meg lehet nézni a támadóinkat hogy játszanak meccsen, ronaldoval az élen és meg is van miért mennek az ívelések

örültem mikor eligaolt, szerencsére se ő se özil nem lesznek már itt sose. aztán remélem nyáron james is megy utánuk
Kép

Vissza: